NOUTATI
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • ...Sa ucizi o pasare cantatoare (roman grafic)
  Ediție adaptată și ilustrată de Fred Fordham Traducere de Tatiana Malița Vîrsta recomandată 9+ Roman ecranizat în 1963 în regia lui Robert Mulligan, cu Gregory Peck, John Megna şi Frank Overton în distribuţie. Un portret tulburător al oamenilor şi diferenţelor dintre ei, al ..
  Harper Lee
  266,00 MDL Fără TVA: 266,00 MDL
 • 20 de baieti extraordinari care au schimbat lumea. Istorii extraordinare
  Nimeni nu se naște faimos. Chiar și personalitățile care au contribuit în fel și chip la progresul omenirii la început au fost doar niște copii. Mulți dintre ei au trecut, inițial, prin grele încercări; cu toate acestea, greutățile s-au dovedit a fi acea forță motorie care i-a propulsat înai..
  Istorii extraordinare
  149,00 MDL Fără TVA: 149,00 MDL
 • 20 de fete extraordinare care au schimbat lumea. Istorii extraordinare
  Am decis să-ți povestim viața a douăzeci de fete, douăzeci de femei mici care nu s-au simțit perfect la început, dar au atins perfecțiunea cu timpul, deseori fără să-și dea seama de acest lucru. Care a fost secretul lor? Au învățat să-și asculte vocea lăuntrică și să urmeze pasiunile pe..
  Istorii extraordinare
  149,00 MDL Fără TVA: 149,00 MDL
 • 20 de minti stralucite care au schimbat lumea. Istorii extraordinare
  Istoriile adunate în această carte povestesc viața a douăzeci de oameni extraordinari, spirite ingenioase care, prin intuițiile și invențiile lor, au schimbat o dată și pentru totdeauna lumea din jur. Dar și ei au avut o copilărie, au fost cândva puști care, cu timpul, au devenit adulți ca to..
  Istorii extraordinare
  149,00 MDL Fără TVA: 149,00 MDL
 • 21 de lectii pentru secolul XXI
  Într-o lume invadată de informații irelevante, claritatea înseamnă putere. Cenzura nu înseamnă blocarea fluxului de informații, ci mai curînd asaltarea oamenilor cu dezinformări și lucruri care să le distragă atenția. 21 de lecții pentru secolul XXI face lumină în privința unora dintre cele m..
  Yuval Noah Harari
  319,00 MDL Fără TVA: 319,00 MDL
 • 25 de grame de fericire
  „Ai putea să te ocupi de el două zile?” Aşa începe prietenia dintre Massimo, un medic veterinar, şi un mic arici orfan. Puiul de arici nu are mai mult de cîteva zile, e în întregime rozaliu şi poartă pe spate o coroană de ace albe şi moi, cam zbîrlite. Cîntăreşte doar 25 de grame şi plînge înceti..
  Massimo Vacchetta , Antonella Tomaselli
  159,00 MDL Fără TVA: 159,00 MDL
 • A sunat aseara mama
  Emilia Plugaru scrie poezii, povești și scenete de teatru de mai bine de douăzeci de ani. Scriitoarea s-a remarcat inițial în domeniul literaturii pentru copii. Debutul literar îl semnează în 1996 cu volumul de versuri pentru copii și desene de colorat „Sunt elevă-n clasa-ntâi”. Urmează mai multe..
  Emilia Plugaru
  119,00 MDL Fără TVA: 119,00 MDL
 • aceste lucruri care nu se vor schimba niciodata
  Două femei, ale căror drumuri, fără intervenţia sorţii, nu s-ar fi intersectat niciodată, au destinele strîns legate pînă la capăt, în viaţă şi în moarte. Una e văduvă şi educată, cealaltă e orfană şi a moştenit de la mamă darul de a lecui oasele sfărîmate ale oamenilor, iar amîndo..
  Dan Coman
  159,00 MDL Fără TVA: 159,00 MDL
 • Acolo unde canta racii
  „Un roman de o frumusețe tulburătoare." The New York Times Book Review „Delia Owens explorează felul în care izolarea afectează comportamentul uman, precum și efectul profund pe care îl poate avea respingerea asupra noastră." Vanity Fair Zvonurile despre Fata Mlaștinii ..
  Delia Owens
  184,00 MDL Fără TVA: 184,00 MDL
 • Adam si Eva
  Întreaga viață cauți sufletul tău pereche. Și dacă nu-l găsești, ai fi gata să-l cauți și în viața următoare? Dar în următoarele șapte vieți?   Un cuplu se caută și se regăsește în șapte perioade istorice di..
  Liviu Rebreanu
  233,10 MDL 259,00 MDL Fără TVA: 233,10 MDL
 • Animale fantastice. Vol.2. Crimele lui Grindelwald (Scenariul original)
  La finalul scenariului Animale fantastice și unde le poți găsi, Gellert Grindelwald, puternicul maestru de magie neagră, a fost prins în New York cu ajutorul lui Newt Scamander. Dar, așa cum a amenințat că va face, Grindelwald scapă din arest și începe să atragă adepți, majoritatea dintr..
  J.K. Rowling
  209,00 MDL Fără TVA: 209,00 MDL
 • Apa vie. Ia-ti puterea inapoi!
  Noi, oamenii avem gânduri și emoții, și răni care vin peste noi ca o apă moartă, care ne tulbură viața. Cartea pe care o ții în mână acum te invită într-o călătorie a reînvierii. Cum să renasc? Cum să fac ca vechile răni să nu-mi mai bântuie viața? Cum să depășesc frica și suferința? Toate aceste..
  Vera Budan
  159,00 MDL Fără TVA: 159,00 MDL