Hot Deal
Oferta Lunii
Literatura pentru adolescenti
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Abarat
  Clive Barker este autorul a numeroase romane horror pentru adulţi, dar şi al unor cărţi fantasy pentru copii şi tineri, printre care se numără şi seria "Cărţile Abaratului". Timp de patru ani, autorul a lucrat la un număr impresionant de picturi care să însoţească textul, dintre..
  Clive Barker
  163,00 MDL Fără TVA: 163,00 MDL
 • Abarat. Zile de magie
  Aventurile lui Candy în uluitoarea lume a Abaratului sunt de la o oră la alta mai ciudate. Iar Christopher Starv, stăpânul miezului de noapte, şi-a trimis acoliţii să o captureze. Ce să vrea un prinţ al întunericului de la o simplă fatî din Minnesota? Şi de ce oare lui Candy i..
  Clive Barker
  211,00 MDL Fără TVA: 211,00 MDL
 • Alexandru Lapusneanul
   Oh! nenorocitul de mine! striga Motoc smulgandu-si barba, caci pe vorbele tiranului intelegea ca nu mai este scapare pentru el. Incai lasati-ma sa ma duc sa-mi pun casa la cale! fie-va mila de jupaneasa si copilasii mei! lasati-ma sa ma spovedesc! si plangea, si tipa, si suspina. - Dest..
  Costache Negruzzi
  49,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • Aliata vraciului. Eu sunt Grimalkin. Cronicile Wardstone. Vol. 9
  După ce Diavolul i-a ucis cu brutalitate copilul, singurul ţel al lui Grimalkin este nimicirea acestuia. Fără prea mare tragere de inimă, se aliază cu Vraciul şi cu ucenicul său, Tom, ajutându-i să-l lege pe Diavol şi să-l decapiteze. Acum, ea este o fugară, iar misiunea pe care o are este una mo..
  Joseph Delaney
  159,00 MDL Fără TVA: 159,00 MDL
 • Alice in lumea Oglinzii
  Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Lutwidge Dodgson, 1832-1898) cunoaşte un succes uriaş după publicarea cărţii Alice în Ţara Minunilor, care i-a adus o netrecătoare glorie. Peste câţiva ani scoate volumul Alice în Lumea Oglinzii (Through the Looking Glass), o continuare a aventurilor lui Ali..
  Lewis Carroll
  40,00 MDL Fără TVA: 40,00 MDL
 • Alice in Tara Minunilor
  Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Lutwidge Dodgson, 1832-1898) a devenit cunoscut în lumea întreagă graţie lucrărilor sale Alice în Ţara Minunilor şi Alice în Lumea Oglinzii. Autorul le oferă copiilor o lume de basm, puţin cam ciudată, în care predomină umorul absurd şi satira, care atrage p..
  Lewis Carroll
  40,00 MDL Fără TVA: 40,00 MDL
 • Altarul din om
  Scritorul şi omul de cultură Gheorghe Marin, în pragul aniversării a 85 de ani, vine în faţa cititorilor cu o nouă carte - proză pentru copii şi tineret, dar şi unele materiale despre oameni dragi sufletului său despre care a vorbit şi în alte volume pe care le semnează. Captivat de istoria n..
  Gheorghe Marin
  60,00 MDL Fără TVA: 60,00 MDL
 • Amos Daragon, blestemul Freyjei
  Nimic nu mai merge cum trebuie în panteonul nordic al zeilor binelui. Certată cu zeul Odin, zeiţa Fertilităţii, Freyja, aruncă un blestem asupra beoriţilor, seminţia preferată a duşmanului său: din acel moment, toţi pruncii omanimalelor vor muri încă din leagăn, condamnând această rasă la o dispa..
  Bryan Perro
  94,00 MDL Fără TVA: 94,00 MDL
 • Amos Daragon, cheia cetatii Braha
  Conform legendei, există patru măşti: cea a pământului, cea a aerului, cea a focului şi cea a apei, precum şi şaisprezece pietre ale puterii, din care-şi trag măştile forţa magică... ..
  Bryan Perro
  43,00 MDL Fără TVA: 43,00 MDL
 • Amos Daragon, mania lui Enki
  Enki, zeul suprem al panteonului sumerian, îi apăru într-o noapte în vis celui mai puternic dintre preoţii săi şi-i spuse să construiască un turn care să ajungă până la cer şi dincolo de nori. Această clădire, numită El-Bab, avea să fie o minune a lumii şi trebuia să îndemne toate popoarele de pe..
  Bryan Perro
  94,00 MDL Fără TVA: 94,00 MDL
 • Apus de soare
  Ostasi, boieri, curteni, v-am adunat aci sa stati marturie dupa ce n-oi mai fi. Sunt patruzeci si sapte de ani... multi si putini... de cand Moldova imi iesi inainte cu mitropolit, episcopi, egumeni, boieri, razasi si tarani, in Campul de la Direptate, si cum vru Moldova asa vrusei si eu. Ca ..
  Barbu Delavrancea
  49,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • Aquamarine
  Hailey şi Claire îşi petrec ultima vară împreună când descoperă ceva pe fundul unei piscine murdare din clubul Capri. Acolo, în adânc, se află o frumoasă creatură cu limba ascuţită şi inima frântă: o sirenă cu numele de Aquamarine, care şi-a părăsit cele şase surori ca să caute iub..
  Alice Hoffman
  96,00 MDL 132,00 MDL Fără TVA: 96,00 MDL