Bestseller
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Adam si Eva
  Întreaga viață cauți sufletul tău pereche. Și dacă nu-l găsești, ai fi gata să-l cauți și în viața următoare? Dar în următoarele șapte vieți? Un cuplu se caută și se regăsește în șapte perioade istorice diferite. Toma Novac, trece..
  Liviu Rebreanu
  259,00 MDL Fără TVA: 259,00 MDL
 • Amintiri din Viitor. Trilogie
  Cum e să trăiești cu amintiri din viitor? Cum e să știi ce va fi mâine? Într-o viață în care viitorul și trecutul îşi schimbă locurile, rămâne doar prezentul. Dar cum să iei o decizie în prezent atunci când îți cunoști viitorul? La 7 ani, vrea să afle prin ce se deosebește de toți ceilalți. L..
  Andreea Russo
  249,00 MDL Fără TVA: 249,00 MDL
 • Anne de la Green Gables
  Carte tradusă în 36 de limbi Peste 50 milioane de exemplare vândute Romanul cu cele mai multe ecranizări Scris pentru toate vârstele, „Anne de la Green Gables” este un roman clasic, devenit bestseller de la prima apariție. Cartea a intrat în Top 25 cele mai bine vândute cărți ale tuturor ..
  Lucy Maud Montgomery
  233,10 MDL 259,00 MDL Fără TVA: 233,10 MDL
 • Buna Dimineata, Noapte!
  CARTEA ANULUI POTRIVIT CHICAGO REVIEW Într-o lume transformată de un dezastru necunoscut, doi străini trebuie să lupte din greu cu dragostea, regretele și supraviețuirea. Augustine, un astronom cu o carieră strălucită, refuză să-și evacueze îndepărtatul post de cercetare de la Cercul Pola..
  Lily Brooks-Dalton
  259,00 MDL Fără TVA: 259,00 MDL
 • Daca nu esti primul, esti ultimul
  STRATEGII DE VÂNZARE PENTRU A DOMINA PIAȚA ȘI A ÎNVINGE CONCURENȚA În timpul unei crize economice e mai dificil să vinzi produse și să îți menții baza de clienți. Greșelile costă mult mai mult, iar eșecul devine inevitabil pentru cei care nu fac o schimbare.  Imaginează-ți că ești ca..
  Grant Cardone
  259,00 MDL Fără TVA: 259,00 MDL
 • De trei ori tu
  „Trei metri deasupra cerului” a fost un fenomen editorial unic. A fost prima carte a unei generații de adolescenți dornici de noi experiențe, i-a însoțit în descoperirea primei iubiri, care uneori se sfârșește, dar rămâne în inimă pentru totdeauna.  Milioane de citi..
  Federico Moccia
  259,00 MDL Fără TVA: 259,00 MDL
 • De trei ori tu (Partea II)
  Volumul 3, Partea II din trilogia „Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia.   După șase ani, viața protagoniștilor noștri s-a schimbat. Păreau să fie fericiți, dar când se așteptau mai puțin, drumurile lor s-au încrucișat din nou... După succesul cărților „Trei metri deasupr..
  Federico Moccia
  259,00 MDL Fără TVA: 259,00 MDL
 • De vorba cu Emma
  Cine am fi noi fără dragoste? Cum ar fi dragostea fără noi? Într-o lume a iubirii și a poveștilor de viață, Emma, femeia rebelă și inocentă în același timp, caută răspunsuri la propriile întrebări. O ajută să le găsească Greg, bărbatul creator și omul ei de încredere, alături de care trăiește buc..
  Vitali Cipileaga
  229,00 MDL Fără TVA: 229,00 MDL
 • Din Ordinul Peaky Blinders. Cartea Oficiala a Serialului Fenomen pe Netflix
  Pășiți prin ușile batante ale tavernei The Garrison către străzile din Birmingham, treceți de fabricile din care iese foc, mergeți de-a lungul canalelor și apoi mai departe, spre târgurile de cai de la marginea orașului. Bun venit în lumea Peaky Blinders! Ghidul oficial al celebrului seri..
  Steven Knight
  399,00 MDL Fără TVA: 399,00 MDL
 • Dor de dor de tine. Volumul 1
  Poezia nu poate exista fără femeie, și nici invers  Femeia este semn de întrebare și răspuns în același timp, motiv pentru care cele mai frumoase poezii sunt cele scrise între semnul de întrebare și răspunsul trupului ei. Muza mea este întotdeauna aceeași, dar mereu diferită, poartă în f..
  Constantin R. Preda
  209,00 MDL Fără TVA: 209,00 MDL
 • Dor de dor de tine. Volumul 2
  Dorul este rana ce-și vindecă singură durerea. Doar prin dor ne putem întoarce către noi, putem iubi, putem zbura dincolo de granițele acestei lumi. Dorul trebuie să fie destinația bătăilor inimii. Când ți-e dor, dacă închizi ochii, devii tu însuți o bătaie de inimă în lipsa inimii...
  Constantin R. Preda
  209,00 MDL Fără TVA: 209,00 MDL
 • Dor de dor de tine. Volumul 3
  Într-o zi poezia mea îți va fi rugăciune. Consider că poezia există în fiecare dintre noi, este tocmai acea fărâmă de haos care ne leagă de visul din care am fost azvârliți către viață. Niciodată nu mă simt mai aproape de cel care sunt cu adevărat decât atunci când scriu. Fiecare imagine care..
  Constantin R. Preda
  229,00 MDL Fără TVA: 229,00 MDL