Lecturi de vacantă
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 40 de Povesti cu ponei si cai
  O colecţie minunată de poveşti clasice, legende şi poveşti populare din toată lumea având ca personaje căluţi şi ponei. Printre acestea, copiii îi vor descoperi cu bucurie pe nemuritorii Pegas sau Black Beauty. O lectură încântătoare atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Volumul c..
  Fara autor
  289,00 MDL 299,00 MDL Fără TVA: 289,00 MDL
 • Batalia Vraciului. Cronicile Wardstone. Vol. 4
  „Tinutul Pendle este napadit de vrajitoare, zise Vraciul... cea mai mare problema cu care ne confruntam este numarul lor... vrajitoarele se ciorovaiesc si se razboiesc adesea, dar atunci cand cad la intelegere si se aduna pentru un scop comun, puterea lor creste foarte mult. da, trebuie sa luam s..
  Joseph Delaney
  91,00 MDL 140,00 MDL Fără TVA: 91,00 MDL
 • Blestemul Vraciului. Cronicile Wardstone. Vol. 2.
  In al doilea roman din Cronicile Wardstone, Thomas si mentorul sau au de infruntat cea mai temuta creatura a raului: Urgia, care incearca sa scape din catacombele de sub catedrala din Priestown. Dar nu numai fortele Intunericului ii ameninta pe cei doi, ci si marele Inchizitor este pe urmele..
  Joseph Delaney
  109,85 MDL 169,00 MDL Fără TVA: 109,85 MDL
 • Bronto, un dinozaur neastamparat
  De ce oare, atunci cand esti mic, aproape tot ce faci pare prea putin important in ochii adultilor? Fara rost sunt jocurile, intrebarile prea multe ii enerveaza imediat… La tot pasul auzi: „nu ai voie!“ sau „nu face asta!“, sau „nu pe acolo!“. Parintii astia!… Asa gandeste Bronto, micutul din..
  Valentin Nicolau
  117,00 MDL 139,00 MDL Fără TVA: 117,00 MDL
 • Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm
  În această antologie captivantă au fost strânse poveşti tradiţionale de pretutindeni. Veţi găsi istorisiri despre eroi temerari, basme cu vrăji minunate şi tot felul de creaturi stranii şi credincioase şi poveşti despre cum a fost alcătuită lumea. Aceste întâmplări fascinante sunt relatate astfel..
  Fratii Grimm
  233,00 MDL 245,00 MDL Fără TVA: 233,00 MDL
 • Cele mai frumoase povesti de H.C.Andersen
  Cine n-a auzit de poveştile lui Hans Christian Andersen? Opera scriitorului danez face parte din imaginarul colectiv. Ea traversează epocile cu aceeași prospețime dintotdeauna şi emoţionează toate generaţiile, pe copii şi pe adulţi deopotrivă. Acest volum cu ilustrații fascinante publicat de edit..
  Hans Christian Andersen
  222,00 MDL 244,00 MDL Fără TVA: 222,00 MDL
 • Circul Fantasia
  ROMANUL A FOST ADAPTAT PENTRU TELEVIZIUNE îN SERIALUL MADDIGAN'S QUEST de la BBC Sunt Garland Maddigan, o adevărată Maddigan, şi fac parte din cel mai grozav circ din lume, Fantasia. Cândva, într-un timp nu foarte îndepărtat de al nostru, un pitoresc grup de călători străbatea o lume pust..
  Margaret Mahy
  115,05 MDL 177,00 MDL Fără TVA: 115,05 MDL
 • Circul ororilor
  "O carte captivantă... O acţiune plină de meandre, care stârneşte în cititor dorinţa de a citi şi continuarea." J.K. Rowling Darren Shan este doar un băiat ca oricare altul - până când obţine o invitaţie la Circul Ororilor... până când face cunoştinţă cu Madam Octa, până când ajunge faţă în f..
  Darren Shan
  71,50 MDL 110,00 MDL Fără TVA: 71,50 MDL
 • Clubul V. (Editie de buzunar)
  Mandy, Kai, Debbie şi Eva trebuie să obţină ceva înainte de absolvirea liceului: să câştige prestigioasa bursă Treemont, o adevărată foaie de drum pentru colegiul pe care şi-l va alege fiecare. Dar bursa are o cerinţă ciudată: „puritatea sufletului şi a trupului”. Într-un efort de a-şi procla..
  Kate Brian
  31,85 MDL 49,00 MDL Fără TVA: 31,85 MDL
 • Cum sa fii un bun pirat
  Volumul al II-lea din Memoriile lui Sughit Strasnicul Stavrid al III-lea Sughit Strasnicul Stavrid al III-lea a fost un erou viking - indraznet, curajos si totdeauna deosebit de istet. Dar chiar si eroii vikingi au inceput de undeva. In fenomenala aventura din acest volum el isi povestes..
  Cressida Cowell
  72,15 MDL 111,00 MDL Fără TVA: 72,15 MDL
 • Cum sa-ti dresezi dragonul
  SUGHIT STRASNICUL STAVRID AL III-LEA, formidabil luptator cu sabia si imblanzitor de dragoni, a fost cel mai mare Erou Viking care a existat vreodata. Va putea sa treaca Sughit de Programul de Initiere intr-ale Dragonilor cu un dragon stirb si sa se lupte cu Dragonus Maritimus Giganticus Maxi..
  Cressida Cowell
  111,00 MDL 129,00 MDL Fără TVA: 111,00 MDL
 • Domnisoara Goth si fantoma soricelului
  Să facem cunoștință cu Ada Goth. Locuiește la Ghastly-Gorm Hall împreună cu tatăl ei, Lordul Goth, cu o mulțime de servitori și cu cel puțin o jumătate de duzină de fantome, dar nu are niciun prieten cu care să exploreze imensa și înspăimântătoarea ei casă. Apoi, într-o noapte, totul se..
  Chris Riddell
  144,00 MDL 159,00 MDL Fără TVA: 144,00 MDL