Stiinte exacte
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Atlas geografic de buzunar
  Este o lucrare originală, referenţială şi un instrument de lucru indispensabil oricărui cititor interesat de realităţile geografice ale lumii contemporane. Cuprinde peste 50 de hărţi reprezentând continentele, precum şi toate statele lumii. Constituie o sursă informaţională complexă ş..
  Octavian Mandrut
  77,35 MDL 119,00 MDL Fără TVA: 77,35 MDL
 • Compendiu la biologie
  Cartea este o sinteză a cunoştinţelor actuale despre biologie. Volumul este structurat în 12 compartimente, care elucidează cele mai importante subiecte din domeniu: Clasificarea organismelor, Plantele, Plantele cu seminţe, Animalele, Celula, structura şi funcţiile ei, Schimburile de materie şi e..
  Angela Alexeiciuc
  75,00 MDL Fără TVA: 75,00 MDL
 • Compendiu la chimie
  Prezentul compendiu se adresează elevilor din ciclul gimnazial și liceal. Autorii au expus în lucrare, într-o formă succintă și concisă, întreaga materie de studiu prevăzută pentru cursul de chimie predat în gimnazii și licee. Pentru a fi asimilate mai ușor, subiectele au fost structurate într-un..
  Rita Godoroja, Tatiana Litvinova
  49,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • Culegere de probleme de sah
  Rezolvarea problemelor din această culegere vă va ajuta să îndepliniţi într-un timp record categoria a treia la şah. ..
  Valeriu Coada
  40,00 MDL Fără TVA: 40,00 MDL
 • Dictionar de informatica
  Acest dicţionar le oferă cititorilor posibilitatea de a avea acces, folosind o singură sursă, la definiţiile unui număr mare de termeni utilizaţi în informatică şi în studiul sistemelor informatice. Definind circa două mii de termeni, lucrarea clarifică într-o manieră simplă şi acc..
  Traian Anghel
  86,45 MDL 133,00 MDL Fără TVA: 86,45 MDL
 • Educatia timpurie. Probleme si solutii
  Copilăria timpurie, intervalul de la naștere și până la împlinirea vârstei de 6-7 ani, reprezintă cea mai importantă perioadă din viața copiilor. Acum dezvoltarea lor este foarte rapidă, iar deficientele de învățare și cele psihocomportamentale pot fi mai ușor depistate și remediate. Plecând ..
  Liliana Stan
  237,00 MDL Fără TVA: 237,00 MDL
 • Elementariu chimic
  „Elementariul chimic“ conţine cele mai recente informaţii enciclopedice despre elementele chimice cunoscute la zi: istoricul descoperirii, poziţia în sistemul periodic, structura atomului, configuraţia electronică, tipul elementului, valoarea electronegativităţii, gradele de oxidare în compuşi, d..
  Constantin Hasnaş
  53,00 MDL Fără TVA: 53,00 MDL
 • Elementele chimice in viata omului
  Volumul este o mică enciclopedie despre rolul elementelor chimice în viaţa omului. Organismul uman este un neobişnuit laborator chimic. Neobişnuit, deoarece e un laborator viu, compus din toate elementele minerale, sub formă organică. Prezenţa în exces a unora dintre aceste elemente sau lipsa alt..
  Colectiv de autori
  63,00 MDL Fără TVA: 63,00 MDL
 • Gaurile negre. Prelegerile Reith, BBC
  „Una dintre cele mai strălucite minți științifice de la Einstein încoace." - Daily Express În 2016, Stephen Hawking a abordat în cadrul Prelegerilor Reith, BBC, un subiect care l-a fascinat întreaga viață – găurile negre. Faimosul fizician susține că dacă am reuși să înțelegem găurile negre ș..
  Stephen Hawking
  176,00 MDL Fără TVA: 176,00 MDL
 • Imparatia sahului
  Autorii, Lidia şi Valeriu Coadă, vă oferă o călătorie fascinantă în împărăţia Şahului. Jocul de șah este cel mai vechi și cel mai răspîndit în lume. Rolul pozitiv al șahului în educația și dezvoltarea copiilor a fost demonstrat de numeroase cercetări științifice. În peste treizeci de țări..
  Valeriu Coada
  56,00 MDL Fără TVA: 56,00 MDL
 • Legile lumii. Mediul inconjurator explicat cu ajutorul fizicii
  Legile lumii sînt legile mediului în care trăim. Ele pot fi observate în realitatea cotidiană, în natură, în sport sau în tehnică. Astfel, fizica acţionează pretu­tindeni în jurul nostru, cel mai adesea cu o nebănuită subtilitate. Fizicieni de profesie, autorii acestei cărţi ne împărtăşesc din ne..
  R. Lehoucq, J.-M. Courty, E. Kierlik
  56,00 MDL Fără TVA: 56,00 MDL
 • Metodologia si etica cercetarii economice
  Deschide cartea ca să înveți ce au gândit alții. Închide cartea ca să gândești tu însuți. (Karl Jaspers) ..
  Eugenia Feuras, Tatiana Pischina
  139,00 MDL Fără TVA: 139,00 MDL