Memorii.Jurnale
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Adele: Biografia
  Cine este Adele? Care este adevărul din spatele vieţii ei furtunoase care i-a influenţat cântecele? Cum a depăşit obstacolele care au ameninţat să-i stopeze cariera? Biografia cântăreţei britanice, recunoscută ca una dintre cele mai secretoase vedete internaţionale, relatează povestea ei,..
  Chas Newkey-Burden
  109,85 MDL 169,00 MDL Fără TVA: 109,85 MDL
 • Adolf Hitler. Bestseller Biografii
  Creat de Heinrich Himmler, programul Lebensborn a dus la rapirea a jumatate de milion de copii din toata Europa. Printr-un proces numit germanizare, acestia trebuiau sa devina generatia urmatoare a rasei ariene stapanitoare, in cea de a doua faza a Solutiei Finale. In vara anului 1942, parintilor..
  Hedwig Gusto
  96,85 MDL 149,00 MDL Fără TVA: 96,85 MDL
 • Agatha Christie. Jurnalul secret
  Când Agatha Christie a murit în 1976, la vârsta de 85 de ani, devenise cea mai populară autoare a lumii. Cu vânzări de peste 2 miliarde de exemplare în întreaga lume, ea obţinuse imposibilul - mai mult de o carte publicată anual începând cu anii 1920, fiecare devenind un bests..
  John Curran
  136,50 MDL 210,00 MDL Fără TVA: 136,50 MDL
 • Agatha Christie. Misterul celor 11 zile
  "La 3 decembrie 1926 o femeie îndurerată a dispărut în mod misterios de la reşedinţa sa din Berkshire, Anglia. Descoperirea maşinii acesteia abandonate în Surrey a provocat îngrijorare cu privire la siguranţa ei. A fost găsită o săptămână şi jumătate mai târziu, la un hotel luxos d..
  Jared Cade
  96,85 MDL 149,00 MDL Fără TVA: 96,85 MDL
 • Am fost secretara lui Goebbels
  Amintirile sunt foarte importante pentru mine. Mă urmăresc, mă bântuie. Cu toate că uit numele și anumite întâmplări, pe care nici nu le-aș mai putea descrie în cuvinte. Însă în rest totul e la locul lui, ca într-un dicționar mare sau ca într-o carte ilustra..
  Brunhilde Pomsel, Thore D. Hansen
  137,00 MDL Fără TVA: 137,00 MDL
 • Amintiri in alb si negru
  „Valeriu Lazarov ne spunea adeseori ca avem cea mai frumoasa meserie din lume, singura in care ce visezi noaptea poti realiza a doua zi. Uneori mi-e dor de generatia de aur a show-urilor de televiziune. Daca fotbalul are o astfel de generatie, de ce n-ar avea-o si televiziunea? O particica din am..
  Dan Negru
  83,85 MDL 129,00 MDL Fără TVA: 83,85 MDL
 • Ana. Portretul Reginei
  Ediţie bilingvă, româno-engleză. Urmând şirul cronologic al evenimentelor importante din viaţa Reginei Ana, albumul bilingv „Ana. Portretul Reginei” este asemenea unui tablou în tuşe delicate pe care Principele Radu al României îl dedică unei figuri emblematice a istoriei noastre naţionale co..
  Principele Radu al României
  216,00 MDL Fără TVA: 216,00 MDL
 • Anotimpurile scenei. Maria Biesu
  Albumul denumit „Maria Bieșu - anotimpurile scenei” este conceput de cunoscutul fotograf Mihai Potârniche. Pe lângă secvențele din spectacolele Mariei Bieșu, fotografiile mai reflectă și peisaje cu anotimpuri, viața și natura, întruchipând roata vremii prin care a trecut soprana. ..
  Mihai Potarniche
  450,00 MDL Fără TVA: 450,00 MDL
 • Ansamblul folcloric Hora. 50 de ani de istorie in imagini
  Ansamblul folcloric de dansuri populare „Hora” a marcat jumătate de secol de activitate. Cu prilejul acestei aniversări, publicistul Vasile Şoimaru, unul dintre foştii dansatori ai faimosului colectiv a lansat albumul monografic „Ansamblul folcloric Hora. 50 de ani de istorie în imagini”. Alb..
  Vasile Soimaru
  220,00 MDL Fără TVA: 220,00 MDL
 • Asasinatul lui Kennedy. Sfarsitul unui vis
  În 1963, puţini americani au înţeles cât de mult va fi schimbată ţara de asasinarea preşedintelui. Pe atunci, era greu să scrii istorie, mai ales din cauza planurilor politicienilor. În această carte, vom încerca să risipim ceaţa şi să prezentăm faptele. Din păcate, unele întâ..
  Bill O'Reilly
  100,75 MDL 155,00 MDL Fără TVA: 100,75 MDL
 • Aureliu Busuioc: Sunt norii albi, dar umbra lor e neagra
  "Aureliu Busuioc era omul replicii. Părea că o avea mereu gata, prinsă ca proiectilul în praștie de ascuțișul limbii, fără s-o mai caute undeva, printr-o cută a encefalului. Totul era improvizație..." (Eugen Lungu) "...Dialogurile sunt și confesiuni care, în cazul unui artist cu biografie, c..
  Mircea V. Ciobanu
  150,00 MDL Fără TVA: 150,00 MDL
 • Autobiografia
  Autobiografia împletește realitatea cu ficțiunea într-un joc al oglinzilor ce pune față-n față doi mari scriitori: José Saramago și José Luís Peixoto În Lisabona anilor ’90, drumul unui tânăr scriitor aflat în plină criză existențială – similară celei pe care a trăit-o Peixoto în..
  Jose Luis Peixoto
  147,00 MDL Fără TVA: 147,00 MDL