Lecturi de vacantă
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 40 de Povesti cu ponei si cai
  O colecţie minunată de poveşti clasice, legende şi poveşti populare din toată lumea având ca personaje căluţi şi ponei. Printre acestea, copiii îi vor descoperi cu bucurie pe nemuritorii Pegas sau Black Beauty. O lectură încântătoare atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. Volumul c..
  Fara autor
  289,00 MDL 299,00 MDL Fără TVA: 289,00 MDL
 • 7 zile
  Jess e o adolescentă pe care colegele o hărțuiesc fiindcă e „grasă” și „se îmbracă nasol”. Dar Jess are altele pe cap: ea și sora ei mai mică sunt crescute de o mamă singură și mult prea prost plătită ca să le poată asigura fetelor tot ce au nevoie. Kez este în grupul celor mai frumoase și ma..
  Eve Ainsworth
  165,60 MDL 184,00 MDL Fără TVA: 165,60 MDL
 • Bronto, un dinozaur neastamparat
  De ce oare, atunci cand esti mic, aproape tot ce faci pare prea putin important in ochii adultilor? Fara rost sunt jocurile, intrebarile prea multe ii enerveaza imediat… La tot pasul auzi: „nu ai voie!“ sau „nu face asta!“, sau „nu pe acolo!“. Parintii astia!… Asa gandeste Bronto, micutul din..
  Valentin Nicolau
  117,00 MDL 139,00 MDL Fără TVA: 117,00 MDL
 • Cele mai frumoase povesti de Fratii Grimm
  În această antologie captivantă au fost strânse poveşti tradiţionale de pretutindeni. Veţi găsi istorisiri despre eroi temerari, basme cu vrăji minunate şi tot felul de creaturi stranii şi credincioase şi poveşti despre cum a fost alcătuită lumea. Aceste întâmplări fascinante sunt relatate astfel..
  Fratii Grimm
  233,00 MDL 245,00 MDL Fără TVA: 233,00 MDL
 • Cele mai frumoase povesti de H.C.Andersen
  Cine n-a auzit de poveştile lui Hans Christian Andersen? Opera scriitorului danez face parte din imaginarul colectiv. Ea traversează epocile cu aceeași prospețime dintotdeauna şi emoţionează toate generaţiile, pe copii şi pe adulţi deopotrivă. Acest volum cu ilustrații fascinante publicat de edit..
  Hans Christian Andersen
  222,00 MDL 244,00 MDL Fără TVA: 222,00 MDL
 • Challenger Deep
  O poveste emoționantă, poetică și tulburătoare despre un adolescent prins între două lumi. Caden Bosch e un adolescent ca oricare altul: merge la școală, are prieteni, are pasiuni. Până într-o zi, când, pe nesimțite, granița fină dintre realitate și imaginație începe să se tulbure. Un r..
  Neal Schusterman
  194,40 MDL 216,00 MDL Fără TVA: 194,40 MDL
 • Cum sa fii un bun pirat
  Volumul al II-lea din Memoriile lui Sughit Strasnicul Stavrid al III-lea Sughit Strasnicul Stavrid al III-lea a fost un erou viking - indraznet, curajos si totdeauna deosebit de istet. Dar chiar si eroii vikingi au inceput de undeva. In fenomenala aventura din acest volum el isi povestes..
  Cressida Cowell
  72,15 MDL 111,00 MDL Fără TVA: 72,15 MDL
 • Cum sa traiesti vesnic
  Sam Oliver McQueen are 11 ani și este bolnav de leucemie. Jurnalul lui este o mărturie înduioșătoare despre dorințele și frământările unui copil care știe că nu mai are mult de trăit, dar care celebrează viața prin fiecare gest și gând. Romanul de debut al scriitoarei bri..
  Sally Nicholls
  165,60 MDL 184,00 MDL Fără TVA: 165,60 MDL
 • Cum sa-ti dresezi dragonul
  SUGHIT STRASNICUL STAVRID AL III-LEA, formidabil luptator cu sabia si imblanzitor de dragoni, a fost cel mai mare Erou Viking care a existat vreodata. Va putea sa treaca Sughit de Programul de Initiere intr-ale Dragonilor cu un dragon stirb si sa se lupte cu Dragonus Maritimus Giganticus Maxi..
  Cressida Cowell
  111,00 MDL 129,00 MDL Fără TVA: 111,00 MDL
 • Domnisoara Goth si fantoma soricelului
  Să facem cunoștință cu Ada Goth. Locuiește la Ghastly-Gorm Hall împreună cu tatăl ei, Lordul Goth, cu o mulțime de servitori și cu cel puțin o jumătate de duzină de fantome, dar nu are niciun prieten cu care să exploreze imensa și înspăimântătoarea ei casă. Apoi, într-o noapte, totul se..
  Chris Riddell
  144,00 MDL 159,00 MDL Fără TVA: 144,00 MDL
 • Domnul Bliss
  Domnul Bliss, cunoscut pentru palariile lui tuguiate si pentru iepurasul pe care il tine in gradina, ia hotarârea nastrusnica de a-si cumpara o masina. Dar primul drum pe care il face, ca sa isi viziteze niste prieteni, se transforma rapid intr-un sir de nenorociri. Unele ar put..
  J.R.R. Tolkien
  111,80 MDL 172,00 MDL Fără TVA: 111,80 MDL
 • Frumoasa poveste a Micului Print
  "Adulţii nu-şi cunosc semenii decât pe bucăţele şi fragmente prost asamblate, prost iluminate de o lumină dubioasă. Dar copilul vede totul într-o lumină absolută. Pentru el, sunt la fel de evidenţi şi zmeul, şi Frumoasa din Pădurea Adormită. El trăieşte într-un univers al cert..
  Antoine de Saint-Exupery
  159,00 MDL 246,00 MDL Fără TVA: 159,00 MDL