TREI
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 61 de ore
  ORA 61 Iarnă năprasnică în Dakota de Sud. Un auto­car derapează și rămâne în șanț tocmai când începe o furtună de zăpadă. Pe un scaun din spate, Jack Reacher, în drum spre nicăieri. Viața fără bagaje are multe avantaje. Dar și nea­junsuri, cum ar fi să înfrunți gerul arctic fără o haină g..
  Lee Child
  237,00 MDL Fără TVA: 237,00 MDL
 • Adevar sau provocare
  Un debut remarcabil despre o fată aflată la vârsta critică a adolescenţei şi un părinte disperat să afle adevărul înainte de a fi prea târziu.   Callie e acuzată că se comportă agresiv cu colegii ei, dar Rebecca ştie că fata blândă pe care a crescut-o trebuie să fie nevinovat..
  Lauren Frankel
  207,00 MDL Fără TVA: 207,00 MDL
 • Aerul pasiunii
  Vor mai putea oare să regăsească bucuria de a trăi? Un roman din seria Elemente Stai departe de el, mi s-a spus. E crud. E lipsit de sentimente. Are mari probleme. E ușor să judeci un om după trecu­tul lui. Să te uiți la Tristan și să vezi un monstru. Dar eu n-am putut să ..
  Brittainy C. Cherry
  206,00 MDL Fără TVA: 206,00 MDL
 • Afla adevarul! Invata de la fosti agenți CIA cum sa convingi pe oricine sa-ti destainuiasca totul
  Cum convingi un făptaș să-și recunoască nelegiuirile? Dar un angajat să admită că a furat din companie? Și cum vei reuși să-l faci pe partenerul de viață să admită că a mințit? Dacă în bestsellerul Spy the Lie, cei trei foști agenți CIA te-au învățat cum să detectezi înșelătoria, acum vei afl..
  Philip Houston, Michael Floyd, Susan Carnicero
  228,00 MDL Fără TVA: 228,00 MDL
 • Ajuta-ti copilul sa revina pe calea cea buna
  Eşti îngrijorat că preşcolarul tău are crize de furie sau, în ciuda faptului că învăţase să facă la oliţă, de curând a reînceput să-şi murdărească lenjeria? Sau poate că este vorba de un şcolar de clasa a treia sau a patra care pare impulsiv şi hiperactiv, tensionat sau deprimat, iar învăţăto..
  Kenneth H. Talan
  228,00 MDL Fără TVA: 228,00 MDL
 • Am uitat sa fim fericiti
  Imaginează‑ți că ai uitat cei mai importanţi zece ani din viaţa ta. De la autoarea bestsellerurilor Secretul soțului și Marile minciuni nevinovate Când se trezeşte întinsă pe podeaua sălii de gimnastică, după o puternică lovitură la cap, Alice Love crede că este încă o tânără de..
  Liane Moriarty
  257,00 MDL Fără TVA: 257,00 MDL
 • Arta visarii
  Viaţa e un vis Apoi te trezeşti. Eu l-am inventat pe Max. Cel puţin asta mi-am spus întotdeauna. Toţi bărbaţii pe care i-am adorat încă din copilărie, combinaţi într-un singur tip perfect. Problema e că m-am înşelat. Pentru că în uşa clasei, uitându-se direct la mine, stă Max. ..
  Lucy Keating
  207,00 MDL Fără TVA: 207,00 MDL
 • Atractie fatala
  Al doilea volum din seria Hacker: relația dintre Erica și Blake este pusă la încercare. Deși îi place să dețină con¬trolul, atrăgătorul hacker Blake Landon a reușit să câștige încrederea femeii pe care o iubește. Erica și-a depășit reținerile și și-a des¬chis inima în fața lui. Dorn..
  Meredith Wild
  206,00 MDL Fără TVA: 206,00 MDL
 • Banda celor sase ciori
  De la autoarea celebrei Trilogii Grisha #1 New York Times Bestseller #1 USA Today Bestseller Șase proscriși periculoși O misiune imposibilă Ketterdam: un centru înfloritor al comerţului internaţional, unde poţi găsi orice dacă eşti dispus să plăteşti p..
  Leigh Bardugo
  261,00 MDL Fără TVA: 261,00 MDL
 • Belzhar
  O iubire neîmpărtăşită, o suferinţă ascunsă şi o vindecare prin lectura şi explorare interioară. Jam Gallahue simte primii fiori de iubire pentru Reeve Maxfield, un englez venit să studieze pentru un semestru în America. Din păcate, relaţia lor este curmată brusc, iar Jam nu-şi mai poate r..
  Meg Wolitzer
  179,00 MDL Fără TVA: 179,00 MDL
 • Cainii
  De cinci ani, Cameron și mama lui se mută dintr-un loc în altul. Tatăl băiatului e pe urmele lor. Cel puțin, asta i s-a spus lui Cameron. Când se stabilesc la o fermă izolată, băiatul începe să vadă și să audă lucruri care nu pot fi reale. Curând, ajunge să se îndoiască de tot ceea ce cred..
  Allan Stratton
  186,00 MDL Fără TVA: 186,00 MDL
 • Cautand-o pe Alaska
  Miles Halter, un adolescent singuratic pasionat de cuvintele rostite de personaje celebre în ultimele lor clipe de viaţă – pleacă la şcoala cu internat Culver Creek în cautarea a ceea ce Rabelais numea „Marele Necunoscut“. Acest Necunoscut se dovedeşte mai tulburător decât şi-ar fi imag..
  John Green
  217,00 MDL Fără TVA: 217,00 MDL