Medicina
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Alimentatia omului sanatos si a omului bolnav
  Din această carte veţi afla strictul necesar despre: – substanţele nutritive necesare organismului; – produsele alimentare; – intoxicaţii; – dietele de bază; – alimentaţia copiilor; – alimentaţia pentru diverse boli; – prevenirea cancerului; – meniurile pentru toate situaţiile. Volumul prezintă o..
  Georgeta Vasilachi, Ana Vasilachi
  75,00 MDL Fără TVA: 75,00 MDL
 • Alimente de baza pentru o viata sanatoasa
  Astăzi, mai mult ca niciodată, este important să acordăm o atenţie deosebită alimentelor pe care le consumăm. În acest ghid complet al alimentelor de bază veţi găsi concluziile unor oameni de ştiinţă, dar şi descoperirile recente referitoare la calităţile nutritive şi terapeutice ale unor fructe ..
  Adriana Ortemberg
  209,00 MDL Fără TVA: 209,00 MDL
 • Anatomia antrenamentului fizic
  Ce se întâmplă cu trupul tău când te antrenezi? Ce mușchi sunt implicați în anumite mișcări?  Cartea aceasta îți explică amănunțit ce se petrece cu tine în sala de gimnastică. Toate exercițiile sunt prezentate cu instrucțiuni concise și clare, cu i..
  Pat Manocchia
  175,50 MDL 270,00 MDL Fără TVA: 175,50 MDL
 • Anatomie pentru yoga
  Construită după modelul celor două volume Anatomie pentru mişcare (Introducere în analiza tehnicilor corporale şi Exerciţii de bază) şi făcînd de altfel numeroase referiri la acestea, cea mai recentă carte a lui Blandine Calais-Germain pune în legătură directă anatomia cu exerciţiile şi ..
  Blandine Calais-Germain
  186,00 MDL Fără TVA: 186,00 MDL
 • Atlasul de nutritie
  Acest atlas oferă o privire cuprinzătoare asupra celor mai importante chestiuni cu privire la alimentaţie. Subiecte actuale precum alimentele modificate genetic, bolile asociate cu alimentaţia sau dietele cele mai cunoscute.  Din cuprins: - Omul, alimentaţia şi mediu..
  Michael Schwenk
  186,00 MDL Fără TVA: 186,00 MDL
 • Biblioteca sanatatii. Sanatatea femeii
  Cartea este dedicată anatomiei şi fiziologiei corpului feminin, modificărilor şi caracteristicilor prin care organismul trece în diferite etape ale vieţii, şi modul lui de relaţionare cu mediul înconjurător. Acoperă şi cele mai frecvente boli şi probleme emoţionale care ameninţă de obicei stabili..
  101,00 MDL Fără TVA: 101,00 MDL
 • Biblioteca sanatatii. Viata sexuala
  Cartea tratează o serie variată de subiecte legate de sex, nu doar la nivel personal, ci şi referindu-se la modul în care acesta afectează relaţiile noastre cu ceilalţi. Pe lângă anatomie şi aspectele funcţionale ale sexului, cartea acoperă subiecte ca psihologia sau afectivitatea şi diversele mo..
  167,00 MDL Fără TVA: 167,00 MDL
 • Boli de nutritie ale copilului
  Legăturile ascunse între alimente şi bolile copilăriei: anxietate, otita recurentă, durere de stomac, mofturi la mâncare, alergii şi altele. Ce poate face un părinte împotriva acestora? ..
  Kelly Dorfman
  71,50 MDL 110,00 MDL Fără TVA: 71,50 MDL
 • Bucataria sanatatii. Manual pentru o buna nutritie
  Bucătăria sănătăţii ne propune o temă de mare actualitate: cum să ne hrănim sănătos şi, în acelaşi timp, să mâncăm cu plăcere. Scrisă de două personalităţi în domeniu – renumitul cardiolog Valentin Fuster, premiat de cele mai importante instituţii internaţionale de cardiologie, şi de  Fe..
  Ferran Adria
  136,00 MDL Fără TVA: 136,00 MDL
 • Ce sa faci in caz de... Ghid de prim ajutor medical
  Situațiile care ne obligă să acordăm un prim ajutor nu pot fi prevăzute, acestea pot apărea spontan, în cele mai nepotrivite locuri sau momente ale vieții cotidiene: calamități naturale, explozii, accidente rutiere, traumatisme în sala de sport, cazuri de înec etc. Fiecare dintre noi se poate con..
  Andrei Lesco
  64,00 MDL Fără TVA: 64,00 MDL
 • Ciupercile si drojdiile in alimentatie. Tratarea unor boli cu ajutorul lor.
  Conceput și realizat de un doctor în științe medicale, specialist în medicina internă și cea a familiei, volumul prezintă principalele ciuperci comestibile și otrăvitoare (peste 100 de specii), textul fiind însoțit de planșe color. Multe dintre aceste daruri ale naturii au înalte proprietăți cura..
  Georgeta Vasilachi
  60,00 MDL Fără TVA: 60,00 MDL
 • Corpul Uman. Enciclopedie. Recorduri uimitoare ale corpului tau
  O enciclopedie amplă și fascinant ilustrată care îți prezintă recorduri remarcabile ale corpului uman. Descoperă cum ochii pot vedea milioane de culori. Află câte bacterii trăiesc în intestinele tale și ce fac ele acolo. Cunoaște-i pe oamenii care sar cel mai mult, care se scufundă la cea mai mar..
  Robert Winston
  325,65 MDL 501,00 MDL Fără TVA: 325,65 MDL