Arta. Arhitectura.Design
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 10 capodopere ale lui Leonardo Da Vinci povestite copiilor
  Lucrarea prezintă 10 capodopere ale lui Leonardo da Vinci descrise pe scurt, istoricul lor, explicaţii pentru elementele cele mai surprinzătoare ale fiecărei capodopere, anecdote şi informaţii care, probabil, nu sunt cunoscute de public ..
  Fara autor
  129,35 MDL 199,00 MDL Fără TVA: 129,35 MDL
 • 10 capodopere de la Luvru povestite copiilor
  Realizată ca un mic ghid pentru cei care doresc să înţeleagă mai bine pictura, cine au fost unii pictori sau sculptori şi să afle câteva scurte informaţii despre unele construcţii din lume, cartea prezintă pe înţelesul tuturor câteva picturi şi sculpturi celebre, plus unle detalii despre ..
  Fara autor
  129,35 MDL 199,00 MDL Fără TVA: 129,35 MDL
 • 99 de atractii turistice din Republica Moldova
  Ce poți face în această vară dacă ți-ai planificat o vacanță la mare sau la munte, dar hotarele s-au închis? Sau dacă ții mai mult la sănătatea ta decât să te bronzezi undeva cu frica în sân că poate turistul de pe șezlongul de lângă tine ar putea avea cumva Covid-19? Călătorește..
  Vadim Sterbate
  450,00 MDL Fără TVA: 450,00 MDL
 • ABC Doga
  Un destin în Do Major - oglindit într-o manieră inedită, într-un superb volum: "ABCDoga". Criticul de artă Larisa Turea a adunat, printr-o muncă de bijutier, mărturisiri, gânduri, amintiri, relatări - fragmente din dialoguri și interviuri -, aranjându-le frumos în ordine alfabetică și prezentân..
  Larisa Turea
  440,00 MDL Fără TVA: 440,00 MDL
 • Abecedarul muzicii si solfegiul. Manual pentru scolile de muzica si de arta. cl. 5-6
  Volumul al treilea al manualului Abecedarul muzicii și solfegiul este destinat elevilor din clasele a 5-6 ale școlilor primare de muzică. Autorii au sistematizat exercițiile de teoria elementară a muzicii precum și pe cele de intonare. Scopul este familiarizarea elevilor cu intonațiile ..
  L. Turcanu, E. Danila
  80,00 MDL Fără TVA: 80,00 MDL
 • Abecedarul muzicii si solfegiul. Manual pentru scolile de muzica si de arta. cl. 7-8
  Volumul al treilea al manualului Abecedarul muzicii și solfegiul este destinat elevilor din clasele a 7-8 ale școlilor primare de muzică. Autorii au sistematizat exercițiile de teoria elementară a muzicii precum și pe cele de intonare. Scopul este familiarizarea elevilor cu intonațiile ..
  L. Turcanu, E. Danila
  80,00 MDL Fără TVA: 80,00 MDL
 • Arta cinematografica din Republica Moldova
  În acest volum Ana-Maria Plămădeală ne vorbește despre Filmul de ficțiune (1957-2001), Dumitru Olărescu, Filmul de nonficțiune (1928-2011) și Violeta Tipa, Fenomenul filmului de animație moldovenesc (1968-2001). Autorii Artei cinematografice din Republica Moldova au ..
  Ana-Maria Plamadeala
  167,00 MDL Fără TVA: 167,00 MDL
 • Arta Gotica
  Arta gotică îşi are rădăcinile în arhitectura impresionantă a catedralelor medievale din nordul Franţei, precum Notre-Dame de Paris, Chartres, Beauvais, Reims sau Amiens. Goticul este un curent artistic care a evoluat şi s-a răspândit în întreaga Europă medievală, între secolele XII şi XVI, m..
  Fara autor
  179,40 MDL 276,00 MDL Fără TVA: 179,40 MDL
 • Arta in istoria umanitatii
  ARTA ÎN ISTORIA UMANITĂŢII sau, altfel spus, o istorie a artei universale, sintetică, dar totodată exhaustivă, descrie naşterea şi evoluţia experienţelor figurative şi arhitectonice din întreaga lume şi din toate timpurile. Este un mozaic de mari dimensiuni pe care cititorul î..
  Mary Hollingsworth
  360,75 MDL 555,00 MDL Fără TVA: 360,75 MDL
 • Arta maestrilor basarabeni din secolul XX
  „...Albumul Arta maeștrilor basarabeni din secolul XX  formează o sugestivă radiografie intelectuală a artelor plastice și decorative din „mesopotamia” pruto-nistreană a ultimului secol. El este, prin excelență, un gest de apreciere din partea contemporanilor a operei înaintașilor lor, u..
  E. Brigalda-Barbas, Vl. Bulat, C.I. Ciobanu, T. Stavilă
  450,00 MDL Fără TVA: 450,00 MDL
 • Arta muzicala din Republica Moldova. Istorie si modernitate
  Lucrarea încununează o iniţiativă ştiinţifică colectivă, îndreptată spre elucidarea, adâncirea sau rediscutarea unor subiecte vizând fenomenul muzical autohton. Autorii şi-au solidarizat eforturile spre a pune în valoare moştenirea sonoră ce ne revine în totalitatea componentelor ei: muzica tradi..
  Colectiv de autori
  167,00 MDL Fără TVA: 167,00 MDL
 • Arta Romanica
  Arta romanică s-a dezvoltat în prima parte a Evului Mediu dezvoltat, având momentul de apogeu între secolele XI şi XII, în întreaga Europă Occidentală. Albumul Arta romanică, apărut la Editura Aquila, prezintă evoluţia acestui stil artistic, ale cărui principale creaţii sunt bisericile romani..
  Fara autor
  179,40 MDL 276,00 MDL Fără TVA: 179,40 MDL