BusinessTech
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Ai copii? Esti responsabil...
  „Copii sunt un privilegiu si o responsabilitate. Daca nu esti pregatit pentru o astfel de responsabilitate, nu ar trebui sa te bucuri de privilegiul de a-i avea. Daca nu esti dispus sa-ti asumi o asemenea sarcina, foloseste contraceptive sau invata sa-ti tii pantalonii pe tine. De vreme ce a..
  Larry Winget
  251,00 MDL Fără TVA: 251,00 MDL
 • Anul de 12 saptamani
   "Am scris cartea Anul de 12 saptamani pentru a inchide prapastia care exista intre ceea ce stiu si ceea ce fac oamenii si am scris-o intr-un mod care sa-ti permita intelegerea si aplicarea imediata a conceptelor fundamentale privind executarea eficienta. In aceasta carte, iti vom arata cum ..
  Brian P. Moran, Michael Lennington
  236,00 MDL Fără TVA: 236,00 MDL
 • C.I.A - Tentativele de asasinare ale lui Fidel Castro Ruz
  O lucrare de exceptie, curajoasa despre un subiect ocolit cu grija, numeroasele tentative de asasinat ‒ 612 in 35 de ani ‒ ale lui Fidel Castro. Exista o legatura intre asasinarea lui John Kennedy si tentativele de asasinat ale lui Fidel Castro?! Care a fost rolul C.I.A. FBI si al Mafiei american..
  Emil Strainu
  124,00 MDL Fără TVA: 124,00 MDL
 • Cand cumparatorul spune nu
  Cand cumparatorul spune Nu este o carte de strategii esentiale pentru a realiza o vanzare. Este o carte plina de explicatii si detalii cu exemple de dialog din situatii reale. Este o bijuterie tehnica ce contine pasii necesari care te vor instrui si ghida de acum inainte de la momentul de stabili..
  Tom Hopkins, Ben Katt
  246,00 MDL Fără TVA: 246,00 MDL
 • Cartea despre vanzari
  Tom Hopkins supranumit “Generatorul campionilor in Vanzari” a schimbat viata a peste 4000000 de oameni de pe cinci continente cu acest curs de vanzari. Motivul principal pentru care iti recomand insusirea tuturor acestor concepte este preocuparea sincera pentru succesul tau. Stiu din experien..
  Tom Hopkins, Ben Katt
  299,00 MDL Fără TVA: 299,00 MDL
 • Cele 13 reguli esentiale in vanzari
  Pentru a obtine performante deosebite si a da stralucire vietii. Aceasta carte este scrisa de un adevarat luptator care a pornit cu mult de sub zero si nu de un spectator al vanzarilor, cu un titlu pompos si cu un CV doldora de diplome si certificate de la cursurile de absolvire. Joe Gira..
  Joe Girard
  213,00 MDL Fără TVA: 213,00 MDL
 • Cheia succesului financiar e la tine
    "In cartea de fata ne vom concentra asupra modului in care sa devii un magnet pentru bani si sa obtii independenta finaciara prin investirea resurselor in mod inteligent, prin avansarea rapida la locul de munca, prin obtinerea statutului de expert intr-un domeniu de activitate si combinati..
  Brian Tracy
  269,00 MDL Fără TVA: 269,00 MDL
 • Concentreaza-te pe o singura sarcina
   Aminteste-ti de un moment cand numarai ceva, ti-ai pierdut concentrarea si a fost necesar s-o iei de la capat. Poate iti luai pulsul sau iti numarai banii, diverse obiecte sau premiile. Exista doua tipuri de motive pentru care ai fost distras. Unul este interior: mintea ti-a fugit in alta..
  Devora Zack
  214,00 MDL Fără TVA: 214,00 MDL
 • De la revolutia digitala la era digitala
  Internetul devine reteaua vasta, fizica, fara de care o mare parte a culturii digitale moderne n-ar exista. El a fost conceput nu atat ca tehnologie, ci ca infrastructura: o masa de echipamente (hardware) si programe (software) interconectate printr-o multime de mijloace specializate: de la cablu..
  Emil Strainu
  119,00 MDL Fără TVA: 119,00 MDL
 • Desteapta-te ca tara geme
  Desteapta-te ca tara geme. Fii destept in luarea deciziilor, in modul de a gandi si de a actiona si vei obtine indiscutabil rezultate mai bune in tot ceea ce faci   Esecul nu este ceva intamplator! Nu este ceva neobisnuit in zilele noastre ca oamenii sa se planga si chiar sa se revolte..
  Brian Tracy
  241,00 MDL Fără TVA: 241,00 MDL
 • Esti falit pentru ca te multumesti cu atat
  Ai nevoie de aceasta carte? Castigi un venit si totusi pare ca nu progresezi? Cheltuielile sunt mai mari decat castigurile? Iti faci griji despre cum iti vei plati facturile? Traiesti de la un salariu la altul? Folosesti mult cardurile de credit? Nu-ti poti infrana t..
  Larry Winget
  192,00 MDL Fără TVA: 192,00 MDL
 • Evolueaza cu viteza actuala a schimbarii
  Te simti coplesit de transformarile din domeniul conducerii, de permanentele schimbari de directii si prioritati? Esti stresat de noi si noi reorganizari si restructurari? Clienti, colaboratori sau superiori cer de la tine mai mult decat ai invatat pana acum sa faci? Presiunea vietii iti stoarce ..
  Jim Clemmer
  261,00 MDL Fără TVA: 261,00 MDL