Univers Enciclopedic
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Adio nesigurantei. Aveti încredere in dumneavoastra
  Ați trecut prin această situație? Ați cumpărat o rochie nouă și ea stă doar în dulap, pentru că nu aveți curaj s-o purtați. Țineți o prezentare și aveți senzația că fiecare privire critică venită din public se referă la dvs.? În astfel de momente mulți oameni își doresc să fie mai siguri pe ei. D..
  Seebauer Jacob
  89,00 MDL Fără TVA: 89,00 MDL
 • Arta de a creste copiii. A fi mama cu sufletul
  Creșterea copiilor este o sarcină importantă, însă, din nefericire, familiile nu sunt sprijinite cu adevărat pentru îndeplinirea ei. Părinții sunt presați de munca de la serviciu și nevoiți să se împartă între aceasta și îngrijirea copiilor, chiar dacă mulți dintre ei ar opta pentru varianta de a..
  Joan Salter
  99,00 MDL Fără TVA: 99,00 MDL
 • Cum sa te lasi de fumat …o data pentru totdeauna
  Doriţi să mai fumaţi încă o ţigară, deşi ştiţi că vă face rău? Cei mai mulţi fumători vor să renunţe la nesănătoasa şi, pe deasupra, costisitoarea obişnuinţă, dar nu ştiu cum să o facă şi cum să nu mai recidiveze. Cu ajutorul acestei cărţi veţi reuşi să găsiţi strategii pe termen lung p..
  Edgar Tower
  49,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • DEX. Dictionarul explicativ al limbii romane
  Aceasta noua editie a III-a, revazuta si adaugita, a Dictionarului explicativ al limbii romane, elaborata de un grup de cercetatori de la Institutul de Lingvistica „Iorgu Iordan – Al. Rosetti”, aparuta sub egida Academiei Romane, reprezinta punerea de acord a editiei anterioare cu noile norme ort..
  Colectiv de autori
  700,00 MDL 735,00 MDL Fără TVA: 700,00 MDL
 • DOOM - Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane
  O lucrare necesară, așteptată de marele public, o lucrare de interes național, care, va fi utilizată de aici inainte ca unica sursă pentru aplicarea corectă a normelor academice în domeniul ortografiei limbii române.  DOOM-ul actual cuprinde 62.000 de cuvinte, cu 2.500 mai mult decât pri..
  Colectiv de autori
  385,00 MDL Fără TVA: 385,00 MDL
 • Eu si sentimentele mele
  Există zile în care ai vrea să râzi în hohote și să chiui de fericire, în altele însă ai chef să țipi și să faci scandal, iar atunci trebuie să fii liniștit și mângâiat. Nu e ușor să faci față atâtor sentimente contradictorii. Și nu ar trebui să îți arăți toate emoțiile, fiindcă ai putea răni sen..
  Dagmar Geisler
  133,00 MDL Fără TVA: 133,00 MDL
 • Gata, acum am destul!
  De unele lucruri pur și simplu nu mă mai satur. De exemplu de jeleuri gumate sau de emisiunea mea preferată. Știi și tu cum e? Numai că uneori e un pic cam prea mult…   Această carte le prezintă copiilor într-un mod intuitiv că și lucrurile bune pot fi uneori în exces. ..
  Dagmar Geisler
  127,00 MDL Fără TVA: 127,00 MDL
 • Gramatica de baza a Limbii Romane
  In editia a doua a Gramaticii de baza, autorii au completat si au explicat anumite pasaje ale primei editii, au corectat unele scapari, acolo unde au simtit ei insisi nevoia sau in punctele semnalate de cei care au scris despre Gramatica de baza in cei peste cinci ani scursi de la prima edisi..
  Colectiv de autori
  363,00 MDL Fără TVA: 363,00 MDL
 • Iliada. Povesti clasice
  Poemul epic al lui Homer, Iliada, este relatat sub forma unei istorisiri dramatice de către apreciata povestitoare Rosemary Sutcliff. Ilustraţiile vii ale lui Alan Lee recreează aievea epoca eroilor în această introducere în lumea clasicilor greci. „Ireale, şi totuşi extrem de de..
  Rosemary Sutcliff, Alan Lee
  199,00 MDL Fără TVA: 199,00 MDL
 • Petronela Piure-de-Mere. Care vrajeste si lipeste
  Povestea unei vrăjitoare mititele care trăiește într-un măr Petronela Piure-de-Mere este o vrăjitoare mititică și drăgălașă care trăiește în grădina unei mori vechi. Acolo, înăuntrul unui măr, și-a făcut o căsuță minunată.   Dar, într-o bună zi, o familie (Ca..
  Sabine Stading
  151,00 MDL Fără TVA: 151,00 MDL
 • Primele mele 100 de cuvinte
  Este uşor să înveţi primele 100 de cuvinte cu această carte plină de albinuţe harnice care zumzăie, picături de ploaie care fac pic–pic!, copii veseli care sporovăiesc între ei şi miei drăgălaşi care zburdă pe pajişte. ..
  Felicity Brooks
  76,00 MDL Fără TVA: 76,00 MDL
 • Tratat practic de cunoastere a omului
  Cartea depaseste net domeniul scolii si al pedagogiei, fiind menita sa capteze interesul oricui vrea sa-si cunoasca atat semenii cat si propria individualitate psihologica. Chiar si scriitorii, in genere mari cunoscatori de oameni, au de invatat din acest tratat de inalta tinuta stiintifica, in c..
  Gaston Berger
  141,00 MDL Fără TVA: 141,00 MDL