Bestseller
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Amintiri din Viitor. Trilogie
  Cum e să trăiești cu amintiri din viitor? Cum e să știi ce va fi mâine? Într-o viață în care viitorul și trecutul îşi schimbă locurile, rămâne doar prezentul. Dar cum să iei o decizie în prezent atunci când îți cunoști viitorul? La 7 ani, vrea să afle prin ce se deosebește de toți ceilalți. L..
  Andreea Russo
  249,00 MDL Fără TVA: 249,00 MDL
 • Amintiri din Viitor. Vol.2
  Cum e să trăiești fără amintiri? Cum e să știi că acestea sunt scrise într-un jurnal de care îți e frică? O frică față de un trecut în care cunoșteai viitorul. Tokyo, 11 februarie, el deschide ochii și realizează că nu mai are trecut, cu excepția unor jurnale pe care tot amână să le citească...
  Andreea Russo
  169,00 MDL Fără TVA: 169,00 MDL
 • Amintiri din Viitor. Vol.3
  Mir învață să trăiască cu amintiri din trecut. Să fie ca toți ceilalți într-o viață în care trecutul și viitorul nu se mai schimbă cu locul. Când totul pare că revine la normal se descoperă adevărul despre trecutul său. Care este adevărul lui Mir? Unde este Amelia? Niciodată nu știi cât t..
  Andreea Russo
  169,00 MDL Fără TVA: 169,00 MDL
 • De trei ori tu
  „Trei metri deasupra cerului” a fost un fenomen editorial unic. A fost prima carte a unei generații de adolescenți dornici de noi experiențe, i-a însoțit în descoperirea primei iubiri, care uneori se sfârșește, dar rămâne în inimă pentru totdeauna.  Milioane de citi..
  Federico Moccia
  259,00 MDL Fără TVA: 259,00 MDL
 • De vorba cu Emma
  Cine am fi noi fără dragoste? Cum ar fi dragostea fără noi? Într-o lume a iubirii și a poveștilor de viață, Emma, femeia rebelă și inocentă în același timp, caută răspunsuri la propriile întrebări. O ajută să le găsească Greg, bărbatul creator și omul ei de încredere, alături de care trăiește buc..
  Vitali Cipileaga
  209,00 MDL Fără TVA: 209,00 MDL
 • Dor de dor de tine
  Poezia nu poate exista fără femeie, și nici invers  Femeia este semn de întrebare și răspuns în același timp, motiv pentru care cele mai frumoase poezii sunt cele scrise între semnul de întrebare și răspunsul trupului ei. Muza mea este întotdeauna aceeași, dar mereu diferită, poartă în f..
  Constantin Negruzzi
  175,50 MDL 195,00 MDL Fără TVA: 175,50 MDL
 • Eu inca te iubesc
  După bestsellerul „My Dilemma Is You” cu 150.000 de exemplare vândute, noul roman al Cristinei Chiperi, „Eu încă te iubesc”, publicat în limba italiană, a cucerit inimile a mii de cititori. Peste 1 milion de lecturi pe Wattpad. Ce s-ar întâmpla dacă el ar ști adevărul? Cu atâția băieți î..
  Cristina Chiperi
  229,00 MDL Fără TVA: 229,00 MDL
 • Eu sunt femeie
  Se cunosc online, fiecare în spatele unui ecran. Ea în Italia, el în România. Ceea ce părea inițial un amuzament se transformă într-o iubire virtuală. Se îndrăgostește înainte de a-l vedea. Îi cucerește inima, sufletul și trupul. Ce se întâmplă însă atunci când relația virtuală se transformă în u..
  Maria Cristiana Tudose
  209,00 MDL Fără TVA: 209,00 MDL
 • Fata cu vise alb-negru
  Cum e să trăiești între alb și negru?   Mia este o pianistă remarcabilă. Toți îi prevăd un viitor frumos până în ziua în care dispare fără nicio urmă, în drum spre casă. Timp de 24 de ani nimeni nu o poate găsi. Ce s-a întâmplat? Poate fi elucidat adevărul prin intermediul unor vise..
  Andreea Russo
  209,00 MDL Fără TVA: 209,00 MDL
 • In umbra pasilor tai
  Lumea lui Theodor se prăbușește în momentul în care o pierde pe Paula într-un accident rutier. De aici încolo totul își pierde orice rost. Lasă cariera în advertising, se mută cu traiul și începe o nouă viață. Însă fără Paula aceasta e o suferință continuă. Într-o căutare interioară profundă,..
  Vitali Cipileaga
  209,00 MDL Fără TVA: 209,00 MDL
  Bazat pe 1 recenzii.
 • MoArt. Arta de a muri
  Fiecare om trebuie cel puțin o dată să moară, ca după aceea să înceapă să trăiască. Moartea e doar un început, nicidecum un sfârșit. Într-o lume în care mor doar cei care vor să moară, Artur decide să țină un jurnal în care își notează toate gândurile și trăirile sale. Odată ce o întâlnește p..
  Andreea Russo
  169,00 MDL Fără TVA: 169,00 MDL
 • Portocalele Verzi
  Ne considerăm stăpânii naturii și ai pământului. Dar ce putem face atunci când natura decide să se răzbune pe noi? La numai 26 de ani, Adriana are o mulțime de întrebări la care nu a găsit încă răspunsuri. De ce mama și bunica ei au împărtășit același destin tragic la vârsta de 27 de ani? Es..
  Vitali Cipileaga
  185,00 MDL Fără TVA: 185,00 MDL