Cunoastere si autoeducare
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • #24centimetri
  ADI HĂDEAN s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicării și măiestriei sale culinare, calități care i-au adus numeroși fani încă de la începuturile aparițiilor sale publice. Debutul în bucătăria profesionistă ș..
  Adi Hadean
  143,00 MDL Fără TVA: 143,00 MDL
 • 100 de activitati Montessori pentru descoperirea lumii inconjuratoare
  Pedagogia Montessori pune accent pe disciplinele care îl conectează pe copil la lumea în care trăiește și care îi satisfac curiozitatea înnăscută. • Geografie • Natură şi botanică • Lumea animală • Lumea fizică • Timpul Volumul propune 100 de activități care îl invită pe copil să observ..
  Montessori
  269,00 MDL Fără TVA: 269,00 MDL
 • 12 Reguli de viata
  Jordan B. Peterson este unul dintre cei mai sclipitori gânditori ai momentului. Psihologul canadian a devenit în ultimii ani un veritabil fenomen mediatic: pe YouTube poate fi văzut în peste 200 de prelegeri și interviuri, care adună mai bine de 30 de milioane de vizualizări; iar pe Twit..
  Jordan B. Peterson
  259,00 MDL Fără TVA: 259,00 MDL
 • 200 de plante care ne vor binele
  Cartea conţine tot ceea ce se cunoaşte despre 200 de plante medicinale din Europa şi din lume, uşor de găsit şi recunoscute pentru virtuţile lor. Datorită celor 200 de fişe ilustrate pe care le conţine, acest ghid propune o bogată selecţie de plante apreciate dintotdeauna sau ..
  Carole Minker
  296,00 MDL 306,00 MDL Fără TVA: 296,00 MDL
 • 21 de lectii pentru secolul XXI
  Într-o lume invadată de informații irelevante, claritatea înseamnă putere. Cenzura nu înseamnă blocarea fluxului de informații, ci mai curînd asaltarea oamenilor cu dezinformări și lucruri care să le distragă atenția. 21 de lecții pentru secolul XXI face lumină în privința unora dintre cele m..
  Yuval Noah Harari
  319,00 MDL Fără TVA: 319,00 MDL
 • 365 de cai de a combate stresul
  365 de cai de a combate stresul. Spirit si culoare ca sa-ti regasesti buna-dispozitie Pentru prima data in Romania, o carte de colorat pentru adulti in format de buzunar! Pentru a com bate stresul din viata de zi cu zi, ingaduie-ti placerea unor clipe de relaxare in singuratate: c..
  Fara autor
  135,00 MDL 209,00 MDL Fără TVA: 135,00 MDL
 • 365 de modalitati pentru intensificarea energiei spirituale
  Această carte te ajută să-ţi descoperi spiritualitatea şi să-ţi măreşti vibraţia energiei pozitive, cu ajutorul a 365 de idei simple şi rapide, uşor de realizat în fiecare zi. Vei învăţa cum să renunţi la energia negativă, iar pe cea pozitivă vei afla cum să o canalizezi către fericire şi o liniş..
  Melissa Alvarez
  163,00 MDL Fără TVA: 163,00 MDL
 • 4 правила эффективного лидера в условиях неопределенности
  Свою новую книгу Стивен Кови, автор мирового бестселлера «Семь навыков высокоэффективных людей», написал для лидеров компаний, которые сталкиваются с жесткой необходимостью показывать конкретные результаты своей работы в условиях неопределенности. Нестабильность экономики, меняющаяся ситуаци..
  Stephen R. Covey
  188,00 MDL Fără TVA: 188,00 MDL
 • 50 de secrete ale artei persuasiunii. Cum ii convingem pe ceilalti ca avem dreptate
  Ne confruntăm permanent cu provocarea de a negocia sau de a discuta în contradictoriu cu cei apropiaţi, cu colegii sau cu şefii. Cum ne putem impune punctul de vedere? Există anumite cuvinte cu care putem capta atenţia interlocutorilor noştri? Bazat pe cercetări recente în psihologie, volumul pre..
  Noah J. Goldstein, Steve J. Martin, Robert B. Cialdini
  177,00 MDL Fără TVA: 177,00 MDL
 • 500 de lucruri de incercat intr-o viata
  Ai stat vreodata sa te gandesti ce ai vrea neaparat sa faci pana mori? Lasa sa curga ideile, fa o lista si, gata, ai propria ta lista cu lucruri de incercat intr-o viata. Dar de unde sa-ncepi si cum sa faci lucrurile chiar si mai palpitante? In aceasta carte gasesti idei la indemana ORICUI (..
  Elise de Rijck
  189,00 MDL Fără TVA: 189,00 MDL
 • 7 навыков высокоэффективных людей. Мощные инструменты развития личности
  Эта книга - мировой супербестселлер, работа №1 по теме личностного роста. Она оказала большое влияние на жизни миллионов людей во всем мире, включая Билла Клинтона, Ларри Кинга и Стивена Форбса. Половина крупнейших мировых корпораций, входящих в рейтинг Fortune 500, посчитали своим долгом ознаком..
  Stephen R. Covey
  209,00 MDL 286,00 MDL Fără TVA: 209,00 MDL
 • 7 Навыков высокоэффективных семей
  В своей книге Стивен Кови рассказывает, как использовать его популярную концепцию семи навыков для создания по-настоящему крепкой семьи. Делясь трогательными историями из жизни самых разных супружеских пар, он дает советы по решению многих проблем, встающих рано или поздно перед каждым из нас. ..
  Stephen R. Covey
  399,00 MDL Fără TVA: 399,00 MDL