Hot Deal
Oferta Lunii
Arta.Arhitectura.Design
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 1000 de capodopere ale artei erotice
  În cartea 1000 de capodopere ale artei erotice au fost adunate pentru prima dată 1000 de imagini autentice ale artei erotice de-a lungul secolelor. În această eră în care trăim, în care erotismul abundă atât în publicitate cât şi în întreaga medie, cartea de faţă oferă o abordare nouă î..
  Fara autor
  186,90 MDL 267,00 MDL Fără TVA: 186,90 MDL
 • 1000 de minuni arhitecturale
  Aceasta carte va prezinta cele mai frumoase si mai interesante din punct de vedere arhitectural cladiri din intreaga lume: biserici, castele, palate, temple, turnuri, catedrale, teatre, poduri si multe altele. Perioada de timp se intinde de la Stonehenge-ul de 5000 de ani de-a lungul piramidelor ..
  Fara autor
  500,00 MDL Fără TVA: 500,00 MDL
 • Abecedarul muzicii si solfegiul. Manual pentru scolile de muzica si de arta. Cl. 5-6
  Volumul al treilea al manualului Abecedarul muzicii și solfegiul este destinat elevilor din clasele a 5-6 ale școlilor primare de muzică. Autorii au sistematizat exercițiile de teoria elementară a muzicii precum și pe cele de intonare. Scopul este familiarizarea elevilor cu intonațiile ..
  L. Turcanu, E. Danila
  80,00 MDL Fără TVA: 80,00 MDL
 • Abecedarul muzicii si solfegiul. Manual pentru scolile de muzica si de arta. Cl. 7-8
  Volumul al treilea al manualului Abecedarul muzicii și solfegiul este destinat elevilor din clasele a 7-8 ale școlilor primare de muzică. Autorii au sistematizat exercițiile de teoria elementară a muzicii precum și pe cele de intonare. Scopul este familiarizarea elevilor cu intonațiile ..
  L. Turcanu, E. Danila
  80,00 MDL Fără TVA: 80,00 MDL
 • Alina, dorule, alina... Cantece si melodii populare din Moldova si Bucovina
  Antologia de față este alcătuită din creații folclorice, majoritatea culese în expedițiile personale întreprinse pe parcursul anilor 1985-1994, în partea de sus, de mijloc și de jos a Moldovei, în total cinci expediții folclorice, pe care autorul le-a dăruit Centrului Național de Creație Populară..
  Dumitru Blajinu
  117,00 MDL Fără TVA: 117,00 MDL
 • Arta cinematografica din Republica Moldova
  În acest volum Ana-Maria Plămădeală ne vorbește despre Filmul de ficțiune (1957-2001), Dumitru Olărescu, Filmul de nonficțiune (1928-2011) și Violeta Tipa, Fenomenul filmului de animație moldovenesc (1968-2001). Autorii Artei cinematografice din Republica Moldova au ..
  Ana-Maria Plamadeala
  167,00 MDL Fără TVA: 167,00 MDL
 • Arta covoarelor vechi romanesti basarabene
  "Încă din secolele XV-XVII Europa se pomenește inundată de covoarele orientale. Conform opiniei majorității specialiștilor, la baza decorului acestora se află o cultură străveche, nomadă. S-a făcut așa că, pe parcursul secolelor, covoarele orientale au devenit chiar o estetică a ambientului europ..
  Gheorghe Mardare
  377,00 MDL Fără TVA: 377,00 MDL
 • Arta Gotica
  Arta gotică îşi are rădăcinile în arhitectura impresionantă a catedralelor medievale din nordul Franţei, precum Notre-Dame de Paris, Chartres, Beauvais, Reims sau Amiens. Goticul este un curent artistic care a evoluat şi s-a răspândit în întreaga Europă medievală, între secolele XII şi XVI, m..
  Fara autor
  193,20 MDL 276,00 MDL Fără TVA: 193,20 MDL
 • Arta in istoria umanitatii
  ARTA ÎN ISTORIA UMANITĂŢII sau, altfel spus, o istorie a artei universale, sintetică, dar totodată exhaustivă, descrie naşterea şi evoluţia experienţelor figurative şi arhitectonice din întreaga lume şi din toate timpurile. Este un mozaic de mari dimensiuni pe care cititorul î..
  Mary Hollingsworth
  360,75 MDL 555,00 MDL Fără TVA: 360,75 MDL
 • Arta maestrilor basarabeni din secolul XX
  „...Albumul Arta maeștrilor basarabeni din secolul XX  formează o sugestivă radiografie intelectuală a artelor plastice și decorative din „mesopotamia” pruto-nistreană a ultimului secol. El este, prin excelență, un gest de apreciere din partea contemporanilor a operei înaintașilor lor, u..
  E. Brigalda-Barbas, Vl. Bulat, C.I. Ciobanu, T. Stavilă
  450,00 MDL Fără TVA: 450,00 MDL
 • Arta muzicala din Republica Moldova. Istorie si modernitate
  Lucrarea încununează o iniţiativă ştiinţifică colectivă, îndreptată spre elucidarea, adâncirea sau rediscutarea unor subiecte vizând fenomenul muzical autohton. Autorii şi-au solidarizat eforturile spre a pune în valoare moştenirea sonoră ce ne revine în totalitatea componentelor ei: muzica tradi..
  Colectiv de autori
  167,00 MDL Fără TVA: 167,00 MDL
 • Arta Romanica
  Arta romanică s-a dezvoltat în prima parte a Evului Mediu dezvoltat, având momentul de apogeu între secolele XI şi XII, în întreaga Europă Occidentală. Albumul Arta romanică, apărut la Editura Aquila, prezintă evoluţia acestui stil artistic, ale cărui principale creaţii sunt bisericile romani..
  Fara autor
  193,20 MDL 276,00 MDL Fără TVA: 193,20 MDL