Diverse
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • ...Isme sa intelegem moda
  Această carte se constituie într-un ghid ilustrat al curentelor sau ...ismelor care au modelat moda occidentală din secolul al XVII-lea până în prezent. Curentele cuprind perioade diverse, de la rococo şi romantism, trecând prin orientalism, dandy-ism, prerafaelism, modernism, ..
  Mairi Mackenzie
  116,35 MDL 179,00 MDL Fără TVA: 116,35 MDL
 • 100 de flori si alte accesorii crosetate
  Cartea de față este foarte utilă atât celor care sunt începători, cât și celor care știu deja să croșeteze. Prima parte cuprinde noțiunile elementare – tipuri de fire, ustensile și accesorii, măsurarea tensiunii lucrului. Sunt descrise tehnici de bază, precum ochi de lanț, picioruș simplu, picior..
  Claire Crompton
  76,00 MDL Fără TVA: 76,00 MDL
 • Amenajarea gradinii
  Amenajarea grădinii este o carte adresată celor pasionaţi de grădinărit care, privind cu un ochi estetic doresc să obţină un efect de armonie şi culoare în grădina lor. ..
  278,00 MDL Fără TVA: 278,00 MDL
 • Arborele genealogic al familiei mele
  Dragi străbunici, bunici, părinți, unchi, verișori, rude cu două sau mai multe picioare… albumul acesta vă este dedicat. Am adunat aici cele mai frumoase amintiri de familie: portrete ale rudelor, povești de odinioară, tot feluri de aventuri amuzante. Le voi duce cu mine ..
  Giulia Pianigiani
  126,00 MDL Fără TVA: 126,00 MDL
 • Arta de a creste copiii. A fi mama cu sufletul
  Creșterea copiilor este o sarcină importantă, însă, din nefericire, familiile nu sunt sprijinite cu adevărat pentru îndeplinirea ei. Părinții sunt presați de munca de la serviciu și nevoiți să se împartă între aceasta și îngrijirea copiilor, chiar dacă mulți dintre ei ar opta pentru varianta de a..
  Joan Salter
  99,00 MDL Fără TVA: 99,00 MDL
 • Arta de a deveni si a fi pedagog
  Prezenta monografie este creația autorului prin intremediul căreia se prezintă în mod prioritar personalitatea pedagogului în societate, fiind identitatea publică cu obligațiuni și norme morale adecvate, prin profesia de pedagog, considerată cea mai nobilă activitate socială. Autorul pune accente..
  Virgil Mandacanu
  75,00 MDL Fără TVA: 75,00 MDL
 • Arta impaturirii servetelelor
  Cartea este dedicată artei împăturirii şerveţelelor prin intermediul căreia vă veţi vrăji invitaţii şi vă veţi înveseli mesele. Desenele şi explicaţiile vă vor ghida în realizarea a peste douăzeci de modele de şerveţele. Modelele florii de lotus, a corabiei cu pânze sau a evantaiului, toate vă vo..
  Amandine Dardenne
  93,00 MDL Fără TVA: 93,00 MDL
 • Autodeterminare si vitalitate
  Nu trebuie să ajungem până la sindromul de epuizare! Presiunile obişnuite din viaţa curentă ne macină forţele şi simţim cum bucuria vieţii şi starea de bine ne părăsesc. Paul Wormer îi împărtăşeşte cititorului rezultatele obţinute ca trainer pentru creşterea vitalităţii şi oferă atât soluţii imed..
  Paul Wormer
  133,00 MDL Fără TVA: 133,00 MDL
 • Cartea pescarului. Ghid ilustrat
  Cartea pescarului prezintă, în limbaj accesibil, particularitățile biologice ale principalelor specii de peşti din bazinele piscicole naturale ale Republicii Moldova, prevederile legislaţiei naţionale privind condiţiile, termenele, locurile şi volumul pescuitului. Ţinînd seama de terminologia pis..
  Marin Usatii, Ion Toderas s.a.
  50,00 MDL Fără TVA: 50,00 MDL
 • Coafura perfecta in 10 minute. 50 de lookuri pas cu pas
  Obține o coafură spectaculoasă în doar câteva minute! Încearcă mai mult de 50 de coafuri superbe, de la codițe în stil boho, la cocuri șic. Folosind câteva trucuri și cu puțin exercițiu, ai nevoie doar de 10 minute pentru a obține oricare dintre aceste lookuri. Fotografiile ..
  Fara autor
  312,00 MDL Fără TVA: 312,00 MDL
 • Cum sa combatem daunatorii si bolile din gradina
  Această carte vă va ajuta să identificaţi fiecare tip de dăunător, de la mamifere şi păsări la insecte, viespi, musculiţe, fluturi, omizi şi alte nevertebrate. Sunt descrişi peste 750 de dăunători, boli şi probleme fiziologice şi este explicat modul în care puteţi să preveniţi răspândirea bolilor..
  222,00 MDL Fără TVA: 222,00 MDL
 • Cum sa va linistiti copiii
  Stresul și tulburările de comportament sunt frecvente în rândul copiilor, din ce în ce mai mult bombardați cu campanii de marketing, puși sub presiunea cerințelor școlii și a relațiilor cu colegii și, nu în ultimul rând, capabili să simtă starea de stres a adulților din jurul lor. Activităţi..
  Lorraine E. Murray
  103,00 MDL Fără TVA: 103,00 MDL