Stiinte socio-umane
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 12 Reguli de viata
  Jordan B. Peterson este unul dintre cei mai sclipitori gânditori ai momentului. Psihologul canadian a devenit în ultimii ani un veritabil fenomen mediatic: pe YouTube poate fi văzut în peste 200 de prelegeri și interviuri, care adună mai bine de 30 de milioane de vizualizări; iar pe Twit..
  Jordan B. Peterson
  248,00 MDL 259,00 MDL Fără TVA: 248,00 MDL
 • 21 de lectii pentru secolul XXI
  Într-o lume invadată de informații irelevante, claritatea înseamnă putere. Cenzura nu înseamnă blocarea fluxului de informații, ci mai curînd asaltarea oamenilor cu dezinformări și lucruri care să le distragă atenția. 21 de lecții pentru secolul XXI face lumină în privința unora dintre cele m..
  Yuval Noah Harari
  319,00 MDL Fără TVA: 319,00 MDL
 • A iubi inseamna a ierta
  Dumnezeu n-a voit nimic altceva de la noi in schimb pentru dragostea pe care ne-a dat-o, ci a voit ca si noi, fiecare la rindul nostru, sa facem acelasi lucru cu ­aproapele nostru… Daca este sa ne asemanam cu ­Dumnezeu in ceva, aceasta este puterea de a ierta. Dumnezeu ne-a chemat sa fim ­asemene..
  Savatie Bastovoi
  169,00 MDL 191,00 MDL Fără TVA: 169,00 MDL
 • ABC-ul psihopatului 2
  Am un truism pentru tine: viata e o lupta! Ha, ha, mare chestie, vei spune, ai descoperit America! Asa e, nu te contrazic, dar adu-ti aminte ca nicicand lumea din jurul tau nu a fost mai competitionala, mai dura, mai grabita, nicicand informatia nu a fost mai accesibila si mai lesne ..
  Kevin Dutton, Andy Mcnab
  192,00 MDL Fără TVA: 192,00 MDL
 • ABC-ul psihopatului de succes
  După ce a publicat bestseller-ul "Intelepciunea psihopatilor", Editura Globo oferă cititorului pasionat de expediţii prin labirinturile psihicului uman o nouă carte de referinţă, scrisă de acelaşi autor: "ABC-ul psihopatului de succes". Doctorul Kevin Dutton este cercetător la Departamen..
  Kevin Dutton, Andy Mcnab
  171,00 MDL 192,00 MDL Fără TVA: 171,00 MDL
 • Administrategie. Obtinerea succesului personal in managementul administratiei publice
  „Această carte este un ghid practic pentru iniţierea reformei administraţiei publice în Europa de Est, care îi motivează pe manageri să-și stabilească precis valorile publice și, în același timp, să-și dezvolte cariere personale și să impulsioneze dezvoltarea carierelor membrilor echipelor lo..
  Maciej Kisilowski, Codrina Rusu
  178,00 MDL Fără TVA: 178,00 MDL
 • Adolf Hitler. Insemnari intime si politice
  Convins că la un moment dat își va scrie memoriile, Hitler a decis – în anii de început ai celui de-al Doilea Razboi Mondial – că discuțiile sale de la Cartierul General cu apropiații și colaboratorii lui să fie consemnate. Culese de secretarii săi, revizuite de Martin Bormann, aceste texte n..
  François Delpla
  115,05 MDL 177,00 MDL Fără TVA: 115,05 MDL
 • Afla adevarul! Invata de la fosti agenți CIA cum sa convingi pe oricine sa-ti destainuiasca totul
  Cum convingi un făptaș să-și recunoască nelegiuirile? Dar un angajat să admită că a furat din companie? Și cum vei reuși să-l faci pe partenerul de viață să admită că a mințit? Dacă în bestsellerul Spy the Lie, cei trei foști agenți CIA te-au învățat cum să detectezi înșelătoria, acum vei afl..
  Philip Houston, Michael Floyd, Susan Carnicero
  228,00 MDL Fără TVA: 228,00 MDL
 • Ajuta-ti copilul sa revina pe calea cea buna
  Eşti îngrijorat că preşcolarul tău are crize de furie sau, în ciuda faptului că învăţase să facă la oliţă, de curând a reînceput să-şi murdărească lenjeria? Sau poate că este vorba de un şcolar de clasa a treia sau a patra care pare impulsiv şi hiperactiv, tensionat sau deprimat, iar învăţăto..
  Kenneth H. Talan
  228,00 MDL Fără TVA: 228,00 MDL
 • Alege cuvintele, nu batele si pietrele
  Ce poţi să faci atunci când fiul sau fiica ta devine ţinta glumelor proaste ale colegilor? Cum să-ţi înveţi copiii să nu se lase atraşi în anturaje periculoase? Cum să-i ajuţi să-şi crească potenţialul de reuşită, să se apere..
  Scott Cooper
  156,00 MDL Fără TVA: 156,00 MDL
 • Amintiri despre regele Carol I
  Editate dupa volumul de memorii consemnate de Mite Kremnitz si cu o introducere de Sidney Whitman Cartea de fata este o editare prescurtata a volumului cu titlul original in limba germana „Aus dem Leben König Karls von Rumänien. Aufzeichnungen eines Augenzeugen” („Din viata Regelui Carol..
  Sidney Whitman
  124,00 MDL Fără TVA: 124,00 MDL
 • Analiza politicilor publice. Concepte si practica
  Volumul este un studiu de analiză a politicilor publice elaborat de doi specialişti americani pentru cursurile universitare. Cartea s-a bucurat de succes şi a fost reeditată. Versiunea românească s-a făcut după ultima ediţie a originalului (a III-a). Bine structurat, studiul este compartimentat..
  David L. Weimer, Aidan R. Vining
  35,00 MDL Fără TVA: 35,00 MDL