TREI
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 61 de ore
  ORA 61 Iarnă năprasnică în Dakota de Sud. Un auto­car derapează și rămâne în șanț tocmai când începe o furtună de zăpadă. Pe un scaun din spate, Jack Reacher, în drum spre nicăieri. Viața fără bagaje are multe avantaje. Dar și nea­junsuri, cum ar fi să înfrunți gerul arctic fără o haină g..
  Lee Child
  237,00 MDL Fără TVA: 237,00 MDL
 • Acolo unde femeile sunt regi
  Cartea lui Christie Watson vorbește despre iubirea maternă în cele mai felurite reprezentări ale sale, dar prezintă și lumea exotică a Nigeriei, cu senzațiile, culorile și mirosurile care o definesc. Elijah, un băiețel nigerian de..
  Christie Watson
  196,00 MDL Fără TVA: 196,00 MDL
 • Adevar sau provocare
  Un debut remarcabil despre o fată aflată la vârsta critică a adolescenţei şi un părinte disperat să afle adevărul înainte de a fi prea târziu.   Callie e acuzată că se comportă agresiv cu colegii ei, dar Rebecca ştie că fata blândă pe care a crescut-o trebuie să fie nevinovat..
  Lauren Frankel
  207,00 MDL Fără TVA: 207,00 MDL
 • Adevarul si alte minciuni
  Premiul European pentru Literatură Crime 2015 Unde se sfârșește adevărul și unde începe minciuna? Henry Hayden este admirat de toată lumea. Un celebru autor de bestselleruri. Un soț iubitor și devotat. Un vecin generos ș..
  Sascha Arango
  179,00 MDL Fără TVA: 179,00 MDL
 • Adio, Bursuc!
  Toate animalele din pădure – Cârtiță, Broască, Vulpe și Iepure – îl iubesc pe bătrânul Bursuc, care este prietenul, confidentul și sfătuitorul lor. Când Bursuc pleacă pentru totdeauna, sunt copleșiți de tristețe. Dar apoi încep treptat să-și amintească de toate momentele frumoase pe..
  Susan Varley
  99,00 MDL Fără TVA: 99,00 MDL
 • Aerul pasiunii
  Vor mai putea oare să regăsească bucuria de a trăi? Un roman din seria Elemente Stai departe de el, mi s-a spus. E crud. E lipsit de sentimente. Are mari probleme. E ușor să judeci un om după trecu­tul lui. Să te uiți la Tristan și să vezi un monstru. Dar eu n-am putut să ..
  Brittainy C. Cherry
  206,00 MDL Fără TVA: 206,00 MDL
 • Afla adevarul! Invata de la fosti agenți CIA cum sa convingi pe oricine sa-ti destainuiasca totul
  Cum convingi un făptaș să-și recunoască nelegiuirile? Dar un angajat să admită că a furat din companie? Și cum vei reuși să-l faci pe partenerul de viață să admită că a mințit? Dacă în bestsellerul Spy the Lie, cei trei foști agenți CIA te-au învățat cum să detectezi înșelătoria, acum vei afl..
  Philip Houston, Michael Floyd, Susan Carnicero
  228,00 MDL Fără TVA: 228,00 MDL
 • Ajuta-ti copilul sa revina pe calea cea buna
  Eşti îngrijorat că preşcolarul tău are crize de furie sau, în ciuda faptului că învăţase să facă la oliţă, de curând a reînceput să-şi murdărească lenjeria? Sau poate că este vorba de un şcolar de clasa a treia sau a patra care pare impulsiv şi hiperactiv, tensionat sau deprimat, iar învăţăto..
  Kenneth H. Talan
  228,00 MDL Fără TVA: 228,00 MDL
 • Alege cuvintele, nu batele si pietrele
  Ce poţi să faci atunci când fiul sau fiica ta devine ţinta glumelor proaste ale colegilor? Cum să-ţi înveţi copiii să nu se lase atraşi în anturaje periculoase? Cum să-i ajuţi să-şi crească potenţialul de reuşită, să se apere..
  Scott Cooper
  156,00 MDL Fără TVA: 156,00 MDL
 • Am uitat sa fim fericiti
  Imaginează‑ți că ai uitat cei mai importanţi zece ani din viaţa ta. De la autoarea bestsellerurilor Secretul soțului și Marile minciuni nevinovate Când se trezeşte întinsă pe podeaua sălii de gimnastică, după o puternică lovitură la cap, Alice Love crede că este încă o tânără de..
  Liane Moriarty
  257,00 MDL Fără TVA: 257,00 MDL
 • Animalutele morocanoase
  Billy nu este ca alţi copii: e mofturos, supărăcios și mai... morocănos. Într-o bună zi, mama lui îl duce la adăpostul de animale fără stăpân. Toate animalele de-acolo sunt drăgălașe și jucăușe, dar parcă prea vesele după gustul lui Billy. Însă el descoperă acolo un loc special, ..
  Kristine A. Lombardi
  99,00 MDL Fără TVA: 99,00 MDL
 • Anul gandirii magice
  Cartea lui Joan Didion vorbeşte despre detaşare şi eliberare; de asemenea, este un omagiu adus unui mariaj extraordinar. The New Yorker Viața aşa cum o ştiai se poate sfârş..
  Joan Didion
  169,00 MDL Fără TVA: 169,00 MDL