Regis
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Ali-Baba si cei patruzeci de hoti
  Intr-un mare oras din Persia, traiau demult doi frati. Unul se numea Cassim, iar celalalt, Ali-Baba. Cand tatal lor muri, nu le lasa decat putina avere, pe care insa le-o impartise in mod egal. Dupa felul cum le impartise averea, se parea ca vor trai in aceeasi categorie sociala, dar soarta hotar..
  Fara autor
  30,00 MDL Fără TVA: 30,00 MDL
 • Alice in Tara Minunilor
  Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Lutwidge Dodgson, 1832-1898) a devenit cunoscut în lumea întreagă graţie lucrărilor sale Alice în Ţara Minunilor şi Alice în Lumea Oglinzii. Autorul le oferă copiilor o lume de basm, puţin cam ciudată, în care predomină umorul absurd şi satira, care atrage p..
  Lewis Carroll
  38,00 MDL Fără TVA: 38,00 MDL
 • Alice in tara oglinzilor
  Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Lutwidge Dodgson, 1832-1898) cunoaşte un succes uriaş după publicarea cărţii Alice în Ţara Minunilor, care i-a adus o netrecătoare glorie. Peste câţiva ani scoate volumul Alice în Lumea Oglinzii (Through the Looking Glass), o continuare a aventurilor lui Ali..
  Lewis Carroll
  40,00 MDL Fără TVA: 40,00 MDL
 • Amintiri din copilarie
  Cartea descrie într-un mod spumos copilaria lui Ion Creangă, punând accent pe relațiile dintre eroul principal, Nică al lui Ștefan a Petrei și diversele persoane cu care interacționează. Ea urmărește maturizarea lui Nică, de la o vârstă idilică în satul Humulești la o adolescență rebelă..
  Ion Creanga
  30,00 MDL Fără TVA: 30,00 MDL
 • Din lumea celor care nu cuvanta
  Povestiri pline de sensibilitate şi duioşie despre micile vietăţi care ne înconjoară. Există anumite cărţi inegalabile, esenţiale, care fac parte din zestrea noastră naţională. Generaţiile se succed, cu obiceiuri, educaţie, ordinea socială se schimbă, viaţa aduce elemente noi, dar numitorul comun..
  Emil Garleanu
  38,00 MDL Fără TVA: 38,00 MDL
 • Don Quijote
  Alonso Quixano (sau Quijano) locuieste intr-o zona a tinutului La Mancha. Pasionat de romane cavaleresti, Don Quijote ajunge sa se considere un „cavaler ratacitor” si porneste la drum calare pe martoaga sa, Rocinanta, inarmat cu arme din carton. Intocmai ca eroul din romanele de aventura pe care ..
  Miguel de Cervantes Saavedra
  38,00 MDL Fără TVA: 38,00 MDL
 • File din cartea naturii
  Din cuprins: CIOCARLIA; BUNICA SAFTA; NICU; TURTURELELE; POGANICIUL; NEPOATA LUI MOS MITRUS; LA COASA; ROITUL STUPILOR; LA SECERE; MOS IONITA; LA FAN; TALHARUL; LA PADURE; CULESUL PORUMBULUI; PRESURA; STRAJERUL; CIORILE; NINGE; VANTURILE; INTAIUL DRUM; LA SANIUS; PLOAIE CU SIROAIE; ADORMIREA ..
  Ion Agârbiceanu
  42,00 MDL Fără TVA: 42,00 MDL
 • Gavroche - Cosette
  Jean Valjean, fostul ocnas, isi ia numele de Madeleine si incepe o mica afacere. El devine binefacatorul tinutului: da de lucru somerilor, ii ajuta pe saraci si pe bolnavi; este numit primarul orasului.Acesta se intalneste la sediul politiei cu Fantine, o fosta lucratoare de la fabrica.Fetita ace..
  Victor Hugo
  33,00 MDL Fără TVA: 33,00 MDL
 • Laleaua neagra
  Romanul acesta, plin de optimism si inocenta, este recomandat atat copiilor, cat si adultilor. Alexandre Dumas ne duce  in Olanda secolului al XVII-lea,  intr-o lume in care „ a dispretui florile inseamna a jigni pe Dumnezeu”. Laleaua neagra, avand ca premiu o suta d..
  Alexandre Dumas
  39,00 MDL Fără TVA: 39,00 MDL
 • Marile sperante
  „Descoperirea treptată a valorilor existenţei, de-a lungul experienţelor sale, face din Pip unul dintre cei mai complecşi eroi dickensieni şi din Marile speranţe romanul cel mai solid construit dintre toate cărţile de succes ale lui Charles Dickens. O operă unde diversele etape ale «mar..
  Charles Dickens
  84,00 MDL Fără TVA: 84,00 MDL
 • Micul Print
  „– Nu cunoastem decat ceea ce imblanzim – zise vulpea. Oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Ei cumpara lucruri de-a gata, de la negutatori de prieteni. Cum insa nu exista negutatori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. Daca vrei sa ai un prieten, imblanzeste-ma!” ..
  Antoine de Saint-Exupery
  30,00 MDL Fără TVA: 30,00 MDL
 • Motanul incaltat si alte povesti
  Citind aceste cărţi, frumos ilustrate şi pline de originalitate, copilul va intra cu bucurie în minunata lume a poveştilor clasice, care este un adevărat tezaur de fantezie şi înţelepciune. Poveştile, având valoare culturală şi pedagogică, stimulează în acelaşi timp dezvoltarea creativităţii şi a..
  Charles Perrault
  35,00 MDL Fără TVA: 35,00 MDL