Hot Deal
Oferta Lunii
Polirom
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • ...Sa ucizi o pasare cantatoare
  Să ucizi o pasăre cântătoare este un roman brutal şi onest, ce se construieşte pe marginea unor subiecte mereu de interes: rasismul, conflictele sociale şi pierderea inocenţei copilăriei, totul filtrat prin ochii unei fetiţe; Scout Finch este martoră la întâmplările dramatice declanşate într..
  Harper Lee
  138,00 MDL Fără TVA: 138,00 MDL
 • 17
  Protagonistul din 17, un adolescent timid care nu pare sa aibă altă preocupare decât exercitiul solitar al masturbării, se trezeşte prins într-un vârtej de întîmplări care îl apropie de o grupare politică de extremă dreaptă. Aşa începe o călătorie iniţiatică de regăsire a identităţii – aceea de a..
  Kenzaburo Oe
  103,00 MDL Fără TVA: 103,00 MDL
 • 1Q84 (I)
  O tânără coboară pe scara de urgenţă a unei autostrăzi suspendate. Întenţionează să ucidă un om. În altă parte a metropolei, un profesor de matematică e de acord să rescrie romanul unei fete dislexice. Fără s-o ştie, cei doi se caută, iar acţiunile lor declanşează o adevărată avalanşă de evenimen..
  Haruki Murakami
  240,00 MDL Fără TVA: 240,00 MDL
 • 1Q84 (II)
  O tanara coboara pe scara de urgenta a unei autostrazi suspendate. Intentioneaza sa ucida un om. In alta parte a metropolei, un profesor de matematica e de acord sa rescrie romanul unei fete dislexice. Fara s-o stie, cei doi se cauta, iar actiunile lor declanseaza o adevarata avalansa de evenimen..
  Haruki Murakami
  240,00 MDL Fără TVA: 240,00 MDL
 • 1Q84 (III)
  Mult-asteptatul volum 3 al trilogiei 1Q84, o carte in care Haruki Murakami ne promite sa dezlege enigmele lasate in suspans, un roman in care magicul si oniricul sunt lasate sa se manifeste cu naturalete si ingeniozitate. Ramanem in 1Q84 sau exista totusi o portita in..
  Haruki Murakami
  240,00 MDL Fără TVA: 240,00 MDL
 • 50 de secrete ale artei persuasiunii. Cum ii convingem pe ceilalti ca avem dreptate
  Ne confruntăm permanent cu provocarea de a negocia sau de a discuta în contradictoriu cu cei apropiaţi, cu colegii sau cu şefii. Cum ne putem impune punctul de vedere? Există anumite cuvinte cu care putem capta atenţia interlocutorilor noştri? Bazat pe cercetări recente în psihologie, volumul pre..
  Noah J. Goldstein, Steve J. Martin, Robert B. Cialdini
  177,00 MDL Fără TVA: 177,00 MDL
 • A avea si a nu avea
  A avea si a nu avea este unul dintre romanele de senzatie ale lui Ernest Hemingway, ecranizat in 1944 intr-o productie clasica a cinematografiei, cu Humphrey Bogart si Lauren Bacall in rolurile principale – o poveste fermecatoare, cu intrigi amoroase, contrabanda si dileme morale. „..
  Ernest Hemingway
  219,00 MDL Fără TVA: 219,00 MDL
 • Adio, arme
   Adio, arme este povestea locotenentului Henry, concentrat pe frontul italian în timpul Primului Razboi Mondial, şi a pasiunii lui pentru Catherine Barkley, o soră medicală englezoaică. Încă de la prima lor întilnire, Catherine îi povesteşte, de parcă în contextul respectiv propria ei traged..
  Ernest Hemingway
  243,00 MDL Fără TVA: 243,00 MDL
 • Adolescentul
  Diferit ca ton de celelalte capodopere ale scriitorului, romanul Adolescentul (1875) ocupă un loc aparte în creaţia dostoievskiană, fiind istorisit din perspectiva unui tânăr de nouăsprezece ani, ale cărui imaturitate, prospeţime şi naivitate se reflectă magistral în vocea narativă. Fiu..
  Feodor M. Dostoievski
  366,00 MDL Fără TVA: 366,00 MDL
 • Ajuta-ti copilul sa devina independent
  Orice părinte își dă seama la un moment dat că micuțul pe care ieri îl ducea de mâină la școală a crescut și trebuie să decidă ce facultate va urma sau să-și găsească un serviciu. Acest ghid practic va arăta cum să-i învățați pe copiii dumneavoastră să aibă încredere în ei înșiși și să ia singuri..
  Gill Hines, Alison Baverstock
  177,00 MDL Fără TVA: 177,00 MDL
 • Albastrul dintre cer si ape
  O poveste despre supravietuire si dragoste intr-o lume pustiita de razboi In micul sat palestinian Beit Daras, toata lumea le cunoaste pe femeile din familia Baraka: pe indrazneata Nazmiyeh, pe surioara ei clarvazatoare, Mariam, precum si pe mama lor, Um Mamdouh, cea posedata de djinni inspa..
  Susan Abulhawa
  207,00 MDL Fără TVA: 207,00 MDL
 • Alte glasuri, alte incaperi
  Roman ecranizat în 1995, în regia lui David Rocksavage, avându-i în distribuţie pe Lothaire Bluteau, Anna Levine si David Speck. După moartea mamei, Joel Knox se duce să locuiască împreuna cu tatăl lui, pe care nu l-a văzut niciodată, la un conac din vecinătatea orăşelului Noon City din Alaba..
  Truman Capote
  113,00 MDL Fără TVA: 113,00 MDL