Epigraf
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 100 de scriitori notorii ai lumii
  Noutatea cărţii 100 de scriitori notorii ai lumii constă în faptul că îi propune cititorului o călătorie în labirintul sinuos, uneori obscur, al vieţilor sentimentale, profesionale şi de creaţie ale marilor scriitori. Datele din viaţa şi activitatea maeştrilor scrisului, prezentarea sumară a oper..
  77,00 MDL Fără TVA: 77,00 MDL
 • 52 de teste pentru copilul tau
  Culegerea conţine 52 de teste, care cuprind 200 de activităţi menite să dezvolte aptitudinile copilului în diferite domenii: matematică, arte plastice, vocabular, exprimare, citire, atenţie, memorie, logică. Fiecare test este structurat din 4 activităţi, cu suport ilustrativ alb-negru. La sfârşit..
  Ala Bujor
  50,00 MDL Fără TVA: 50,00 MDL
 • Abracadabra. Magia literelor, silabelor, cuvintelor
  Este o culegere de activităţi ludice în baza literelor, silabelor şi cuvintelor. În centrul acestor jocuri se află silaba. „Formează cuvinte”, „Domino cu litere şi silabe”, „O literă schimbă cuvântul”, „Trenul cu vagoane-litere, cu vagoane-silabe şi cu vagoane-litere”, „Înlocuieşte litera sau sil..
  108,00 MDL Fără TVA: 108,00 MDL
 • Basarabia necunoscuta. Vol.10
  În seria de cărți Basarabia necunoscută de Iurie Colesnic apare volumul 10, o premieră în peisajul editorial din Republica Moldova. Ca de obicei, volumul prezintă o istorie a Basarabiei prin personalități, o abordare originală și foarte interesantă. S-a păstrat același principiu de formare a ..
  Iurie Colesnic
  250,00 MDL Fără TVA: 250,00 MDL
 • Basarabia necunoscuta. Vol.9
  În seria de cărți Basarabia necunoscută de Iurie Colesnic apare volumul 9, o premieră în peisajul editorial din Republica Moldova. Ca de obicei, volumul prezintă o istorie a Basarabiei prin personalități, o abordare originală și foarte interesantă. S-a păstrat același principiu de formar..
  Iurie Colesnic
  250,00 MDL Fără TVA: 250,00 MDL
 • Cate-n luna si-n stele. 150 de curiozitati explicate pe intelesul copiilor
  Cartea este concepută ca o continuare a volumului „Hai să-ţi spun…Ce? Cine? Unde? Când? Cum?”, cu o diferenţă în structurarea materialului: distribuția lui prezentă s-a făcut conform criteriului tematic, nu în baza tipului de întrebare. Sunt oferite 150 de răspunsuri, grupate în următoarele compa..
  117,00 MDL Fără TVA: 117,00 MDL
 • Cel mai frumos creion
  Cartea este destinată copiilor dornici să exploreze lumea culorilor şi să înveţe din armonia ei că orice culoare e frumoasă şi unică. Este ilustrată cu desene executate în creion, fiecare desen – într-o singură culoare, cu mai multe nuanţe. ..
  Ala Bujor
  65,00 MDL Fără TVA: 65,00 MDL
 • Chisinau 1918. Ghid-album al orasului
  Bine ai venit în Chișinăul anului 1918!  De ești chișinăuian sau de te afli în trecere prin orașul nostru, sper să-ți fie de folos această carte. E un ghid al orașului, în date și imagini, cu adrese, telefoane și multe anunțuri din mica publicitate. Găsești, la început, o listă d..
  Radu Osadcenco
  200,00 MDL Fără TVA: 200,00 MDL
 • Cultura comunicarii
  Autorul lucrării îşi propune să acorde un ajutor substanţial celor care doresc să-şi ridice nivelul de cultură a comunicării orale şi scrise. Cartea se adresează în egală măsură liceenilor, studenţilor, funcţionarilor de stat, politicienilor, oamenilor de afaceri şi specialiştilor din diferite do..
  Alexei Palii
  67,00 MDL Fără TVA: 67,00 MDL
 • Curiosul vrea sa stie. Minienciclopedie
  Minienciclopedie în versuri pentru copii. Curiosul vrea să ştie Şi îi spun prin poezie Cum trăiesc nişte furnici, Ce fac noaptea trei arici, Unde creşte Cangurel, Ce-i Saturn cel cu inel, Când hârciogul hibernează, De ce Luna luminează, De ce cactuşii au ace Şi broscuţei ce ..
  Ala Bujor
  83,00 MDL Fără TVA: 83,00 MDL
 • De-ale aventurii... Teatru pentru copii
  Cartea propune copiilor 8 scenete în versuri, create sau adaptate în baza unor basme, poveşti populare sau legende cunoscute. Piesele Piciul Năzdrăvan şi Zmeul cel Viclean, Muzicanţii din Bremen, Cel mai puternic, E bolnavă Veveriţa, Ursul păcălit de Vulpe, Ajutor şi ajutoare, Ceartă făr..
  Ala Bujor
  58,00 MDL Fără TVA: 58,00 MDL
 • Dictionar de antonime sinonimizat
  Dicţionarul cuprinde aproximativ 7000 de perechi antonimice, reflectând şi fenomene ale polisemiei, ale derivării, elemente de ortoepie. Antonimele sunt explicate printr-un şir de sinonime, fapt care oferă posibilitatea de a avea două dicţionare în unul singur: de antonime şi de sinonime. ..
  Elena Grosu
  83,00 MDL Fără TVA: 83,00 MDL