SF, Fantasy, Horror
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 2001: Odiseea spatiala
  "Odiseea spatiala 2001 este romanul science-fiction chintesential - abunda in viziuni glorioase despre viitor si intrebari filozofice asupra locului omenirii in univers. Clarke surprinde ca nimeni altul spiritul stiintific si avantul intelectual care au impulsionat omenirea de-a lungul istoriei, ..
  Arthur C. Clarke
  49,00 MDL 169,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • 2010: A doua odisee
  „Este incitanta, misterioasa, tulburatoare si chiar profetica. Viziunea lui Clarke asupra viitorului este fantastica si cutremuratoare.” Asimov’s Science Fiction Magazine „Nimeni nu scrie mai bine decat Arthur Clarke despre extraterestri enigmatici si artefactele lor. Stilul prozei sale..
  Arthur C. Clarke
  89,00 MDL 169,00 MDL Fără TVA: 89,00 MDL
 • Absintos
  "Absintos, steaua strălucitoare, va cădea din cer... şi mulţi vor muri din pricina amărăciunii sale." Londra, 1756. Într-o mansardă de pe Bloomsbury Street locuieşte doctorul Sabian Blake - astronom, om de ştiinţă, cabalist. Într-o zi, la uşa doctorului apare un străin cu un p..
  G.P. Taylor
  63,70 MDL 98,00 MDL Fără TVA: 63,70 MDL
 • Academia Vampirilor
  Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere pe aceştia de atacur..
  Richelle Mead
  112,45 MDL 173,00 MDL Fără TVA: 112,45 MDL
 • Academia Vampirilor 1
  Doar cea mai bună prietenă te poate apăra de duşmanii tăi nemuritori... Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii vampiri (jumăta..
  Richelle Mead
  104,65 MDL 161,00 MDL Fără TVA: 104,65 MDL
 • Afacerea Tutankhamon
  Cine s-ar fi gândit că pe tânărul Howard Carter - un simplu pictor animalier britanic îl aşteaptă o aventură fantastică în ţinutul faraonilor? Nimeni, până în ziua în care un egiptolog din Cairo îl angajează ca desenator pe un şantier arheologic. Ajuns în Valea Regilor, Carter..
  Christian Jacq
  63,70 MDL 98,00 MDL Fără TVA: 63,70 MDL
 • Alchimistul Neutronic. Set 3 volume
  "Prin al doilea volum, trilogia ZORII NOPTII a lui Peter F. Hamilton isi cimenteaza statutul de cea mai solicitanta si imposibil de ignorat saga din istoria genului space opera. Nici macar Dune si urmarile sale n-au fost atat de ambitioase. Poate doar universurile Star Trek si Star Wars sa fi..
  Peter F. Hamilton
  129,00 MDL 277,00 MDL Fără TVA: 129,00 MDL
 • Amintirea Pamantului. Primul volum din seria Intoarcerea acasa
  Orson Scott Card este singurul autor de science fiction care a primit in doi ani consecutivi prestigioasele premii Hugo si Nebula.  Amintirea pamantului spune povestea celor care au parasit Pamantul distrus de razboaie si s-a stabilit pe planeta Harmony. Pentru a nu repeta erorile ..
  Orson Scott Card
  49,00 MDL 107,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • Amurg. Partea I . (Editie de buzunar)
  Isabella Swan nu are parte de prea multă distracţie de când s-a mutat din însorita Arizona în Forks, un orăşel în care plouă mai tot timpul. Dar când se îndrăgosteşte de chipeşul şi misteriosul Edward Cullen, despre care colegii spun că ar fi... vampir, viaţa ei ia o întorsătură&nb..
  Stephenie Meyer
  51,00 MDL 79,00 MDL Fără TVA: 51,00 MDL
 • Amurg. Partea II . (Editie de buzunar)
  Isabella Swan nu are parte de prea multă distracţie de când s-a mutat din însorita Arizona în Forks, un orăşel în care plouă mai tot timpul. Dar când se îndrăgosteşte de chipeşul şi misteriosul Edward Cullen, despre care colegii spun că ar fi... vampir, viaţa ei ia o întorsătură&nb..
  Stephenie Meyer
  51,00 MDL 79,00 MDL Fără TVA: 51,00 MDL
 • Asasinul regal. Set 2 volume
  "Saga inceputa cu Ucenicul asasinului continua cu intrigi irezistibile si personaje memorabile. Prin descrieri si caracterizari iscusite, Hobb izbuteste sa creeze un regat de basm, dar socant de real." Publishers Weekly "Singura «problema» cu Asasinul regal este ca mai toate celelalte r..
  Robin Hobb
  49,00 MDL 177,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • Axa
  Finalist al Premiului John W. Campbell Axa este continuarea romanului Turbion Terra isi traieste ultimele sale zile, in timp ce majoritatea oamenilor a traversat Arcada Ipoteticilor si s-a stabilit in Equatoria. Lisa Adams il cauta pe tatal sau, un om de stiinta care a disparut in mo..
  Robert Charles Wilson
  29,00 MDL 99,00 MDL Fără TVA: 29,00 MDL