Literatura pentru adolescenti
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 13 blesteme. Vol. 2 din seria 13 Comori
  Povestea legăturii misterioase dintre tărâmul oamenilor şi cel al zânelor continuă în acest al doilea volum al trilogiei 13 comori. Acum, Red porneşte în căutarea fratelui ei, răpit de creaturile magice. Captivă într-o lume fermecată şi înşelătoare, Red trebuie să îndeplinească o misiune: să găse..
  Michelle Harison
  169,00 MDL Fără TVA: 169,00 MDL
 • Abarat
  Clive Barker este autorul a numeroase romane horror pentru adulţi, dar şi al unor cărţi fantasy pentru copii şi tineri, printre care se numără şi seria "Cărţile Abaratului". Timp de patru ani, autorul a lucrat la un număr impresionant de picturi care să însoţească textul, dintre..
  Clive Barker
  163,00 MDL Fără TVA: 163,00 MDL
 • Abarat. Zile de magie
  Aventurile lui Candy în uluitoarea lume a Abaratului sunt de la o oră la alta mai ciudate. Iar Christopher Starv, stăpânul miezului de noapte, şi-a trimis acoliţii să o captureze. Ce să vrea un prinţ al întunericului de la o simplă fatî din Minnesota? Şi de ce oare lui Candy i..
  Clive Barker
  211,00 MDL Fără TVA: 211,00 MDL
 • Absolut tot
  Boala lui Maddy, protagonista cărții, este pe cât de rară, pe atât de faimoasă. Pe scurt, e alergică la lume. Nu are voie să iasă din casă, n-a mai ieșit de șaptesprezece ani. Singurii oameni pe care-i vede în carne și oase sunt mama ei și Carla, sora medicală care o îngrijește. Dar apo..
  Nicola Yoon
  194,00 MDL Fără TVA: 194,00 MDL
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Adela
  „Adela e, poate, întâiul nostru roman de observaţie exclusiv sufletească, înaintea celor ale scriitorilor din generaţia lui Eliade, Holban, Şuluţiu sau Blecher. (…) Adela e un roman de analize psihologice microscopice. Progresia «intoxicării» sentimentale este perfectă şi insesizabilă. Nu există ..
  Garabet Ibraileanu
  49,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • Alexandru Lapusneanul
   Oh! nenorocitul de mine! striga Motoc smulgandu-si barba, caci pe vorbele tiranului intelegea ca nu mai este scapare pentru el. Incai lasati-ma sa ma duc sa-mi pun casa la cale! fie-va mila de jupaneasa si copilasii mei! lasati-ma sa ma spovedesc! si plangea, si tipa, si suspina. - Dest..
  Costache Negruzzi
  49,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • Aliata vraciului. Eu sunt Grimalkin. Cronicile Wardstone. Vol. 9
  După ce Diavolul i-a ucis cu brutalitate copilul, singurul ţel al lui Grimalkin este nimicirea acestuia. Fără prea mare tragere de inimă, se aliază cu Vraciul şi cu ucenicul său, Tom, ajutându-i să-l lege pe Diavol şi să-l decapiteze. Acum, ea este o fugară, iar misiunea pe care o are este una mo..
  Joseph Delaney
  159,00 MDL Fără TVA: 159,00 MDL
 • Alice in lumea Oglinzii
  Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Lutwidge Dodgson, 1832-1898) cunoaşte un succes uriaş după publicarea cărţii Alice în Ţara Minunilor, care i-a adus o netrecătoare glorie. Peste câţiva ani scoate volumul Alice în Lumea Oglinzii (Through the Looking Glass), o continuare a aventurilor lui Ali..
  Lewis Carroll
  40,00 MDL Fără TVA: 40,00 MDL
 • Alice in Tara Minunilor
  Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Lutwidge Dodgson, 1832-1898) a devenit cunoscut în lumea întreagă graţie lucrărilor sale Alice în Ţara Minunilor şi Alice în Lumea Oglinzii. Autorul le oferă copiilor o lume de basm, puţin cam ciudată, în care predomină umorul absurd şi satira, care atrage p..
  Lewis Carroll
  40,00 MDL Fără TVA: 40,00 MDL
 • Altarul din om
  Scritorul şi omul de cultură Gheorghe Marin, în pragul aniversării a 85 de ani, vine în faţa cititorilor cu o nouă carte - proză pentru copii şi tineret, dar şi unele materiale despre oameni dragi sufletului său despre care a vorbit şi în alte volume pe care le semnează. Captivat de istoria n..
  Gheorghe Marin
  60,00 MDL Fără TVA: 60,00 MDL
 • Amos Daragon, mania lui Enki
  Enki, zeul suprem al panteonului sumerian, îi apăru într-o noapte în vis celui mai puternic dintre preoţii săi şi-i spuse să construiască un turn care să ajungă până la cer şi dincolo de nori. Această clădire, numită El-Bab, avea să fie o minune a lumii şi trebuia să îndemne toate popoarele de pe..
  Bryan Perro
  94,00 MDL Fără TVA: 94,00 MDL
 • Animale fantastice si unde le poti gasi. Scenariul original
  J.K. Rowling ne invită să descoperim o nouă eră a Lumii Vrăjitorilor... Newt Scamander, explorator și magizoolog, tocmai și-a încheiat turul în jurul lumii în căutarea celor mai rare și extraordinare creaturi magice. Ajunge și la New York, unde nu are de gând să stea prea mult. Î..
  J.K. Rowling
  235,00 MDL Fără TVA: 235,00 MDL
  Bazat pe 1 recenzii.