Leda
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 10 zile la Beijing. Jurnal de calatorie al unei vedete TV
  Priviţi-ne: o mamă şi un fiu. Două generaţii diferite. Mama s-a născut şi şi-a trăit copilăria, adolescenţa şi o fărâmă din tinereţe într-o societate socialistă multilateral dezvoltată. Adicătelea, a trăit cu un picior în… comunism. Feciorul i s-a născut într-o ţară liberă. Cu un picior în ca..
  Marina Almasan
  53,95 MDL 83,00 MDL Fără TVA: 53,95 MDL
 • Academia Vampirilor
  Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere pe aceştia de atacur..
  Richelle Mead
  112,45 MDL 173,00 MDL Fără TVA: 112,45 MDL
 • Adultii astia!
  Claire și Matt au divorțat, dar, la un moment dat, au hotărât că fiicei lor i-ar prinde bine să petreacă un Crăciun „normal”, în familie. Niciunul nu mai are habar a cui a fost ideea sau cine a propus să îi invite și pe noii lor parteneri. Cert e că Matt a venit cu iubita lui, Alex cea h..
  Caroline Hulse
  115,05 MDL 177,00 MDL Fără TVA: 115,05 MDL
 • Alegerea. Vol.2. Elita
  Alegerea a început cu 35 de fete. Acum, grupul s-a restrâns la şase – Elita, iar competiția pentru a câştiga dragostea prințului Maxon este mai aprigă ca niciodată. Cu cât se apropie America de inima prințului, cu atât mai mult se luptă să descopere ce este cu-adevărat în sufletul ei. Fiecare..
  Keira Cass
  90,35 MDL 139,00 MDL Fără TVA: 90,35 MDL
 • Alegerea. Vol.4. Mostenitoarea
  Cu optsprezece ani in urma, America Singer a participat la Alegere si a castigat inima printului Maxon. Acum a venit vremea ca si printesa Eadlyn sa aiba propria sa Alegere. Eadlyn nu se asteapta ca Alegerea ei sa fie ca povestea de dragoste a parintilor sai… dar cand incepe competitia, e posibil..
  Keira Cass
  113,10 MDL 174,00 MDL Fără TVA: 113,10 MDL
 • Anna in Vesmant de Sange. Vol.2. Fata din cosmaruri
  Au trecut câteva luni de când fantoma Annei Korlov a deschis o uşă către iad în subsolul din casa ei şi a dispărut prin ea, dar vânătorul de fantome Cas Lowood nu îşi poate găsi liniştea. Prietenii lui îi amintesc mereu că Anna s-a sacrificat pentru ca el să trăiască, nu să bântuie de colo-co..
  Kendare Blake
  94,90 MDL 146,00 MDL Fără TVA: 94,90 MDL
 • Arhivista Wasp
  O nouă apariție dedicată segmentului young adult în colecția Leda Edge: Arhivsta Wasp de Nicole Kornher-Stace. Sarcina lui Wasp e simplă. Să vâneze stafii. Și în fiecare an trebuie să lupte ca să rămână Arhivistă. Singură şi disperată, face o înţelegere cu stafia unui supersoldat. Va me..
  Nicole Kornher-Stace
  109,85 MDL 169,00 MDL Fără TVA: 109,85 MDL
 • Cand esti vrajitoare... Vol.2. Ramai vesnic vrajitoare...
  „… Aveam în faţa mea o alegere… O alegere la care se fac aluzii vagi în cartea familiei. O alegere care va împlini profeţia făcută de bunica acum mulţi ani. Sau care îmi va distruge familia pentru totdeauna.” Profeţia bunicii sale a bântuit-o pe Tamsin toată viaţa. Profeţia care spunea că va ..
  Carolyn MacCullough
  105,95 MDL 163,00 MDL Fără TVA: 105,95 MDL
 • Chimie perfecta 2. Legile atractiei
  BESTSELLER NEW YORK TIMES • BESTSELLER USA TODAY BESTSELLER PUBLISHERS WEEKLY Când Carlos Fuentes se mută în oraş, atmosfera se încinge... Carlos se consideră trădat atunci când Alex, fratele mai mare pe care îl idolatrizează, hotărăşte să părăsească banda Latino Blood pentru a-şi face un..
  Simone Elkeles
  108,55 MDL 167,00 MDL Fără TVA: 108,55 MDL
 • Chimie perfecta 3. Reactie in lant
  Când există CHIMIE PERFECTĂ, se declanşează atracţia. Iar LEGILE ATRACŢIEI nu pot duce decât la… o REACŢIE ÎN LANŢ! Premiul pentru CEL MAI BUN ROMAN DE DRAGOSTE PENTRU TINERI, acordat de Asociaţia scriitorilor de Romane de Dragoste din America BESTSELLER NEW YORK TIMES ..
  Simone Elkeles
  108,55 MDL 167,00 MDL Fără TVA: 108,55 MDL
 • Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani
  Când afacerea lui Nell Stevens dă faliment – iar logodna cu șarmantul chef american Ethan DeLuca se desface –, visul ei la o dragoste ca în povești se încheie dezastruos, așa că se vede nevoită să se mute din însorita Californie, înapoi la Londra cea înnorată. Însă multe s-au schimbat în cei ..
  Alexandra Potter
  231,00 MDL Fără TVA: 231,00 MDL
 • Crima perfecta
  Toți locuitorii din Little Kilton știu povestea. Frumoasă și populară printre colegii de liceu, Andie Bell a fost ucisă de iubitul ei, Sal Singh, care, mai apoi, cuprins de remușcări, și-a luat viața. Cinci ani mai târziu, tragedia încă îi bântuie pe locuitorii liniștitului orășel brita..
  Holly Jackson
  189,00 MDL Fără TVA: 189,00 MDL