SF, Fantasy, Horror
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 2001: Odiseea spatiala
  "Odiseea spatiala 2001 este romanul science-fiction chintesential - abunda in viziuni glorioase despre viitor si intrebari filozofice asupra locului omenirii in univers. Clarke surprinde ca nimeni altul spiritul stiintific si avantul intelectual care au impulsionat omenirea de-a lungul istoriei, ..
  Arthur C. Clarke
  49,00 MDL 169,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • 2010: A doua odisee
  „Este incitanta, misterioasa, tulburatoare si chiar profetica. Viziunea lui Clarke asupra viitorului este fantastica si cutremuratoare.” Asimov’s Science Fiction Magazine „Nimeni nu scrie mai bine decat Arthur Clarke despre extraterestri enigmatici si artefactele lor. Stilul prozei sale..
  Arthur C. Clarke
  89,00 MDL 169,00 MDL Fără TVA: 89,00 MDL
 • Adancurile cerului. Set 2 volume
  Continuarea aventurii incepute cu Foc in adanc. Castigator al premiilor Hugo, Campbell Memorial, Prometheus si Kurd Lasswitz „Intoarcerea in universul romanului Foc in adanc… insa cu 30.000 de ani mai devreme. Povestea are aceeasi vastitat..
  Vernor Vinge
  89,00 MDL 223,00 MDL Fără TVA: 89,00 MDL
 • Alchimistul Neutronic. Set 3 volume
  "Prin al doilea volum, trilogia ZORII NOPTII a lui Peter F. Hamilton isi cimenteaza statutul de cea mai solicitanta si imposibil de ignorat saga din istoria genului space opera. Nici macar Dune si urmarile sale n-au fost atat de ambitioase. Poate doar universurile Star Trek si Star Wars sa fi..
  Peter F. Hamilton
  129,00 MDL 277,00 MDL Fără TVA: 129,00 MDL
 • Amintirea Pamantului. Primul volum din seria Intoarcerea acasa
  Orson Scott Card este singurul autor de science fiction care a primit in doi ani consecutivi prestigioasele premii Hugo si Nebula.  Amintirea pamantului spune povestea celor care au parasit Pamantul distrus de razboaie si s-a stabilit pe planeta Harmony. Pentru a nu repeta erorile ..
  Orson Scott Card
  49,00 MDL 107,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • Amurg. Partea I . (Editie de buzunar)
  Isabella Swan nu are parte de prea multă distracţie de când s-a mutat din însorita Arizona în Forks, un orăşel în care plouă mai tot timpul. Dar când se îndrăgosteşte de chipeşul şi misteriosul Edward Cullen, despre care colegii spun că ar fi... vampir, viaţa ei ia o întorsătură&nb..
  Stephenie Meyer
  51,00 MDL 79,00 MDL Fără TVA: 51,00 MDL
 • Amurg. Partea II . (Editie de buzunar)
  Isabella Swan nu are parte de prea multă distracţie de când s-a mutat din însorita Arizona în Forks, un orăşel în care plouă mai tot timpul. Dar când se îndrăgosteşte de chipeşul şi misteriosul Edward Cullen, despre care colegii spun că ar fi... vampir, viaţa ei ia o întorsătură&nb..
  Stephenie Meyer
  51,00 MDL 79,00 MDL Fără TVA: 51,00 MDL
 • Asasinul regal. Set 2 volume
  "Saga inceputa cu Ucenicul asasinului continua cu intrigi irezistibile si personaje memorabile. Prin descrieri si caracterizari iscusite, Hobb izbuteste sa creeze un regat de basm, dar socant de real." Publishers Weekly "Singura «problema» cu Asasinul regal este ca mai toate celelalte r..
  Robin Hobb
  49,00 MDL 177,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • Axa
  Finalist al Premiului John W. Campbell Axa este continuarea romanului Turbion Terra isi traieste ultimele sale zile, in timp ce majoritatea oamenilor a traversat Arcada Ipoteticilor si s-a stabilit in Equatoria. Lisa Adams il cauta pe tatal sau, un om de stiinta care a disparut in mo..
  Robert Charles Wilson
  29,00 MDL 99,00 MDL Fără TVA: 29,00 MDL
 • Cabalistul
  Un roman remarcabil și tulburător, original și incitant,  o poveste uimitoare pe care-o citești într-adevăr doar cu inima. Şi asta pentru că Dov Silverman are curajul să rostească întrebările pe care abia dacă te încumeţi să le gândeşti:  cine prevalează în  lupta dintre Bine și Ră..
  Dov Silverman
  29,00 MDL 97,00 MDL Fără TVA: 29,00 MDL
 • Cantec de gheata si foc 5. Dansul dragonilor. Set 2 volume. (paperback)
  Regina Daenerys Targaryen are mii de vrăjmaşi care pornesc pe urmele ei. Şi Tyrion Lannister vrea s-o găsească, împreună cu aliaţii lui. Există însă un tânăr care nu o caută pentru a se răzbuna… Pretutindeni se reaprind dispute, au loc trădări şi o mulţime de preoţi, soldaţi, nobili şi sclavi înf..
  George R.R. Martin
  199,00 MDL 451,00 MDL Fără TVA: 199,00 MDL
 • Cavalerul celor sapte regate
  Cu o sută de ani înainte de Urzeala Tronurilor, doi eroi neobişnuiţi bântuiau prin Westeros... Înainte de Tyrion Lannister şi Podrick Payne, au fost Dunk şi Egg. Sir Duncan cel Înalt, un calaver novice, dar curajos îşi întrece rivalii cel puţin prin statură, dacă nu prin experienţă. Ală..
  George R.R. Martin
  214,00 MDL 233,00 MDL Fără TVA: 214,00 MDL