Regis
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Ali-Baba si cei patruzeci de hoti
  Intr-un mare oras din Persia, traiau demult doi frati. Unul se numea Cassim, iar celalalt, Ali-Baba. Cand tatal lor muri, nu le lasa decat putina avere, pe care insa le-o impartise in mod egal. Dupa felul cum le impartise averea, se parea ca vor trai in aceeasi categorie sociala, dar soarta hotar..
  Fara autor
  30,00 MDL Fără TVA: 30,00 MDL
 • Amintiri din copilarie
  Cartea descrie într-un mod spumos copilaria lui Ion Creangă, punând accent pe relațiile dintre eroul principal, Nică al lui Ștefan a Petrei și diversele persoane cu care interacționează. Ea urmărește maturizarea lui Nică, de la o vârstă idilică în satul Humulești la o adolescență rebelă..
  Ion Creanga
  30,00 MDL Fără TVA: 30,00 MDL
 • Basme si legende populare romanesti
  DIN CUPRINS: Baba Dochia si Dragobetele  Plopul Balaurul, bourul si vulturul  Tinerete fara de batranete si viata fara de moarte  Pasarea cu pene de aur, calul cu saua de aur si Cosanzeana cu parul de aur  Bou breaz sau Milea imparat    ..
  Mihail Lungianu
  31,00 MDL Fără TVA: 31,00 MDL
 • Chemarea strabunilor
  „Chemarea strabunilor“ are ca personaj principal un caine husky, pe nume Buck,  domesticit pentru a fi dresat sa traga la sanie, care reuseste sa supravietuiasca greutatilor la care este supus si, dupa o serie de evenimente, ajunge sa fie caine de sanie in Yukon, Alaska. Infruntand ..
  Jack London
  31,00 MDL Fără TVA: 31,00 MDL
 • Coliba unchiului Tom
  Coliba unchiului Tom este un roman despre viaţa sclavilor negri din America. Acţiunea romanului se petrece în Kentucky, unde un fermier bun la inimă, pe numele său Shelby, este obligat să-şi vândă din sclavi pentru a acoperi unele datorii. În consecinţă, decide să îi vândă pe Tom şi Harry, fiii E..
  Harriet Beecher Stowe
  53,00 MDL Fără TVA: 53,00 MDL
 • Din lumea celor care nu cuvanta
  Povestiri pline de sensibilitate şi duioşie despre micile vietăţi care ne înconjoară. Există anumite cărţi inegalabile, esenţiale, care fac parte din zestrea noastră naţională. Generaţiile se succed, cu obiceiuri, educaţie, ordinea socială se schimbă, viaţa aduce elemente noi, dar numitorul comun..
  Emil Garleanu
  38,00 MDL Fără TVA: 38,00 MDL
 • Don Quijote
  Alonso Quixano (sau Quijano) locuieste intr-o zona a tinutului La Mancha. Pasionat de romane cavaleresti, Don Quijote ajunge sa se considere un „cavaler ratacitor” si porneste la drum calare pe martoaga sa, Rocinanta, inarmat cu arme din carton. Intocmai ca eroul din romanele de aventura pe care ..
  Miguel de Cervantes Saavedra
  38,00 MDL Fără TVA: 38,00 MDL
 • Lampa lui Aladin
  Aladin si lampa fermecata, dupa o poveste din O mie si una de nopti Fiul unui croitor sarac, lui Aladin nu-i place sa faca nimic altceva cat e ziua de lunga decat sa piarda vremea. Asta pana cand un vrajitor din Africa, ce pretinde ca este unchiul sau, il ia cu el intr-o calatorie in afara or..
  35,00 MDL Fără TVA: 35,00 MDL
 • Marile sperante
  „Descoperirea treptată a valorilor existenţei, de-a lungul experienţelor sale, face din Pip unul dintre cei mai complecşi eroi dickensieni şi din Marile speranţe romanul cel mai solid construit dintre toate cărţile de succes ale lui Charles Dickens. O operă unde diversele etape ale «mar..
  Charles Dickens
  84,00 MDL Fără TVA: 84,00 MDL
 • Micul Print
  „– Nu cunoastem decat ceea ce imblanzim – zise vulpea. Oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Ei cumpara lucruri de-a gata, de la negutatori de prieteni. Cum insa nu exista negutatori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. Daca vrei sa ai un prieten, imblanzeste-ma!” ..
  Antoine de Saint-Exupery
  30,00 MDL Fără TVA: 30,00 MDL
 • Vulcanul de aur
  Vulcanul de aur urmărește doi veri canadieni - Ben Raddle și Summy Skim din Montreal, care moștenesc o proprietate minieră în Klondike. Astfel, ei sunt prinși în goana după aur, întâlnind în periplul lor boli, dezastre, condiții meteorologice extreme și natura umană pervertită de pasiunea pentru ..
  Jules Verne
  68,00 MDL Fără TVA: 68,00 MDL