Hot Deal
Oferta Lunii
Litera
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 100 de flori si alte accesorii crosetate
  Cartea de față este foarte utilă atât celor care sunt începători, cât și celor care știu deja să croșeteze. Prima parte cuprinde noțiunile elementare – tipuri de fire, ustensile și accesorii, măsurarea tensiunii lucrului. Sunt descrise tehnici de bază, precum ochi de lanț, picioruș simplu, picior..
  Claire Crompton
  76,00 MDL Fără TVA: 76,00 MDL
 • 1001 de adevaruri care o sa te faca sa te c#*i pe tine de frica
  Microbi și boli de care n-ai auzit niciodată, ciudățenii anatomice și aberații ale naturii, adevăruri șocante despre vicii sau mâncare... lumea este, într-adevăr, un loc înfricoșător. Dacă n-o să-ți vină de hac vreun șofer nebun, atunci o să mori de cancer. Dacă nu de cancer, atunci din cauza vre..
  Cary McNeal
  126,00 MDL Fără TVA: 126,00 MDL
 • 1001 de moduri de a-ti recompensa angajatii
  Există un lucru pe care oamenii și-l doresc mai mult decât banii, și anume aprecierea celorlalți. Oricine, top manager sau simplu angajat, își dorește să i se recunoască meritele pentru o muncă bine făcută. Majoritatea oamenilor se gândesc la forme materiale, concrete, de recunoaștere a meritelor..
  Bob Nelson
  143,00 MDL Fără TVA: 143,00 MDL
 • 15 lucruri la care trebuie sa renunti pentru a fi fericit. Introspectiv
  Când fondatoarea PurposeFairy.com, Luminița D. Saviuc, a postat o listă de lucruri la care să renunțăm pentru a fi fericiți, n-avea nici cea mai vagă idee că aceasta avea să devină virală; de atunci încoace a fost distribuită de peste 1,3 milioane de ori și continuă să fie distribuită și în p..
  Luminita D. Saviuc
  130,00 MDL Fără TVA: 130,00 MDL
 • 365 de povesti de seara (1)
  În această carte bogat ilustrată vei găsi 365 de povești captivante, câte una pentru fiecare seară a anului. Din ianuarie și până în decembrie ești invitat într-o călătorie plină de magie și de aventuri prin universul extraordinar al poveștilor Disney. Eroii tăi preferați și poveștile lor minunat..
  499,00 MDL Fără TVA: 499,00 MDL
 • 365 de povesti de seara (2)
  În această carte bogat ilustrată vei găsi 365 de povești captivante, câte una pentru fiecare seară a anului. Din ianuarie și până în decembrie ești invitat într-o călătorie plină de magie și de aventuri prin universul extraordinar al poveștilor Disney. Eroii tăi preferați și poveștile lor minunat..
  499,00 MDL Fără TVA: 499,00 MDL
 • 365 de povesti de seara cu eroii Disney Junior
  În această carte bogat ilustrată vei găsi 365 de povești captivante, câte una pentru fiecare seară a anului. Din ianuarie și până în decembrie ești invitat într-o călătorie plină de magie și de aventuri prin universul extraordinar al poveștilor Disney Junior. Eroii tăi preferați și poveșt..
  481,00 MDL Fără TVA: 481,00 MDL
 • 5000 de lucruri uimitoare
  Știați că un pui nou-născut de balenă albastră ia zilnic în greutate cam 90 de kilograme, că șerpii își folosesc limba pentru a mirosi cu ea, sau că, la om, creierul conține 78% apă? La aceste trei întrebări și la încă 4997 vei afla răspunsul din paginile acestei cărți captivante care te ține..
  Fara autor
  363,00 MDL Fără TVA: 363,00 MDL
 • A doua carte a micului magician. Trucuri inedite
  Abracadabra! Iată cel mai nou ghid de magie, pentru cele mai bune spectacole de iluzionism!Hocus-pocus! Iată cum devii magician! Succes garantat! Uimește-ți prietenii arătându-le cum să facă o monedă să dispară într-un cornet magic! Află cum poţi ghici un număr cu ajutorul unei că..
  253,00 MDL Fără TVA: 253,00 MDL
  Bazat pe 2 recenzii.
 • A sasea extinctie: O istorie nenaturala a Pamantului
  În ultimele 500 de milioane de ani, au existat cinci extincții în masă, când diversitatea vieții pe Pământ a scăzut brusc și în mod dramatic. Oamenii de știință din toată lumea monitorizează în prezent cea de a șasea extincție, despre care s-a spus că va fi cea mai devastatoare..
  Elizabeth Kolbert
  150,00 MDL Fără TVA: 150,00 MDL
 • ABC-ul bunelor maniere
  În fiecare zi, copiii se confruntă cu tot felul de provocări: să-și asculte părinții sau nu, să spună adevărul sau mai bine să mintă un pic, să fie harnici sau să lenevească până târziu. La fel se întâmplă și cu Mary-Jane, o fetiță în vârstă de șapte ani, atunci când dă peste o cutiuță misterioas..
  Natalia Ciub
  196,00 MDL Fără TVA: 196,00 MDL
 • ABC-ul Sanatatii
  Poate că mulți dintre voi s-au săturat să tot audă asta: trebuie să vă spălaţi pe mâini, să faceți în fiecare dimineață exerciţii de înviorare, să faceţi sport și să mâncați sănătos. Însă aventurile eroilor acestei cărți vă vor arăta că este mai bine să previi bolile decât să trebuiască să le înf..
  Natalia Ciub
  176,00 MDL Fără TVA: 176,00 MDL