ART
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 4 3 2 1
  Finalist Man Booker Prize 2017 O opera monumentala, patru romane intr-unul singur Cu aproape doua saptamani inainte de termen, pe 3 martie 1947, in maternitatea Spitalului Beth Israel din Newark, New Jersey, Archibald Isaac Ferguson vine pe lume. Din acest punct, viata lui Fe..
  Paul Auster
  208,00 MDL Fără TVA: 208,00 MDL
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Absolut tot. Movie edition
  Boala lui Maddy, protagonista cărții, este pe cât de rară, pe atât de faimoasă. Pe scurt, e alergică la lume. Nu are voie să iasă din casă, n-a mai ieșit de șaptesprezece ani. Singurii oameni pe care-i vede în carne și oase sunt mama ei și Carla, sora medicală care o îngrijește. Dar apo..
  Nicola Yoon
  199,00 MDL Fără TVA: 199,00 MDL
 • Al cincilea val. Vol.1
  O invazie extraterestră distruge omenirea în patru Valuri succesive de nenorociri. Dar Al Cincilea Val este cel mai periculos, pentru că de data asta puţinii pământeni rămaşi în viaţă nu ştiu nici măcar ce îi ameninţă, cu atât mai puţin cum să înfrunte pericolul. Cassie, o adolescentă curajoasă d..
  Rick Yancey
  186,00 MDL Fără TVA: 186,00 MDL
 • Al cincilea val. Vol.2. Marea nesfarsita
  Al Cincilea Val al invaziei extraterestre care a lovit Pământul face ravagii printre puţinii oameni rămaşi în viaţă: „nu Ceilalţi au inventat moartea; ei doar au perfecţionat-o“. Un hotel părăsit, ros de şobolani şi de frigul unei ierni aprige, nu poate fi o ascunzătoare bună pentru grupul de..
  Rick Yancey
  186,00 MDL Fără TVA: 186,00 MDL
 • Albumul baietelului meu
  Nu rata niciunul dintre momentele importante din viaţa băieţelului tău. Notează în albumul lui cele mai importante evenimente din primii ani de viaţă. Adaugă imagini cu băieţelul tău în album şi asigură-te astfel că îi vei putea dărui cele mai frumoase amintiri când va creşte. ..
  Elle Mendenhall
  237,00 MDL Fără TVA: 237,00 MDL
 • Albumul fetitei mele
  Nu rata niciunul dintre momentele importante din viaţa fetiţei tale! Notează ce i se întâmplă micuţei tale în primii ani de viaţă, adaugă imagini şi asigură-te, în acest fel, că nu vei putea uita nicio amintire preţioasă. Fă-i cel mai frumos cadou încă din maternitate! ..
  Elle Mendenhall
  237,00 MDL Fără TVA: 237,00 MDL
 • Alif Nevazutul
  Într-un stat totalitar din Orientul Mijlociu, un tânăr hacker face tot posibilul să-şi protejeze clienţii – disidenţi, islamişti, proscrişi şi alte grupări supravegheate de lege – de Mâna Statului. Îşi spune Alif şi e îndrăgostit de o femeie din rândul aristocraţiei care îl părăseşte pentru u..
  G. Willow Wilson
  186,00 MDL Fără TVA: 186,00 MDL
 • Am sa te iubesc pana la sfarsitul lumii
  Cartea de poezie a lui Marius Tucă este, cu adevărat, o surpriză, în contextul în care omul de televiziune Marius Tucă pare, în ochii publicului, a fi sobru şi rezervat. „Am să te iubesc până la sfârşitul lumii” este o o promisiune de iubire viitoare. Nu este o declaraţie de iubire în momentul pr..
  Marius Tuca
  132,00 MDL Fără TVA: 132,00 MDL
 • Arta de a avea intotdeauna dreptate
  Cum să-ți anihilezi fără replică adversarul și să ieși triumfător din orice dispută intelectuală. Adversarul trebuie înfuriat (Stratagema VIII) Apelați la argumente absurde (Stratagema XV) Apărați-vă despicând firul în patru (Stratagema XVII) Întrerupeți și deturnați d..
  Arthur Schopenhauer
  159,00 MDL 143,00 MDL Fără TVA: 159,00 MDL
 • Artemis Fowl
  Artemis Fowl are doisprezece ani. E milionar şi genial, dar înainte de toate e un infractor periculos. Dar nici măcar el nu știe în ce se bagă atunci când răpeşte o zână - căpitanul Holly Short, care face parte din Divizia de elită a Poliţiei Elementelor Subterane. Din acel momen..
  Eoin Colfer
  194,00 MDL Fără TVA: 194,00 MDL
 • Assassin's Creed. Ultimii descendenti
  Viitorul tău se află în trecut Owen are un singur țel: să dovedească nevinovăția tatălui său, mort în închisoare. Cu ajutorul unui dispozitiv ce permite explorarea amintirilor genetice îngropate în ADN, el speră să găsească probele de care are nevoie. Când descoperă însă Tridentul din E..
  Oliver Bowden
  207,00 MDL Fără TVA: 207,00 MDL
 • Assassin's Creed. Vol.1. Renasterea
  Trădat de familiile conducătoare din Italia, Ezio începe să se pregătească pentru a deveni asasin. Ajunge astfel să fie atras în războiul secret dintre Ordinul Asasinilor și Ordinul Templierilor, care are drept scop obţinerea Mărului Edenului, un artefact ce poate controla mințile oamenilor, prov..
  Oliver Bowden
  207,00 MDL Fără TVA: 207,00 MDL