Hot Deal
Oferta Lunii
Curtea Veche
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 12 pasi catre o alimentatie raw
  Victoria Boutenko este expertă în alimentaţia raw, cercetătoare, inventatoare şi autoare de renume internaţional. Victoria a venit împreună cu familia ei în Statele Unite ale Americii, în 1990. Atunci când toţi membrii familiei sale s-au confruntat cu probleme grave de sănătate, care le..
  Victoria Boutenko
  189,00 MDL Fără TVA: 189,00 MDL
 • 24 de povesti în asteptarea Craciunului
  24 de poveşti tradiţionale celebre în lumea întreagă, de citit în fiecare seară, din 1 până în 24 decembrie. Urmăriţi minunatele destine ale unor personaje de neuitat şi bucuraţi-vă de Crăciun alături de cei dragi! De pe 1 până pe 24 decembrie, copiii vor descoperi în fiecare zi câte o po..
  Fara autor
  206,00 MDL Fără TVA: 206,00 MDL
 • ABC de nutritie
  Prima carte pentru copii scrisă de un medic nutriţionist. ABECEDAR DE NUTRIŢIE PENTRU OAMENI MICI ŞI MARI Colţul bucătarului • Detectivii de etichete  Hocus-pocus cu mâncarea • Meserii pe energii  Tu de ce mănânci? • Farfuria ideală  Şcoala Gustului • Dicţionar culinar Rafinat sau integra..
  Dr. Mihaela Bilic
  239,00 MDL Fără TVA: 239,00 MDL
 • Abilitati de comunicare
  Să spunem că, prin mâna ­destinului (sau din proprie voință), ați ajuns într‑un context social (sau profesional) complet nefamiliar. Vă doriți din toată inima înțelegere, acceptare, afirmare, succes, recunoaștere… Oricum l-ați numi, pentru obiectivul acesta aveți nevoie de același lucru: abilităț..
  Allan Pease
  96,00 MDL 119,00 MDL Fără TVA: 96,00 MDL
 • Adameva
  Viaţa-memoria-istoria ca un tren… Pagină cu pagină, cuvânt după cuvânt, vrei să rămâi în captivitate. E adevărat că nici nu poţi coborî, nu încă. Uneori te sufocă istoriile sale şi de-abia aştepţi o haltă, undeva, prin vreo altă amintire, numai să poţi respira un pic. Cât să încerci să te pui..
  Paul Goma
  128,00 MDL Fără TVA: 128,00 MDL
 • Ai nevoie de aceasta carte ca sa obtii ceea ce-ti doresti
  Imaginează-ţi cât de mult s-ar îmbunătăţi viaţa ta, dacă ai avea abilitatea de a convinge uşor oamenii să acţioneze cum vrei tu. Sau dacă i-ai putea determina să treacă de partea ta instantaneu. Află cum poţi obţine lucrurile cu adevărat importante: cariera pe care ţi-o doreşti… susţinerea pe..
  Mark Palmer, Scott Solder
  141,00 MDL Fără TVA: 141,00 MDL
 • Al treilea Iisus. Acel Hristos pe care nu îl putem ignora
  Cine este Iisus Hristos? În lucrarea sa Al Treilea Iisus, Deepak Chopra, autor de bestselleruri şi lider spiritual, formulează o întrebare provocatoare, care este în egală măsură un stimul pentru actualele sisteme de credinţă şi o nouă perspectivă asupra învăţăturilor lui Iisus, indifer..
  Deepak Chopra
  159,00 MDL Fără TVA: 159,00 MDL
 • Alchimia energiei sexuale Intra in legatura cu universul tau interior
  Când vine vorba despre Tao și principiile sale fundamentale, foarte mulţi europeni ridică adesea din umeri, gândindu-se vag la asiatici, budism și felurite energii, fără a ști foarte precis în ce constă acest sistem. Maestrul Mantak Chia prezintă într-o formă accesibilă occidentalilor învăţături ..
  Mantak Chia
  189,00 MDL Fără TVA: 189,00 MDL
 • Ana. Portretul Reginei
  Ediţie bilingvă, româno-engleză. Urmând şirul cronologic al evenimentelor importante din viaţa Reginei Ana, albumul bilingv „Ana. Portretul Reginei” este asemenea unui tablou în tuşe delicate pe care Principele Radu al României îl dedică unei figuri emblematice a istoriei noastre naţionale co..
  Principele Radu al României
  216,00 MDL Fără TVA: 216,00 MDL
 • Antifragil Ce avem de castigat de pe urma dezordinii Nassim
  După ce a demonstrat in Lebăda Neagră că impredictibilul şi foarte puţin probablilul se află la baza aproape oricărui fenomen, Nassim Nicholas Taleb arată in Antifragil de ce oraşele-stat sunt mai bune decât statele-naţiune, de ce datoriile sunt întotdeauna nocive, de ce guvernele ..
  Nicholas Taleb
  291,00 MDL Fără TVA: 291,00 MDL
 • Antreneaza-ti creierul! Strategii si tehnici de transformare mentala
  V-aţi întrebat vreodată de ce aveţi în permanenţă aceleaşi gânduri negative? De ce vă întoarceţi mereu la aceiaşi membri ai familiei, prieteni sau parteneri care vă fac rău? De ce rămâneţi blocaţi în aceleaşi scheme mentale nocive şi inhibante? Studiile arată ..
  Joe Dispenza
  199,00 MDL Fără TVA: 199,00 MDL
 • Arta bucatariei sovietice
  Deschizând uşa bucătăriei sale, Anya von Bremzen reuşeşte să se întoarcă în propriul trecut, când comunismul se servea uneori cu porumb şi caviar, alteori cu pâine goală şi gloanţe. Deşi, la o primă vedere, pare a fi vorba despre o colecţie de reţete tradiţionale, Arta bucătăriei s..
  Anya Von Bremzen
  208,00 MDL Fără TVA: 208,00 MDL