Arta. Arhitectura.Design
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • ABC Doga
  Un destin în Do Major - oglindit într-o manieră inedită, într-un superb volum: "ABCDoga". Criticul de artă Larisa Turea a adunat, printr-o muncă de bijutier, mărturisiri, gânduri, amintiri, relatări - fragmente din dialoguri și interviuri -, aranjându-le frumos în ordine alfabetică și prezentân..
  Larisa Turea
  440,00 MDL Fără TVA: 440,00 MDL
 • Abecedarul muzicii si solfegiul. Manual pentru scolile de muzica si de arta. cl. 5-6
  Volumul al treilea al manualului Abecedarul muzicii și solfegiul este destinat elevilor din clasele a 5-6 ale școlilor primare de muzică. Autorii au sistematizat exercițiile de teoria elementară a muzicii precum și pe cele de intonare. Scopul este familiarizarea elevilor cu intonațiile ..
  L. Turcanu, E. Danila
  80,00 MDL Fără TVA: 80,00 MDL
 • Abecedarul muzicii si solfegiul. Manual pentru scolile de muzica si de arta. cl. 7-8
  Volumul al treilea al manualului Abecedarul muzicii și solfegiul este destinat elevilor din clasele a 7-8 ale școlilor primare de muzică. Autorii au sistematizat exercițiile de teoria elementară a muzicii precum și pe cele de intonare. Scopul este familiarizarea elevilor cu intonațiile ..
  L. Turcanu, E. Danila
  80,00 MDL Fără TVA: 80,00 MDL
 • Arta cinematografica din Republica Moldova
  În acest volum Ana-Maria Plămădeală ne vorbește despre Filmul de ficțiune (1957-2001), Dumitru Olărescu, Filmul de nonficțiune (1928-2011) și Violeta Tipa, Fenomenul filmului de animație moldovenesc (1968-2001). Autorii Artei cinematografice din Republica Moldova au ..
  Ana-Maria Plamadeala
  167,00 MDL Fără TVA: 167,00 MDL
 • Arta Gotica
  Arta gotică îşi are rădăcinile în arhitectura impresionantă a catedralelor medievale din nordul Franţei, precum Notre-Dame de Paris, Chartres, Beauvais, Reims sau Amiens. Goticul este un curent artistic care a evoluat şi s-a răspândit în întreaga Europă medievală, între secolele XII şi XVI, m..
  Fara autor
  276,00 MDL Fără TVA: 276,00 MDL
 • Arta in istoria umanitatii
  ARTA ÎN ISTORIA UMANITĂŢII sau, altfel spus, o istorie a artei universale, sintetică, dar totodată exhaustivă, descrie naşterea şi evoluţia experienţelor figurative şi arhitectonice din întreaga lume şi din toate timpurile. Este un mozaic de mari dimensiuni pe care cititorul î..
  Mary Hollingsworth
  360,75 MDL 555,00 MDL Fără TVA: 360,75 MDL
 • Arta maestrilor basarabeni din secolul XX
  „...Albumul Arta maeștrilor basarabeni din secolul XX  formează o sugestivă radiografie intelectuală a artelor plastice și decorative din „mesopotamia” pruto-nistreană a ultimului secol. El este, prin excelență, un gest de apreciere din partea contemporanilor a operei înaintașilor lor, u..
  E. Brigalda-Barbas, Vl. Bulat, C.I. Ciobanu, T. Stavilă
  450,00 MDL Fără TVA: 450,00 MDL
 • Arta muzicala din Republica Moldova. Istorie si modernitate
  Lucrarea încununează o iniţiativă ştiinţifică colectivă, îndreptată spre elucidarea, adâncirea sau rediscutarea unor subiecte vizând fenomenul muzical autohton. Autorii şi-au solidarizat eforturile spre a pune în valoare moştenirea sonoră ce ne revine în totalitatea componentelor ei: muzica tradi..
  Colectiv de autori
  167,00 MDL Fără TVA: 167,00 MDL
 • Arta Romanica
  Arta romanică s-a dezvoltat în prima parte a Evului Mediu dezvoltat, având momentul de apogeu între secolele XI şi XII, în întreaga Europă Occidentală. Albumul Arta romanică, apărut la Editura Aquila, prezintă evoluţia acestui stil artistic, ale cărui principale creaţii sunt bisericile romani..
  Fara autor
  276,00 MDL Fără TVA: 276,00 MDL
 • Arta traditionala din Republica Moldova. Traditional art from Republic of Moldova
  Ediție bilingvă în limba română și engleză. Fiecare dintre noi are pasiunea călătoriilor, exprimată prin dorul de a cunoaște și a admira locuri, monumente, tradiții, obiceiuri, bucate de o încărcătură simbolică aparte. Călătoriile pot fi reale, dar și imaginare. Adeseori, acestea din urmă au ..
  Varvara Buzila
  469,00 MDL Fără TVA: 469,00 MDL
 • Arta vorbirii. Ediţia a II-a, revăzută şi completată
  Grigore Rusu, profesor universitar al Academiei de Muzică, teatru şi Arte Plastice, maestru emerit al artei, unul din fondatorii teatrului "Luceafarul" din Chişinău., reflectă câteva evenimente cruciale prin care a trecut generaţia anilor 30, anii de şcoală, studiile la Şcoala Superioar..
  Grigore Rusu
  121,00 MDL Fără TVA: 121,00 MDL
 • Balada merelor domnesti. Grafica
  Sergiu Puică s-a născut în satul Selişte, raionul Nisporeni. Primele încercări de a aşterne pe hârtie un desen le-a făcut în satul natal. „Codrii Seliştei mi-au fost primii învăţători”, afirmă Sergiu Puică. Mai târziu, după absolvirea Colegiului de Arte Plastice „Alexandru Plămădeală” (1971-1975)..
  Sergiu Puica
  64,00 MDL Fără TVA: 64,00 MDL