Memorii.Jurnale
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Agatha Christie. Crime în devenire
  Cartea dezvăluie secrete despre felul în care au luat naştere subiectele celebrelor romane ale Agathei Christie. Cercetând documentele personale şi scrisorile, John Curran ne dezvăluie evoluţia a peste douăzeci de romane, piese de teatru, povestiri şi alte lucrări. Aici se găs..
  John Curran
  177,00 MDL Fără TVA: 177,00 MDL
 • Agatha Christie. Jurnalul secret
  Când Agatha Christie a murit în 1976, la vârsta de 85 de ani, devenise cea mai populară autoare a lumii. Cu vânzări de peste 2 miliarde de exemplare în întreaga lume, ea obţinuse imposibilul - mai mult de o carte publicată anual începând cu anii 1920, fiecare devenind un bests..
  John Curran
  210,00 MDL Fără TVA: 210,00 MDL
 • Agatha Christie. Misterul celor 11 zile
  "La 3 decembrie 1926 o femeie îndurerată a dispărut în mod misterios de la reşedinţa sa din Berkshire, Anglia. Descoperirea maşinii acesteia abandonate în Surrey a provocat îngrijorare cu privire la siguranţa ei. A fost găsită o săptămână şi jumătate mai târziu, la un hotel luxos d..
  Jared Cade
  149,00 MDL Fără TVA: 149,00 MDL
 • Amintiri in alb si negru
  „Valeriu Lazarov ne spunea adeseori ca avem cea mai frumoasa meserie din lume, singura in care ce visezi noaptea poti realiza a doua zi. Uneori mi-e dor de generatia de aur a show-urilor de televiziune. Daca fotbalul are o astfel de generatie, de ce n-ar avea-o si televiziunea? O particica din am..
  Dan Negru
  129,00 MDL Fără TVA: 129,00 MDL
 • Ana. Portretul Reginei
  Ediţie bilingvă, româno-engleză. Urmând şirul cronologic al evenimentelor importante din viaţa Reginei Ana, albumul bilingv „Ana. Portretul Reginei” este asemenea unui tablou în tuşe delicate pe care Principele Radu al României îl dedică unei figuri emblematice a istoriei noastre naţionale co..
  Principele Radu al României
  216,00 MDL Fără TVA: 216,00 MDL
 • Anotimpurile scenei. Maria Biesu
  Albumul denumit „Maria Bieșu - anotimpurile scenei” este conceput de cunoscutul fotograf Mihai Potârniche. Pe lângă secvențele din spectacolele Mariei Bieșu, fotografiile mai reflectă și peisaje cu anotimpuri, viața și natura, întruchipând roata vremii prin care a trecut soprana. ..
  Mihai Potarniche
  450,00 MDL Fără TVA: 450,00 MDL
 • Ansamblul folcloric Hora. 50 de ani de istorie in imagini
  Ansamblul folcloric de dansuri populare „Hora” a marcat jumătate de secol de activitate. Cu prilejul acestei aniversări, publicistul Vasile Şoimaru, unul dintre foştii dansatori ai faimosului colectiv a lansat albumul monografic „Ansamblul folcloric Hora. 50 de ani de istorie în imagini”. Alb..
  Vasile Soimaru
  220,00 MDL Fără TVA: 220,00 MDL
 • Aripi frante
  h3.western { font-family: "Liberation Sans",sans-serif; font-size: 14pt; }h3.cjk { font-family: "Droid Sans Fallback"; font-size: 14pt; }h3.ctl { font-family: "Droid Sans Devanagari"; font-size: 14pt; }p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; } Aripi frante este o carte  ce med..
  Alexandra Hanganu
  67,00 MDL Fără TVA: 67,00 MDL
 • Arsa de vie
  Arsa de vie a fost tradusa in zeci de limbi si publicata in milioane de exemplare in intreaga lume.   Nascuta intr-un sat din Cisiordania, Souad afla repede ca, in lumea traditionala in care traieste ea, sa fii fata este un blestem. Baietii merg la scoala, fetele nu. O fata trebuie d..
  Souad, Marie Cuny
  177,00 MDL Fără TVA: 177,00 MDL
 • Asasinatul lui Kennedy. Sfarsitul unui vis
  În 1963, puţini americani au înţeles cât de mult va fi schimbată ţara de asasinarea preşedintelui. Pe atunci, era greu să scrii istorie, mai ales din cauza planurilor politicienilor. În această carte, vom încerca să risipim ceaţa şi să prezentăm faptele. Din păcate, unele întâ..
  Bill O'Reilly
  155,00 MDL Fără TVA: 155,00 MDL
 • Aureliu Busuioc: Sunt norii albi, dar umbra lor e neagra
  "Aureliu Busuioc era omul replicii. Părea că o avea mereu gata, prinsă ca proiectilul în praștie de ascuțișul limbii, fără s-o mai caute undeva, printr-o cută a encefalului. Totul era improvizație..." (Eugen Lungu) "...Dialogurile sunt și confesiuni care, în cazul unui artist cu biografie, c..
  Mircea V. Ciobanu
  150,00 MDL Fără TVA: 150,00 MDL
 • Autobiografia
  Agatha Christie a început să lucreze la opera sa autobiografică în aprilie 1950 şi a terminat-o când avea în jur de 75 de ani, mărturisind că "a sosit momentul să mă opresc. Asta pentru că am impresia că am spus tot ce era de spus despre viaţa mea". Deşi e o lucrare autobiografică,..
  Agatha Christie
  219,00 MDL Fără TVA: 219,00 MDL