Romane, poezie de dragoste
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 26 Kisses si un happy-end
  In viata e mai important sa te reinventezi decat sa cauti sa te refaci. Cu un..
  Anna Michels
  183,00 MDL Fără TVA: 183,00 MDL
 • Accidentul
  În ziua când soţia lui moare într-un tragic accident de maşina, viaţa lui Miles Ryan pare să ia sfârşit. Deşi are grijă în continuare de fiul său îşi îndeplineşte obligăţiile de ajutor de şerif în New Bern, California de Nord, nimic nu mai este la fel. Până când o cunoaşte pe Sarah Andrews care, ..
  Nicholas Sparks
  86,45 MDL 133,00 MDL Fără TVA: 86,45 MDL
 • Acolo unde canta racii
  „Un roman de o frumusețe tulburătoare." The New York Times Book Review „Delia Owens explorează felul în care izolarea afectează comportamentul uman, precum și efectul profund pe care îl poate avea respingerea asupra noastră." Vanity Fair Zvonurile despre Fata Mlaștinii ..
  Delia Owens
  164,00 MDL 184,00 MDL Fără TVA: 164,00 MDL
 • Adam si Eva
  Întreaga viață cauți sufletul tău pereche. Și dacă nu-l găsești, ai fi gata să-l cauți și în viața următoare? Dar în următoarele șapte vieți? Un cuplu se caută și se regăsește în șapte perioade istorice diferite. Toma Novac, trece..
  Liviu Rebreanu
  259,00 MDL Fără TVA: 259,00 MDL
 • Adameva
  Viaţa-memoria-istoria ca un tren… Pagină cu pagină, cuvânt după cuvânt, vrei să rămâi în captivitate. E adevărat că nici nu poţi coborî, nu încă. Uneori te sufocă istoriile sale şi de-abia aştepţi o haltă, undeva, prin vreo altă amintire, numai să poţi respira un pic. Cât să încerci să te pui..
  Paul Goma
  128,00 MDL Fără TVA: 128,00 MDL
 • Adio, lucruri
  „În timp ce la începutul secolului XX versurile creșteau din te miri ce, precum păpădia, brusturii și loboda, vorba Annei Ahmatova, la începutul mileniului III, textele lui Igor Guzun răsar semeț strecurate în tumultul unei luxuriante vegetații postmoderne, hipertehnologizate și superdigitalizate..
  Igor Guzun
  88,00 MDL Fără TVA: 88,00 MDL
 • Ai Suru – A iubi. Vol. 1
  Atunci când Ioana, studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine în Bucureşti, îl întâlneşte pentru prima dată pe Ken, nu cunoaşte prea multe despre el. Nu ştie, spre exemplu, că el aparţine unei familii distinse din aristocraţia japoneză. Mai mult, nu ştie cât de multe complicaţi..
  Ioana Lee
  127,40 MDL 196,00 MDL Fără TVA: 127,40 MDL
 • Ai Suru – A iubi. Vol. 2
  Ultimul roman din trilogia Ioanei Lee are ca temă principală reconcilierea cu trecutul. Având ocazia de a se reîntâlni cu Ken, fostul soţ, după mulţi ani, Ioana îmbrăţişează oportunitatea de a face pace cu trecutul şi de a-şi vindeca rănile. Este o întâlnire care ne aminteşte că în spatel..
  Ioana Lee
  99,45 MDL 153,00 MDL Fără TVA: 99,45 MDL
 • Al treilea inger
  În Al Treilea Înger, Alice Hoffman urzeşte o poveste magică şi uluitoare despre trei femei îndrăgostite de bărbaţii nepotriviţi: încăpăţânata Madeleine Heller se îndrăgosteşte fără speranţă de logodnicul surorii ei; Frieda Lewis, fiica unui doctor, fugită de acasă, devine muza u..
  Alice Hoffman
  88,40 MDL 136,00 MDL Fără TVA: 88,40 MDL
 • Albastru de safir
  Rămăsesem împietrită, incapabilă să mai fac vreo mişcare sau chiar să respir. Degetele lui îmi atinseră cu grijă ..
  Kerstin Gier
  96,85 MDL 149,00 MDL Fără TVA: 96,85 MDL
 • Aleea cu licurici
  În vara agitată a anului 1974, Kate Mularkey pare că s-a împăcat cu faptul că viața nu are să-i ofere nimic special. Dar, spre uimirea sa, „cea mai grozavă fată din lume“ se mută pe strada ei și vrea să-i fie prietenă. Tully Hart pare să aibă totul: frumusețe, inteligență, ambiție. La pr..
  Kristin Hannah
  189,00 MDL Fără TVA: 189,00 MDL
 • Amanta engleza
  Fiecare întâmplare a vieţii ei a îndreptat-o direct spre această crimă care a zguduit liniştea locuitorilor din Viorne. Cauza? Plictis, oboseală, nebunie, apropierea morţii sau tocmai încercarea de a se trezi la viaţă? Nu se poate evada din banalitatea cotidianului decât prin ..
  Marguerite Duras
  48,75 MDL 75,00 MDL Fără TVA: 48,75 MDL