Dictionare
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Academica. Membrii Academiei de Stiinte a Moldovei. Dictionar 1961-2006. Vol.1
  Concepută ca o carte de vizită a comunităţii ştiinţifice din Republica Moldova, colecţia Academica reprezintă sub formă de carte rezultatele de importanţă majoră a activităţii din sfera ştiinţei şi inovării la nivel naţional, cercetările fundamentale de actualitate şi investigaţiile aplicative de..
  Gheorghe Duca
  70,00 MDL Fără TVA: 70,00 MDL
 • Cronologia secolului al XX-lea. Dictionar
  Indispensabil instrument de lucru pentru studenţi, această cronologie constituie şi o excelentă introducere în istoria mondială a secolului al XX-lea. Ea nu neglijează nici un aspect al acesteia şi tratează, în egală măsură, istoria economică, politică, socială şi culturală. Pe lingă evenimentele..
  Bernard Phan
  43,00 MDL Fără TVA: 43,00 MDL
 • Cuvinte și linkuri reprezintă un mănunchi de tablete despre neologismele care se nasc în domeniul tehnologiei informației, domeniu care revoluționează gândirea și cultura modernă.  Termeni precum web, browser, blog, hypertext, link, internaut, byte, stick, precum și sensuri noi ale..
  Ungureanu Elena
  90,00 MDL Fără TVA: 90,00 MDL
 • DEX. Dictionarul explicativ al limbii romane
  Aceasta noua editie a III-a, revazuta si adaugita, a Dictionarului explicativ al limbii romane, elaborata de un grup de cercetatori de la Institutul de Lingvistica „Iorgu Iordan – Al. Rosetti”, aparuta sub egida Academiei Romane, reprezinta punerea de acord a editiei anterioare cu noile norme ort..
  Colectiv de autori
  700,00 MDL 735,00 MDL Fără TVA: 700,00 MDL
 • DEXI. Dictionar explicativ ilustrat al Limbii Romane
  DEXI este un instrument modern de informare, deosebit de util şi eficient, care satisface exigenţele unui public larg, divers. Autorii au valorificat dicţionarele apărute în spaţiul cultural românesc sau în alte ţări europene cu o bogată tradiţie lexicografică şi au îmbogăţit inventarul lexical a..
  Colectiv de autori
  590,00 MDL 730,00 MDL Fără TVA: 590,00 MDL
 • Dictionar al greselilor de limba
  Dicţionarul fixează majoritatea greşelilor de limbă comise în specificul spaţiu basarabean. Materialul este ordonat alfabetic şi inclus în două coloane (greşit respectiv corect), „cu menţiunile strict necesare referitoare la sensuri, sferă de folosire sau frecvenţă. Este vorba aici de un instrume..
  Valentin Gutu
  27,00 MDL Fără TVA: 27,00 MDL
 • Dictionar al greselilor de limba
  Dicţionarul greșelilor de limbă nu se poate confunda cu niciunul dintre îndreptarele și ghidurile de exprimare apărute în spaţiul edi­torial românesc în ultimele decenii. E diferit prin obiect (urmărind abaterile de la normă pe un teritoriu larg: atît în Republica Moldova, cît și în România) și p..
  Valentin Gutu
  288,00 MDL Fără TVA: 288,00 MDL
 • Dictionar AUZOU ilustrat al limbii engleze
  Dicţionarul Auzou ilustrat al limbii engleze răspunde unor necesităţi curente ale societăţii moderne: nevoia stringentă de cunoaştere a limbii engleze. Astfel, cartea propune o metodă comodă şi practică de studiere a acestei limbi, metodă care poate satisface mai multe categorii de cititori. În p..
  Colectiv de autori
  197,00 MDL 228,00 MDL Fără TVA: 197,00 MDL
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Dictionar de afaceri roman explicativ - englez
  La elaborarea prezentei lucrări s-a pornit de la ideea că cea mai importantă și actulă la etapa contemporană, când are loc trecerea la economia bazată pe cunoaștere și competitivitate, este nevoia de o comunicare eficientă a persoanelor implicate în activități din cele mai diverse sfere ale econo..
  Arminia Cicala-Racu, Raisa Borcoman
  63,00 MDL Fără TVA: 63,00 MDL
 • Dictionar de alimentatie publica in patru limbi: rus, roman, francez, englez
  Dicţionarul cuprinde o gamă largă de termeni din domeniul alimentaţiei publice, cu echivalente în patru limbi: rusă, română, franceză și engleză. În registrul lucrării au intrat denumiri de aparate industriale şi de uz casnic, de veselă specială şi de vase de bucătărie tradiţionale, de ustensile ..
  M. Mocanu, N. Zgardan, M. Isac, M.. Zgardan, L. Ciumac
  39,00 MDL Fără TVA: 39,00 MDL
 • Dictionar de antonime
  Dicţionarul de față va propune cupluri, iar în unele cazuri blocuri, de antonime, fiecare element al cuplului fiind urmat de o succintă definiție (iar în situația când este prezentată o serie de antonime, definiția se referă la toate elementele seriei) care scoate în evidență elementul semantic p..
  Vasile Bahnaru
  39,00 MDL Fără TVA: 39,00 MDL
 • Dictionar de antonime
  Dicţionarul de față va propune cupluri, iar în unele cazuri blocuri, de antonime, fiecare element al cuplului fiind urmat de o succintă definiție (iar în situația când este prezentată o serie de antonime, definiția se referă la toate elementele seriei) care scoate în evidență elementul semantic p..
  Vasile Bahnaru
  63,00 MDL Fără TVA: 63,00 MDL