Univers Enciclopedic
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 10 iepurasi de Paste
  Un iepuraş de Paşte stă singur în grădină, Mai e puţin şi ziua de Paşte o să vină. Aşa că el aşteaptă acum cu mare dor De undeva să-i vină şi lui un ajutor. Întâi vine 1, apoi 2, apoi 3, apoi 4... În faţa casei stau acum 9 iepuraşi. Este uşor să înveţi să numeri – cu 10 iepu..
  Hans Christian Schmidt, Marina Rachner
  76,00 MDL Fără TVA: 76,00 MDL
 • 10 zane spun noapte buna
  O zână delicată, mititică, Ce nu vrea să rămână singurică, Surorile pe lângă ea le-adună Şi-acum dorm toate zece împreună. ..
  Regine Altegoer, Sandra Grimm
  76,00 MDL Fără TVA: 76,00 MDL
 • A fost odata ca niciodata
  Pătrunde în lumea magică a Cenuşăresei, a prinţului preschimbat în broscoi şi a vrăjitorului din Oz, apoi descoperă aventurile uimitoare ale lui Aladin şi povestea emoţionantă a micii sirene! Ilustraţii de vis şi..
  199,00 MDL Fără TVA: 199,00 MDL
 • Adio nesigurantei. Aveti încredere in dumneavoastra
  Ați trecut prin această situație? Ați cumpărat o rochie nouă și ea stă doar în dulap, pentru că nu aveți curaj s-o purtați. Țineți o prezentare și aveți senzația că fiecare privire critică venită din public se referă la dvs.? În astfel de momente mulți oameni își doresc să fie mai siguri pe ei. D..
  Seebauer Jacob
  89,00 MDL Fără TVA: 89,00 MDL
 • Alice in tara minunilor
  Opera a scriitorului britanic Lewis Carroll, Alice in Tara Minunilor este o povestire cunoscuta, indragita in toata lumea, si o lucrare clasica a literaturii pentru copii. Luandu-se dupa u..
  Lewis Carroll
  159,00 MDL Fără TVA: 159,00 MDL
 • Ana si Zana
  Ana descoperă în camera ei o zânişoară care plânge. Aceasta ar trebui şi zâna să-i îndeplinească o dorinţă lui Răducu, frăţiorul Anei, dar din păcate bagheta ei magică s-a rupt! Şi Răducu are o mare surpriză, când ..
  Elke Broska, Michael Schulden
  39,00 MDL Fără TVA: 39,00 MDL
 • Arta de a creste copiii. A fi mama cu sufletul
  Creșterea copiilor este o sarcină importantă, însă, din nefericire, familiile nu sunt sprijinite cu adevărat pentru îndeplinirea ei. Părinții sunt presați de munca de la serviciu și nevoiți să se împartă între aceasta și îngrijirea copiilor, chiar dacă mulți dintre ei ar opta pentru varianta de a..
  Joan Salter
  99,00 MDL Fără TVA: 99,00 MDL
 • Autodeterminare si vitalitate
  Nu trebuie să ajungem până la sindromul de epuizare! Presiunile obişnuite din viaţa curentă ne macină forţele şi simţim cum bucuria vieţii şi starea de bine ne părăsesc. Paul Wormer îi împărtăşeşte cititorului rezultatele obţinute ca trainer pentru creşterea vitalităţii şi oferă atât soluţii imed..
  Paul Wormer
  133,00 MDL Fără TVA: 133,00 MDL
 • Baba Yaga
  Demult, tare demult, într-un tărâm îndepărtat, trăia o fată pe nume Olga. Ea locuia împreună cu tatăl ei într-o casă frumoasă şi erau foarte fericiţi. Până când, într-o zi, tatăl Olgăi se îndrăgosti din nou… Noua..
  An Leysen
  164,00 MDL Fără TVA: 164,00 MDL
 • Cai spre fericire. Strategii pentru satisfactie si echilibru
  Cine vrea să fie fericit şi să ducă o viaţă plină de satisfacţii. Totuşi, uneori nu este chiar atât de simplu. De fapt, ce este fericirea? Ce mă face fericit? Şi ce trebuie să fac pentru a atinge fericirea? Cu ajutorul numeroaselor exerciţii, sugestii şi teste, a..
  Anja Stiller
  49,00 MDL Fără TVA: 49,00 MDL
 • Cand mergem seara la culcare...
  După o zi lungă şi frumoasă, Ne petrecem seara bucuroşi acasă. Cu poveşti, cu dezmierdări şi cântece duioase, Ne pregătim de somn şi de vise frumoase. Părinţii ne veghează, cu dragostea lor Şi aşa a..
  Marina Rachner, Anne-Kristin Brugge
  71,00 MDL Fără TVA: 71,00 MDL
 • Cand vine noaptea
  Când vine noaptea, întreaga lume se cufundă într-un somn adânc. Doar Luna veghează din cer şi trimite vise fermecate în baloane de săpun. Nimic nu le dă copiilor mai multă siguranţă decât ritualurile care se repetă. De aceea, o cărticică liniştitoare ca aceasta nu ar trebui ..
  Sandra Grimm, Dagmar Henze
  69,00 MDL Fără TVA: 69,00 MDL