Christmass books
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 2000 de abtibilduri de Craciun
  Pune-ţi căciula, haina şi mănuşile şi pregăteşte-te de o distracţie de zile mari la Polul Nord! O să ai parte de o mulţime de desene sărbătoreşti, puzzle-uri îngheţate, labirinturi fericite şi câte şi mai câte. Apoi, poţi alege din 2000 de abţibilduri pentru a completa scenele şi a decora scris..
  Fara autor
  136,00 MDL Fără TVA: 136,00 MDL
 • 24 de povesti în asteptarea Craciunului
  24 de poveşti tradiţionale celebre în lumea întreagă, de citit în fiecare seară, din 1 până în 24 decembrie. Urmăriţi minunatele destine ale unor personaje de neuitat şi bucuraţi-vă de Crăciun alături de cei dragi! De pe 1 până pe 24 decembrie, copiii vor descoperi în fiecare zi câte o po..
  Fara autor
  206,00 MDL Fără TVA: 206,00 MDL
 • Alba ca Zapada si cei sapte pitici. Carte de activitati
  Un caiet de activităţi complex. Alături de minunata Albă ca Zapada şi cei şapte pitici năzdravani, citim, colorăm, ghicim ghicitori, facem exerciţii de vocabular şi citim povestea cu pictograme. ..
  46,00 MDL Fără TVA: 46,00 MDL
 • Alba ca Zapada. Cele mai frumoase povesti cu autocolante.
  Colecţia cuprinde o serie dintre cele mai frumoase poveşti clasice şi oferă copiilor posibilitatea să completeze ilustraţiile cu autocolantele care se potrivesc, stimulându-le creativitatea şi imaginaţia. Astfel, micii cititori vor petrece mai mult timp în Regatul Basmelor nu doar citind o povest..
  Fara autor
  30,00 MDL Fără TVA: 30,00 MDL
 • Alba-ca-Zapada
  A fost odată ca niciodată, în miezul iernii, o regină care ședea la fereastră și cosea. Privind de la pervazul negru ca abanosul cum fulgii de nea cădeau din văzduh, se înțepă în deget și trei picături de sânge căzură pe zăpadă. Roșul acela se vedea atât de frumos pe albul strălucitor, î..
  Fratii Grimm
  131,00 MDL Fără TVA: 131,00 MDL
 • Alba-ca-Zapada. Printese minunate. 3 melodii
  Bun venit în lumea basmelor! Mult îndrăgita poveste cu un buton cu trei melodii îi va încânta pe micii cititori! Trebuie doar să rotiți butonul în timp ce îi citiți copilului dumneavoastră și el va fi copleșit de magia basmului! Datorită melodiilor, luminițelor sclipitoare și imaginilor vii, micu..
  Fara autor
  109,00 MDL 120,00 MDL Fără TVA: 109,00 MDL
 • Am venit sa colindam. Colinde in romana si engleza
  O colectie impresionanta de colinde in limba romana si engleza ..
  Fara autor
  51,00 MDL Fără TVA: 51,00 MDL
 • Anul Nou la usa bate
  În această culegere veţi găsi zece scenete interesnate pentru a înfrumuseţa serbările organizate la şcoală, grădiniţă etc. Sunt incluse: Moş Crăciun îşi scoate barba de Liviu Deleanu , Nedumeririle lui Tândală în prima zi a Anului Nou de Iulian Filip ; Piticii de Vitalie Filip ; Moş Crăciun şi Ta..
  Silvia Ursache
  58,00 MDL Fără TVA: 58,00 MDL
 • Aventura de Craciun
  Visul cel mai mare al cătelușei Pufişor este de a primi şi ea un cadou de la Moş Craciun, dar nu unul oarecare! Ea tare mult își dorește să-i ceară lui Moş Craciun un stăpân iubitor, pentru a nu fi nevoită să vagabondeze de una singură prin pădure.Dar cum să facă să-l găsească pe Moş Crăciun să-i..
  Fara autor
  74,00 MDL Fără TVA: 74,00 MDL
 • Baby Looney Tunes. Aventuri in culori. Craciunul
  O mulţime de autocolante şi pagini de colorat! Colecţionează toate cărticelele din seria de poveşti bilingve cu Baby Looney Tunes, citeşte povestioarele distractive şi educative şi exersează-ţi cunoştinţele de limbă engleză cu personajele tale preferate din desenele animate! Baby ..
  Fara autor
  49,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • Basm de iarna
  Cartea prezinta povestea: Cum a fost furat Mos Craciun "Cum a fost furat Mos Craciun  Era iarna, ba chiar ajun de an nou. De vreo doua saptamani cazuse si o zapada in toata legea. Bucuria copiilor! Ei se dadeau cu saniuta, patinau, schiau, faceau oameni de zapada. Multi dintre ei a..
  Silvia Ursache
  43,00 MDL Fără TVA: 43,00 MDL
 • Basme romanesti
  Ce-ar fi copilăria fără frumusețea tainică a poveștilor? Toate au izvorât din nevoia de a-i învăța pe copii despre curaj și dreptate, despre cum să lupte pentru ceea ce își dorești și despre cum binele găsește întotdeauna o cale să triumfe, la fel cum Făt-Frumos îl înving..
  216,00 MDL Fără TVA: 216,00 MDL