HUMANITAS
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 1001 de nopti Basme arabe istorisite de Eusebiu Camilar. Vol. I
  De o frumusete aparte, aceasta prima adaptare romaneasca pentru copii a celor 1001 de nopti a vazut lumina tiparului la mijlocul secolului trecut si a aprins imaginatia a generatii de tineri cititori. Povestile depanate de iscusita Seherazada de-a lungul a o mie si una de..
  Eusebiu Camilar
  421,00 MDL Fără TVA: 421,00 MDL
 • Adulter
  Linda tocmai a împlinit 31 de ani şi, în ochii celorlalţi, are o viaţă perfectă – o căsnicie exemplară, doi copii reuşiţi, o carieră de succes şi o casă luxoasă în Geneva. De fapt, ea se află la capătul puterilor, într-atât o oboseşte mimarea unei fericiri pe care nu o simte. Numai că într-o zi..
  Paulo Coelho
  245,00 MDL Fără TVA: 245,00 MDL
 • Ajuta-ma sa nu dispar
  In noaptea aceea, in acea prima noapte, m-a strins in brate spasmodic. Eram ca doua fiinte care se ineaca si se agata una de cealalta ca sa se salveze. Trebuie ca asta faceam, fiecare avea nevoie de celalalt ca sa nu cada in propriul hau si sa disp..
  Petronela Rotar
  162,00 MDL 182,00 MDL Fără TVA: 162,00 MDL
 • Al cincilea munte
  Există momente inevitabile de nefericire care ne întrerup viaţa. Ele nu au loc însă fără motiv. Uneori lumea pare să fi conspirat împotriva noastră, aşa că ne întrebăm: „De ce trebuie să mi se întâmple tocmai mie?“ Confruntaţi cu inevitabilul, unii dintre noi se descurajează; alţii însă devin mai..
  Paulo Coelho
  203,00 MDL Fără TVA: 203,00 MDL
 • Alchimistul
  Ediţia aniversară a romanului Alchimistul apare într-o formă grafică deosebită şi cuprinde o superbă mărturie a scriitorului la 25 de ani de la publicarea primei ediţii a acestei extraordinare cărţi. Alchimistul a fost tradus în 80 de limbi, a stabilit recorduri absolute de vânzări şi a schim..
  Paulo Coelho
  168,00 MDL 245,00 MDL Fără TVA: 168,00 MDL
 • Aleph
  Aici începe un nou capitol din viaţa ta! În cel mai personal roman al său de până acum, Paulo Coelho ne invită într-o curajoasă şi insolită călătorie către descoperirea de sine. La fel ca protagonistul celebrului său roman Alchimistul, Paulo trece printr-o profundă criză sufletească. Pentru a..
  Paulo Coelho
  210,00 MDL Fără TVA: 210,00 MDL
 • Alo? Albert Einstein la telefon
  Alo? Albert Einstein la telefon este povestea unei prietenii de ordinul fabulosului și a unei vieți memorabile. Acest roman plin de bună dispoziție, farmec și emoție acoperă aproape un secol de istorie a Europei și prezintă sub o altă lumină omul din spatele mitului Einstein. În ziua în care ..
  R.J. Gadney
  176,00 MDL Fără TVA: 176,00 MDL
 • Am fost secretara lui Goebbels
  Amintirile sunt foarte importante pentru mine. Mă urmăresc, mă bântuie. Cu toate că uit numele și anumite întâmplări, pe care nici nu le-aș mai putea descrie în cuvinte. Însă în rest totul e la locul lui, ca într-un dicționar mare sau ca într-o carte ilustra..
  Brunhilde Pomsel, Thore D. Hansen
  137,00 MDL Fără TVA: 137,00 MDL
 • Anxietatea
  „Scott Stossel conferă acestei povestiri profunzime, inteligență și perspectiva care i-ar putea lumina mulți ani de acum încolo pe cei ce suferă în tăcere.“ – ELIZABETH GILBERT Pornind de la propria sa luptă cu anxietatea, Scott Stossel retrasează în această carte o lungă istorie..
  Scott Stossel
  206,00 MDL 232,00 MDL Fără TVA: 206,00 MDL
 • Arta de a negocia
  Trăim într-o lume în care totul se negociază, indiferent că ești la serviciu, acasă, cu familia ori prietenii. Sinteză a celor 30 de ani de experiență a autorului în domeniu, cartea lui Herb Cohen este manualul perfect, ghidul practic pe care te poți baza pentru a deprinde p..
  Herb Cohen
  122,00 MDL Fără TVA: 122,00 MDL
 • Asa grait-a Zarathustra
  „Şi-abia atunci, cînd voi cu toţii vă veţi fi lepădat de mine, am să mă-ntorc din nou la voi. Da, cu alţi ochi îi voi căuta atunci, o, fraţi ai mei, pe cei pe care-odată i-am pierdut; şi cu-altă dragoste atunci vă voi iubi. Şi încă-o dată-o să-mi deveniţi prieteni şi fii ai unei s..
  Friedrich Nietzsche
  213,00 MDL Fără TVA: 213,00 MDL
 • Aventurile lui Cepelica
  Dupa 55 de ani de la publicarea lor in limba romana, Aventurile lui Cepelica, intr-o editie superb ilustrata, ii vor bucura iarasi pe cei mari si cei mici „Cepelica era fiul batranului Cepeloi si avea nu mai putin de sapte frati: pe unul il chema Ceapaverde, pe altul Cepe..
  Gianni Rodari
  192,00 MDL Fără TVA: 192,00 MDL