Hot Deal
Oferta Lunii
Poezie
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 101 poeme
  Un foc arde în noapte. E pîclă. E ger,         Dar vreau să rezist pe aripi de dor - Vieţii terestre să-i fiu mesager - De la Trecut, la Preznt, Viitor! Steliana Grama 101 poeme. Colecţia Ideal Steliana Grama - n.04.06.1974 - d.11.10.2006 - î..
  Steliana Grama
  40,00 MDL Fără TVA: 40,00 MDL
 • 111 Cele mai frumoase poezii ale generatiei 80
  Mi-ar placea ca aceasta antologie sa faca dreptate, dupa treizeci de ani, generatiei optzeci (luata in ansamblu). Ar fi un semn de maturitate culturala. Care depinde nu atat de argumentele criticilor, cat de devotiunea tacita si tenace a cititorului de azi. Cosmin Ciotlos ..
  Fara autor
  129,00 MDL Fără TVA: 129,00 MDL
 • 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura romana
  „Cele 111 poeme de dragoste scrise de tot atâția scriitori și scriitoare acoperă nu mai puțin de 230 de ani de poezie românească. Cel mai vechi poem datează din anul 1785, iar cel mai nou, de anul trecut. Această antologie reflectă o întreagă literatură (poeți clasici și contemporani, celebri și ..
  Fara autor
  139,00 MDL Fără TVA: 139,00 MDL
 • 111 cele mai frumoase poezii. Cezar Ivanescu
  „Ar fi fost ilogic ca un mare poet român ce nu a platit tribut autoritatilor sa fie acceptat în centrul sistemului normat si dirijat de ele. E tot mai evident, azi, ca poezia lui Cezar Ivanescu este si va fi în continuare citita, în timp ce a altor colegi de generatie, nu.“   Daniel ..
  Cezar Ivanescu
  116,00 MDL Fără TVA: 116,00 MDL
 • 111 cele mai frumoase poezii. Emil Brumaru
  „Cu cine seamănă de fapt Emil Brumaru? Cu cine poate fi el comparat în mod pertinent? Cu un poet literalmente extraordinar, original şi singular, care nu mai este obligat să-şi semneze paginile pentru a fi recunoscut: Emil Brumaru.“ Daniel-Cristea Enache ..
  Emil Brumaru
  108,00 MDL Fără TVA: 108,00 MDL
 • 111 cele mai frumoase poezii. George Bacovia
  „Poezia si omul Bacovia sunt, paradoxal, prea putin necunoscuti. Cu totii am citit Plumb si Lacustra in scoala (unde ni s-a mai spus ca era bolnav), am invatat ca poezia lui e simbolista, am aflat ce-i aia nihilo-melancolie, poate chiar stim ca versul «o, tara trista, plina de humor» ii apart..
  George Bacovia
  116,00 MDL Fără TVA: 116,00 MDL
 • 111 cele mai frumoase poezii. Nichita Stanescu
  „Nichita este un soare care se îndepartează de sistemul nostru poetic, dar ale cărui raze ne vor mai încălzi încă multă vreme. Scopul antologiei de faţă este reinventarea fenomenului Nichita pentru generaţiile care înţeleg şi degustă poezia altfel decât cei care i-au fost contemporani.“ - Fe..
  Nichita Stănescu
  119,00 MDL Fără TVA: 119,00 MDL
 • 111 cele mai frumoase poezii. Petru Cretia
  „Lirica lui Petru Creţia pendulează între rigoare şi rafinament, iar cuvintele alese, reflexivitatea gravă, se alcătuiesc într-un ritual spectaculos, oficiat de un fin cunoscător al Cuvântului.“ Ofelia Creţia ..
  Petru Cretia
  108,00 MDL Fără TVA: 108,00 MDL
 • 111 cele mai frumoase poezii. Stefan Augustin Doinas
  „Poezia lui Doinaş poate juca un dublu rol: cel de educaţie estetică pentru publicul mai larg şi cel de formare pentru tinerii autori. Chiar dacă aceştia au, cum e şi firesc, alte formule, alte temperamente artistice, alte experienţe şi obsesii creative, Doinaş este ideal în rolul magistrului poe..
  Stefan Augustin Doinas
  108,00 MDL Fără TVA: 108,00 MDL
 • A-Z. best
  După cum sugerează chiar titlul, volumul adună cele mai bune poezii ale lui Emilian Galaicu-Păun, selecția aparținîndu-i autorului.  Criticul Al. Cistelecan, prefațatorul plachetei,  definește poezia lui Galaicu-Păun drept una “de înalt voltaj și de ample convulsii – sau cutremure – atî..
  Emilian Galaicu-Paun
  45,00 MDL Fără TVA: 45,00 MDL
 • Absintos. Nori de cerneala
  “Poemul lui Grigore Chiper nu e tăvălugul kafkian pe care îl evocă adesea; acela zdrobește realul sub șenile, cestălalt dislocă pentru a reclădi, primul strivește pentru a neantiza, poetul deconstruiește pentru un nou început; nu în visarea romantică, ci în visul lucid, unde totul e fluid, supus ..
  Grigore Chiper
  42,00 MDL Fără TVA: 42,00 MDL
 • Adaos la carte de vise
  Memoria celor care l-au cunoscut și i-au fost aproape îi păstrează intactă imaginea de intelectual desăvârșit format la școala literaturii române, ținuta demnă și delicată de om "subțire", care a avut cultul cuvântului bine scris și frumos rostit și, nu în ultimul rând, efigia de poet romantic și..
  Vasile Levitchi
  97,00 MDL Fără TVA: 97,00 MDL