Economie
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Analiza cost-beneficiu: concepte si practica
  O lucrare solid fundamentată din punct de vedere conceptual, avînd o bună orientare practică şi care este uşor accesibilă atît studenţilor, cît şi practicienilor. Analiza cost-beneficiu are numeroase ilustraţii şi exemple luate din actualitatea recentă, care arată în ce fel pot fi aplicate teorii..
  Antony E. Boardman, David H. Greenberg
  67,00 MDL Fără TVA: 67,00 MDL
 • Anti-Strategic Management. Teorie si studii de caz
  Criza economică din ultimii ani a scos în evidenţă o serie de probleme ale managementului strategic aplicat în interiorul organizaţiilor. În Anti-Strategic Management, autorul pune sub semnul întrebării concepte şi teorii ale managementului strategic şi propune o perspectivă diferită, motivată de..
  Bogdan Bacanu
  226,00 MDL Fără TVA: 226,00 MDL
 • Audit. O abordare integrata
  Cartea este o introducere în audit pentru studenţii care nu au nici o experienţă semnificativă în domeniu. Ea a fost concepută ca suport pentru un curs de un trimestru sau de un semestru din învăţămîntul la nivel universitar sau preuniversitar. Acest manual poate fi folosit şi ca un curs introduc..
  Arvin A. Arens, James. K. Loebbecke
  263,00 MDL Fără TVA: 263,00 MDL
 • Banii altora
  Puteti face bani – achizitionand un bun, transformand o idee intr-o avere sau punand bazele unei afaceri – utilizandu-i pe ai altora. Daca dispuneti de o idee sau de o propunere de afaceri credibila, daca puneti la punct un plan amanuntit si stabiliti o baza de plecare solida, BANII ALTORA (BA), ..
  Michael A. Lechter
  182,00 MDL Fără TVA: 182,00 MDL
 • Cel mai vestit vanzator din lume
  Cărțile acestea sunt lecții de viață. Pentru noi toți.   Această carte este o parabolă avându-l în centru pe Hafid, un tânăr din Ierusalimul vremurilor biblice, care învață de la un bătrân negustor rețeta reușitei. Nu este un manual de vânzări, ci o carte din care afli cum să devii u..
  Og Mandino
  139,00 MDL Fără TVA: 139,00 MDL
 • Colaborarea
  Lideri care evită capcanele, creează unitate şi obţin rezultate extraordinare O colaborare deficitară e mai rea decât lipsa colaborării „Colaborarea este o carte foarte bine scrisă şi amănunţit fundamentată prin cercetări. E plină de concluzii extrem de interesante şi de sfaturi util..
  Morten T. Hansen
  199,00 MDL Fără TVA: 199,00 MDL
 • Com. ert
  Este adevărat — cumpărătorii lasă din ce în ce mai mulţi bani în magazine, iar reducerile de preţuri nu fac decât să încurajeze aceste cheltuieli, fie că este vorba de magazinele obişnuite, de supermarketuri sau de marile lanţuri angro. Bill Quain atrage atenţia că aceste reduceri de preţ nu ..
  Bill Quain
  115,00 MDL Fără TVA: 115,00 MDL
 • Comertul international
  Am inclus, sub un titlu comun – Comerţul internaţional – două lucrări ale lui Michel Rainelli care se bucură în prezent de o largă popularitate: Perspective generale şi Noua teorie a comerţului internaţional. Referinţele de mai jos dau o notă înaltă ambelor lucrări. Perspective generale (ediţ..
  Michel Rainelli
  38,00 MDL Fără TVA: 38,00 MDL
 • Conducta de milioane
  „Obiectivul meu, atunci când am scris această carte, a fost acela de a vă învăţa strategiile pe care oamenii bogaţi le-au folosit timp de secole întregi pentru a crea şi a acumula bogăţii. Chiar dacă aţi fi cunoscut aceste strategii în 1900, cel mai probabil, nu aţi fi avut banii..
  Burke Hedges
  104,00 MDL Fără TVA: 104,00 MDL
 • Contabilitatea costurilor, o abordare manageriala. Editia a 11-a
  „Contabilitatea costurilor…“ este unul dintre cele mai bune manuale în domeniu. La ea „acasă“, cartea a suportat 11 ediţii (traducerea în română s-a făcut de pe ultima ediţie). Însuşindu-şi materia acestui volum, studenţii vor afla totul despre conceptele şi practicile de contabilitate a costuril..
  Charles T. Horngren, Srikant M. Datar, George Foster
  271,00 MDL Fără TVA: 271,00 MDL
 • Contabilitatea intreprinderii
  Manualul Contabilitatea întreprinderii este elaborat în conformitate cu curriculumul (programa analitică) disciplinei Contabilitatea întreprinderii și are ca bază lucrarea metodico-didactică Contabilitatea întreprinderii, editată în 2011. Acest manual este recomandat studenţil..
  Lilia Grigoroi
  399,00 MDL Fără TVA: 399,00 MDL
 • Cum sa eviti un refuz in afaceri
  Această carte nu te învaţă cum să nu mai ai parte de niciun refuz în viaţă, ci cum să reduci refuzurile la jumătate. Autorii scot în evidenţă indiciile verbale şi paraverbale care anunţă un posibil „Nu“ şi propun strategii de a reduce şi chiar elimina obiecţiile clienţilor. Cartea le va ..
  Harlan Goerger, Vincent Harris
  131,00 MDL Fără TVA: 131,00 MDL