Metode de plata

    Exista mai multe modalitati de plata, in functie de preferintele dumneavoastra.

* Achitarea produselor la livrare cash (numerar), pe baza facturii ce insoteste coletul Pro Noi ( livrat prin curier ), metoda disponibila doar in or. Chisinau si suburbiile sale.

* Card de credit/debit - daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Sunt acceptate urmatoarele tipuri de card: VISA Electron, VISA, Maestro și MasterCard, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Acest serviciu este asigurat de BC “Moldova-Agroindbank” S.A. si ofera o securizare a datelor de ultima generatie. Datele de pe card vor fi procesate pe serverele bancii.

* Achitarea produselor la oficiile postale din regiune (oras/sat). Plata se face cash (numerar) la ridicarea comenzii de la oficiul poștal de care aparțineți.

* Achitarea in avans prin ordin de plata in contul: BC “Moldova-Agroindbank” S.A., filiala Miron Costin, mun.Chișinau cod bancar AGRNMD2X710, C/TVA:0502345,  C/F: 1003600008297 (de la un ghiseu bancar).