Medicina
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Alimentatia omului sanatos si a omului bolnav
  Din această carte veţi afla strictul necesar despre: – substanţele nutritive necesare organismului; – produsele alimentare; – intoxicaţii; – dietele de bază; – alimentaţia copiilor; – alimentaţia pentru diverse boli; – prevenirea cancerului; – meniurile pentru toate situaţiile. Volumul prezintă o..
  Georgeta Vasilachi, Ana Vasilachi
  75,00 MDL Fără TVA: 75,00 MDL
 • Anatomia antrenamentului fizic
  Ce se întâmplă cu trupul tău când te antrenezi? Ce mușchi sunt implicați în anumite mișcări?  Cartea aceasta îți explică amănunțit ce se petrece cu tine în sala de gimnastică. Toate exercițiile sunt prezentate cu instrucțiuni concise și clare, cu i..
  Pat Manocchia
  175,50 MDL 270,00 MDL Fără TVA: 175,50 MDL
 • Anatomie pentru yoga
  Construită după modelul celor două volume Anatomie pentru mişcare (Introducere în analiza tehnicilor corporale şi Exerciţii de bază) şi făcînd de altfel numeroase referiri la acestea, cea mai recentă carte a lui Blandine Calais-Germain pune în legătură directă anatomia cu exerciţiile şi ..
  Blandine Calais-Germain
  186,00 MDL Fără TVA: 186,00 MDL
 • Atlasul de nutritie
  Acest atlas oferă o privire cuprinzătoare asupra celor mai importante chestiuni cu privire la alimentaţie. Subiecte actuale precum alimentele modificate genetic, bolile asociate cu alimentaţia sau dietele cele mai cunoscute.  Din cuprins: - Omul, alimentaţia şi mediu..
  Michael Schwenk
  186,00 MDL Fără TVA: 186,00 MDL
 • Biblioteca sanatatii. Viata sexuala
  Cartea tratează o serie variată de subiecte legate de sex, nu doar la nivel personal, ci şi referindu-se la modul în care acesta afectează relaţiile noastre cu ceilalţi. Pe lângă anatomie şi aspectele funcţionale ale sexului, cartea acoperă subiecte ca psihologia sau afectivitatea şi diversele mo..
  108,55 MDL 167,00 MDL Fără TVA: 108,55 MDL
 • Boli de nutritie ale copilului
  Legăturile ascunse între alimente şi bolile copilăriei: anxietate, otita recurentă, durere de stomac, mofturi la mâncare, alergii şi altele. Ce poate face un părinte împotriva acestora? ..
  Kelly Dorfman
  71,50 MDL 110,00 MDL Fără TVA: 71,50 MDL
 • Ce sa faci in caz de... Ghid de prim ajutor medical
  Situațiile care ne obligă să acordăm un prim ajutor nu pot fi prevăzute, acestea pot apărea spontan, în cele mai nepotrivite locuri sau momente ale vieții cotidiene: calamități naturale, explozii, accidente rutiere, traumatisme în sala de sport, cazuri de înec etc. Fiecare dintre noi se poate con..
  Andrei Lesco
  64,00 MDL Fără TVA: 64,00 MDL
 • Ciupercile si drojdiile in alimentatie. Tratarea unor boli cu ajutorul lor.
  Conceput și realizat de un doctor în științe medicale, specialist în medicina internă și cea a familiei, volumul prezintă principalele ciuperci comestibile și otrăvitoare (peste 100 de specii), textul fiind însoțit de planșe color. Multe dintre aceste daruri ale naturii au înalte proprietăți cura..
  Georgeta Vasilachi
  60,00 MDL Fără TVA: 60,00 MDL
 • Epilepsia copilului mic
  p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; } p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; } Epilepsia reprezintă una din cele mai frecvente tulburări neurologice întîlnite la copii. Studii epidemiologice au demonstrat că 1∕5 din copii cu disabilităţi intelectuale au epilepsie. ..
  Ion Iliciuc
  77,00 MDL 129,00 MDL Fără TVA: 77,00 MDL
 • Ghid complet de combinatii alimentare sanatoase
  Hrana de care avem nevoie este cea simplă, de exemplu ouă, lapte, carne, pește, paste, fructe, legume, pâine și ulei. În aceste produse, cu atât mai bine dacă sunt biologice, putem găsi tot ce trebuie pentru dieta noastră, pentru o alimentație completă și echilibrată. Trebuie să învățăm câtev..
  Fara autor
  70,85 MDL 109,00 MDL Fără TVA: 70,85 MDL
 • Ghidul simptomelor. Cauze si tratamente
  Care dintre noi, în momentul în care simte o durere puternică sau se vede confruntat cu un fenomen cutanat, nu ar vrea cât mai repede să înţeleagă ce i se întâmplă? Cu toţii am fost măcar o dată victimele unui lumbago, ale unei pirderi de voce ori ale unui torticolis. Cum să procedăm în asemenea ..
  289,25 MDL 445,00 MDL Fără TVA: 289,25 MDL
 • Hrana pentru sanatate
  Jethro Kloss, autorul bestsellerului Înapoi în Paradis, a dedicat jumătate din cartea sa unei teme extrem de actuale cum este alimentaţia sănătoasă. Hrană pentru sănătate reia textul original al cartii lui Kloss într-o formă bogat ilustrată, adaptată exigenţelor cititorului modern. Cartea conţine..
  Jethro Kloss
  174,85 MDL 269,00 MDL Fără TVA: 174,85 MDL