Edituri
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • "Но все-таки услышат голос мой..."
  "Но все-таки услышат голос мой..." - вторая книга серии из пяти книг под названием "Настоящая Ахматова". В книгу вошли стихотворения 1924-1965 годов. "Я была в великой славе, испытала величайшее бесславие - и убедилась, что в сущности, это одно и то же", - вторая часть ахматовской цитаты относитс..
  Анна Ахматова
  66,00 MDL Fără TVA: 66,00 MDL
 • ...Isme sa intelegem arta
      Cartea aceasta este un ghid uşor de utilizat care prezintă o amplă serie de curente şi tendinţe în artă. De la "...ismele" Renaşterii (clasicism, umanism etc.), la "...ismele" mai moderne, cum ar fi minimalismul şi futurismul, aceasta este introducerea ideală în toate..
  Stephen Little
  140,00 MDL Fără TVA: 140,00 MDL
 • ...Isme sa intelegem moda
  Această carte se constituie într-un ghid ilustrat al curentelor sau ...ismelor care au modelat moda occidentală din secolul al XVII-lea până în prezent. Curentele cuprind perioade diverse, de la rococo şi romantism, trecând prin orientalism, dandy-ism, prerafaelism, modernism, ..
  Mairi Mackenzie
  116,35 MDL 179,00 MDL Fără TVA: 116,35 MDL
 • ...Isme sa intelegem religiile
  Această lucrare, în care găsiţi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a înţelege credinţele spirituale ale oamenilor, este structurată în grupuri cunoscute (creştinism, iudaism, islamism, budism şi altele). Sunt prezentate apoi sectele, confesiunile sau ramurile - pe scurt..
  Gabriel Theodore Ronald Geaves
  91,00 MDL 140,00 MDL Fără TVA: 91,00 MDL
 • ...Sa ucizi o pasare cantatoare
  Să ucizi o pasăre cântătoare este un roman brutal şi onest, ce se construieşte pe marginea unor subiecte mereu de interes: rasismul, conflictele sociale şi pierderea inocenţei copilăriei, totul filtrat prin ochii unei fetiţe; Scout Finch este martoră la întâmplările dramatice declanşate într..
  Harper Lee
  138,00 MDL Fără TVA: 138,00 MDL
 • ...Si vreme e ca sa ucizi
  Vinovat sau nevinovat? O întrebare la care trebuie să răspundă juraţii la orice proces. Dacă însă un tată negru ucide violatorii albi ai fetiţei lui în vârstă de 10 ani, dacă oroarea se întâmplă într-un stat american din sud şi dacă, pe deasupra, reînvie pornirile rasiste, iar ..
  John Grisham
  98,00 MDL Fără TVA: 98,00 MDL
 • 1-2-3 Magic
  Cartea prezinta o metoda inedita, simpla si incredibil de eficienta pentru disciplinarea copiilor, bazata pe blandete, dar si fermitate. De ani de zile, milioane de parinti din intreaga lume folosesc mult-premiatul program 1-2-3 Magic pentru a readuce fericirea si linistea in familiile l..
  Dr. Thomas W. Phelan
  358,00 MDL Fără TVA: 358,00 MDL
 • 10 povesti hazlii pentru copii zglobii cu si despre Pirati
  La abordaj, micule pirat! Barbă-de-Foc cutreieră mările în căutarea comorii lui Picior-de-Lemn, iar Piratix străbate galaxiile la bordul lui Terifix! Va reuşi oare căpitanul Vocifer să-şi recapete vocea? ..
  Fara autor
  98,00 MDL Fără TVA: 98,00 MDL
 • 10 povesti hazlii pentru copii zglobii cu si despre Zane si vrajitoare
  Hai, repejor, ia-ţi bagheta magică și ajut-o pe zâna Colorela să dea culoare regatului din Colorama! Asistă la concursul „Cea mai bună zână a anului”! Va reuşi oare vrăjitoarea Helga la examene? ..
  Fara autor
  98,00 MDL Fără TVA: 98,00 MDL
 • 10 zile la Beijing. Jurnal de calatorie al unei vedete TV
  Priviţi-ne: o mamă şi un fiu. Două generaţii diferite. Mama s-a născut şi şi-a trăit copilăria, adolescenţa şi o fărâmă din tinereţe într-o societate socialistă multilateral dezvoltată. Adicătelea, a trăit cu un picior în… comunism. Feciorul i s-a născut într-o ţară liberă. Cu un picior în ca..
  Marina Almasan
  83,00 MDL Fără TVA: 83,00 MDL
 • 100 de activitati cu apa pentru dezvoltarea si relaxarea bebelusului
  Volumul include 100 de activități în și cu apă, pentru dezvoltarea armonioasă, calmarea, stimularea delicată, sporirea încrederii în sine, conștientizarea propriului corp și îmbunătățirea motricității copiilor, de la naștere și până la vârsta de patru ani. Beneficiile apei pentru bebelu..
  266,00 MDL Fără TVA: 266,00 MDL
 • 100 de activitati Montessori pentru descoperirea lumii inconjuratoare
  Pedagogia Montessori pune accent pe disciplinele care îl conectează pe copil la lumea în care trăiește și care îi satisfac curiozitatea înnăscută. • Geografie • Natură şi botanică • Lumea animală • Lumea fizică • Timpul Volumul propune 100 de activități care îl invită pe copil să observ..
  269,00 MDL Fără TVA: 269,00 MDL