Arta Culinara
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 1000 de cocteiluri din intreaga lume
  1000 de cocteiluri din întreaga lume este o antologie bogată a reţetelor de cocteiluri. Peste 1200 de reţete, dintre care 1000 sunt reprezentate şi prin imagini color, prezintă detaliat prepararea şi decorarea băuturilor. Clasicele Tom Collins, Screwdriver sau Mojito, precum şi cele mai trăsnite ..
  Fara autor
  299,00 MDL Fără TVA: 299,00 MDL
 • 12 pasi catre o alimentatie raw
  Victoria Boutenko este expertă în alimentaţia raw, cercetătoare, inventatoare şi autoare de renume internaţional. Victoria a venit împreună cu familia ei în Statele Unite ale Americii, în 1990. Atunci când toţi membrii familiei sale s-au confruntat cu probleme grave de sănătate, care le..
  Victoria Boutenko
  189,00 MDL Fără TVA: 189,00 MDL
 • 200 de alimente care ne vor binele
  Ştiţi că broccoli conţine de două ori mai multă vitamina C decât portocala? Că heringul conţine o mare cantitate de acizi graşi omega 3, atât de valoroşi? Că cimbrul este antiseptic şi lintea este foarte bogată în fier? Pe o temă aflată în centrul preocupărilor actuale, aceast..
  Jean-Marie Delecroix
  306,00 MDL Fără TVA: 306,00 MDL
 • 202 retete de salate
  De ce 202? De ce salate? Sunt intrebari carora Mihai Basoiu le raspunde dintru inceput. Celui dintai, printr-un frumos recurs la istorie – si pentru Kogalniceanu si Negruzzi, odinioara, un numar de 200 de retete era optim pentru un retetar complet, iar celei de-a doua... Chiar, ce-ar fi sa aflati..
  Mihai Basoiu
  55,00 MDL Fără TVA: 55,00 MDL
 • 203 retete de hrana vie
  „Hrana vie” constituie o solutie aproape miraculoasa pentru o serie intreaga de afectiuni, inclusiv pentru boli considerate uneori incurabile. In acelasi timp, este un mijloc extrem de eficient de intretinere a unei stari optime de sanatate si a unui tonus vital de invidiat. Urmarind un..
  Mihai Basoiu
  55,00 MDL Fără TVA: 55,00 MDL
 • 205 retete de post
  Potrivit randuielilor Bisericii, postul este unul dintre mijloacele de sfintenie si binecuvantare a vietii credinciosilor si de desavarsire morala. Prin post religios se intelege in general retinerea totala sau partiala de la anumite mancaruri si bauturi pe un timp mai lung sau mai scurt, însotit..
  Mihai Basoiu
  55,00 MDL Fără TVA: 55,00 MDL
 • 30 de retete delicioase cu Nutella
  Madlene cu cremă, mousse fondant, şarlotă delicioasă, macarons crocante... Descoperiţi în aceste 30 de reţete apetisante noi modalităţi de a savura apreciata cremă tartinabilă, fiecare mai gustoasă decât celelalte! ..
  169,00 MDL Fără TVA: 169,00 MDL
 • 350 рецептов диеты Дюкан
  Диета «Дюкан» – диета №1 в мире! А доктор Пьер Дюкан – самый популярный французский диетолог, разработавший уникальную программу похудения и стабилизации потерянного веса за 4 этапа. По его методике расставались с лишним весом Карл Лагерфельд, Дженнифер Лопес, Пенелопа Круус и Жизель Бундхен. Д..
  Пьер Дюкан
  188,00 MDL Fără TVA: 188,00 MDL
 • 5 Ingrediente. Mese rapide si usoare
  Jamie Oliver, autorul celor mai bine vandute carti culinare din toate timpurile in Marea Britanie, revine cu o lucrare senzationala. Concentrandu-se pe combinatii incredibile de 5 ingrediente, a creat 130 de retete, pe baza carora puteti prepara bunatati pentru mesele zilnic..
  Jamie Oliver
  436,00 MDL Fără TVA: 436,00 MDL
 • 501 retete din bucataria romaneasca
  Veti gasi aici 501 retete de mancaruri clasice (chiar traditionale), selectate riguros, care indeplinesc cateva conditii esentiale pentru bucatarii amatori, incepatori, grabiti, dar si pentru initiatii (chiar maestii) artei culinare: sunt preparate traditionale romanesti sau preluate..
  Mihai Basoiu
  111,00 MDL Fără TVA: 111,00 MDL
 • Am mancat. O fi pacat?
  Absolventă a Facultăţii de Medicină de la Bucureşti, dr. Mihaela Bilic este de mai bine de 20 de ani medicul nutriţionist care vrea să aducă din nou bucuria şi plăcerea pe mesele românilor. Autoare a unor cărţi de succes, vândute în mii de exemplare, promotoare a multor campanii de educaţie nutri..
  Dr. Mihaela Bilic
  222,00 MDL Fără TVA: 222,00 MDL
 • Aperitive gustoase. Larousse
  Tarte,tartine, foietaje, colţunaşi, clătite, antreuri calde, corăbioare, minipizza, plăcintele dulci-sărate, minidulciuri delicioase... reţete simple şi originale pentru a pregăti aperitive gustoase... de-ţi lasă gura apă. ..
  Fara autor
  107,00 MDL Fără TVA: 107,00 MDL