Regis
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Ali-Baba si cei patruzeci de hoti
  Intr-un mare oras din Persia, traiau demult doi frati. Unul se numea Cassim, iar celalalt, Ali-Baba. Cand tatal lor muri, nu le lasa decat putina avere, pe care insa le-o impartise in mod egal. Dupa felul cum le impartise averea, se parea ca vor trai in aceeasi categorie sociala, dar soarta hotar..
  Fara autor
  30,00 MDL Fără TVA: 30,00 MDL
 • Alice in Tara Minunilor
  Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Lutwidge Dodgson, 1832-1898) a devenit cunoscut în lumea întreagă graţie lucrărilor sale Alice în Ţara Minunilor şi Alice în Lumea Oglinzii. Autorul le oferă copiilor o lume de basm, puţin cam ciudată, în care predomină umorul absurd şi satira, care atrage p..
  Lewis Carroll
  38,00 MDL Fără TVA: 38,00 MDL
 • Alice in tara oglinzilor
  Lewis Carroll (pseudonimul lui Charles Lutwidge Dodgson, 1832-1898) cunoaşte un succes uriaş după publicarea cărţii Alice în Ţara Minunilor, care i-a adus o netrecătoare glorie. Peste câţiva ani scoate volumul Alice în Lumea Oglinzii (Through the Looking Glass), o continuare a aventurilor lui Ali..
  Lewis Carroll
  40,00 MDL Fără TVA: 40,00 MDL
 • Amintiri din copilarie
  Cartea descrie într-un mod spumos copilaria lui Ion Creangă, punând accent pe relațiile dintre eroul principal, Nică al lui Ștefan a Petrei și diversele persoane cu care interacționează. Ea urmărește maturizarea lui Nică, de la o vârstă idilică în satul Humulești la o adolescență rebelă..
  Ion Creanga
  30,00 MDL Fără TVA: 30,00 MDL
 • Basme si legende populare romanesti
  DIN CUPRINS: Baba Dochia si Dragobetele  Plopul Balaurul, bourul si vulturul  Tinerete fara de batranete si viata fara de moarte  Pasarea cu pene de aur, calul cu saua de aur si Cosanzeana cu parul de aur  Bou breaz sau Milea imparat    ..
  Mihail Lungianu
  31,00 MDL Fără TVA: 31,00 MDL
 • Chemarea strabunilor
  „Chemarea strabunilor“ are ca personaj principal un caine husky, pe nume Buck,  domesticit pentru a fi dresat sa traga la sanie, care reuseste sa supravietuiasca greutatilor la care este supus si, dupa o serie de evenimente, ajunge sa fie caine de sanie in Yukon, Alaska. Infruntand ..
  Jack London
  31,00 MDL Fără TVA: 31,00 MDL
 • Coliba unchiului Tom
  Coliba unchiului Tom este un roman despre viaţa sclavilor negri din America. Acţiunea romanului se petrece în Kentucky, unde un fermier bun la inimă, pe numele său Shelby, este obligat să-şi vândă din sclavi pentru a acoperi unele datorii. În consecinţă, decide să îi vândă pe Tom şi Harry, fiii E..
  Harriet Beecher Stowe
  53,00 MDL Fără TVA: 53,00 MDL
 • Colt Alb
  În dreptul scării principale, zeul acela străin zăbovi pentru a trage cu urechea, iar Colţ Alb rămase stană de piatră, pândind şi aşteptând. Scara ducea sus, la dascălul iubirii şi la fiinţele şi bunurile care îi erau cele mai scumpe. Colţ Alb se zburli, dar rămase în aşteptare. Zeul străin ridic..
  Jack London
  46,00 MDL Fără TVA: 46,00 MDL
 • Comoara din insula
  Scriitorul Robert Louis Stevenson (1850-1894) a fost un cunoscut autor de romane de aventuri şi de povestiri fantastice pentru adolescenţi, care a ştiut să se impună printr-o remarcabilă capacitate creatoare şi o înclinaţie deosebită de a surprinde profunzimea trăsăturilor psihologice ale ero..
  Robert Louis Stevenson
  45,00 MDL Fără TVA: 45,00 MDL
 • Din lumea celor care nu cuvanta
  Povestiri pline de sensibilitate şi duioşie despre micile vietăţi care ne înconjoară. Există anumite cărţi inegalabile, esenţiale, care fac parte din zestrea noastră naţională. Generaţiile se succed, cu obiceiuri, educaţie, ordinea socială se schimbă, viaţa aduce elemente noi, dar numitorul comun..
  Emil Garleanu
  38,00 MDL Fără TVA: 38,00 MDL
 • Don Quijote
  Alonso Quixano (sau Quijano) locuieste intr-o zona a tinutului La Mancha. Pasionat de romane cavaleresti, Don Quijote ajunge sa se considere un „cavaler ratacitor” si porneste la drum calare pe martoaga sa, Rocinanta, inarmat cu arme din carton. Intocmai ca eroul din romanele de aventura pe care ..
  Miguel de Cervantes Saavedra
  38,00 MDL Fără TVA: 38,00 MDL
 • File din cartea naturii
  Din cuprins: CIOCARLIA; BUNICA SAFTA; NICU; TURTURELELE; POGANICIUL; NEPOATA LUI MOS MITRUS; LA COASA; ROITUL STUPILOR; LA SECERE; MOS IONITA; LA FAN; TALHARUL; LA PADURE; CULESUL PORUMBULUI; PRESURA; STRAJERUL; CIORILE; NINGE; VANTURILE; INTAIUL DRUM; LA SANIUS; PLOAIE CU SIROAIE; ADORMIREA ..
  Ion Agârbiceanu
  42,00 MDL Fără TVA: 42,00 MDL