Pro Libra
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Chimia in exercitii si probleme. Pregatire pentru bacalaureat. Profil real
  Lucrarea constituie un îndrumar util pentru consolidarea și aprofundarea cunoștințelor atât în chimia generală, anorganică, organică cât și în chimia analitică. Structurată pe capitole, iar fiecare capitol fiind prezentat prin diverși itemi. Din punct de vedere al tipului de răspuns, itemii ..
  Tatiana Patras
  42,00 MDL Fără TVA: 42,00 MDL
 • Chimia in exercitii si probleme. Pregatire pentru bacalaureat. Profil umanist
  Lucrarea constituie un îndrumar util pentru consolidarea și aprofundarea cunoștințelor atât în chimia generală, anorganică, organică cât și în chimia analitică. Structurată pe capitole, iar fiecare capitol fiind prezentat prin diverși itemi. Din punct de vedere al tipului de răspuns, itemii ..
  Tatiana Patras
  42,00 MDL Fără TVA: 42,00 MDL
 • Dictionar de afaceri roman explicativ - englez
  La elaborarea prezentei lucrări s-a pornit de la ideea că cea mai importantă și actulă la etapa contemporană, când are loc trecerea la economia bazată pe cunoaștere și competitivitate, este nevoia de o comunicare eficientă a persoanelor implicate în activități din cele mai diverse sfere ale econo..
  Arminia Cicala-Racu, Raisa Borcoman
  63,00 MDL Fără TVA: 63,00 MDL
 • Dictionar de cuvinte, locutiuni si expresii frazeologice echivalente
  Dicționarul de cuvinte, locutiuni si expresii frazeologice echivalente este adresat, în primul rând, profesorilor, studenților, elevilor, jurnaliștilor, scriitorilor, dar și oricărui vorbitor de limbă română dornic să cunoască în profunzime tezaurul și expresivitatea limbii române. ..
  Tamara Pahomi, Valeriu Sclifos, Lidia Vrabie, Ana Vulpe
  53,00 MDL Fără TVA: 53,00 MDL
 • Domnisoara Christina. Sarpele
  În Domnișoara Christina naratorul știe tot ce văd, sau își închipuie că văd, toate personajele, cu numai două excepții: Simina și Christina. El poate privi evenimentele din perspectiva fiecărui om, dar nu și din cea a strigoiului. La fel, nici în Șarpele el nu povestește ce vede sau gândește Andr..
  Mircea Eliade
  75,00 MDL Fără TVA: 75,00 MDL
 • Enigma Otiliei
  Enigma Otiliei este un roman puternic, impecabil construit, un roman auctorial cu un narator care ştie tot şi comentează cu mare volubilitate toate actele eroilor şi toate situaţiile prin care aceştia trec. Ştie chiar ce se află scris într-un plic înainte ca adresantul să-l deschidă... Narator..
  George Calinescu
  97,00 MDL Fără TVA: 97,00 MDL
 • Invatam cu placere bunele maniere
  Culegerea "Învățăm cu plăcere bunele maniere" este un suport educațional necesar, folositor și eficient pentru elevi, cadre didactice și părinți.  Cele cinci module cuprin norme de etică din diverse sfere ale vieții. Are un conținut transdisciplinar ce se axează pe dezvoltarea valențelor..
  Liuba Paiu, Rodica Muruz
  33,00 MDL Fără TVA: 33,00 MDL
 • Ion
  "Ion este, probabil, într-un fel de clasament all time, cel mai citit roman românesc. Așa cum în poezie supremația pare să-i revină Luceafărului eminescian. Paradoxul este că din această faimă (alimentată inclusiv de manualele școlare) prozatorul nu pare să fi tras prea mare profit de imagine. Cu..
  Liviu Rebreanu
  97,00 MDL Fără TVA: 97,00 MDL
 • Legendele Olimpului
  Legendele Olimpului respirau greu de bătrânețe - Alexandru Mitru le-a întinerit, le-a dat suflul proaspăt al limbii și talentului său, făcând din ele simboluri de totdeauna ale năzuinței omului de a se depăși pe sine. El a umanizat personaje devenite demult statui, a creat ființe din simple simbo..
  Alexandru Mitru
  143,00 MDL Fără TVA: 143,00 MDL
 • Lorelei
  Alături de trilogia La Medeleni, Lorelei (1935) este cel mai iubit roman al lui Ionel Teodoreanu. Farmecul său romantic, tristeţea apăsătoare, intimitatea graţioasă şi nobleţea lirică a poveştii de iubire, atmosfera cu parfum fin de siécle topită în frenezia epocii jazzului din anii ‘20-‘30 au se..
  Ionel Teodoreanu
  82,00 MDL Fără TVA: 82,00 MDL
 • Maitreyi
  Eroina romanului, Maitreyi Devi, fiica unui mare filozof indian, Surendranath Dasgupta, trăiește o dragoste mistică, s-ar putea spune, cu autorul cărții. Acțiunea are loc în Calcuta anilor 1930, Eliade (Allan) locuind în casa lor, ca "ucenic", al acestui savant.  Deși la început el nu simte ..
  Mircea Eliade
  75,00 MDL Fără TVA: 75,00 MDL
 • Mara
  "Mara lui Slavici reprezintă un moment cu deosebire important ]n istoria romanului românesc. Nimeni nu mai crease o operă epică așa de consistentă, așa de solid construită. De altminteri, nuvelele (unele, ca Moara cu noroc adevărate mici romane) anunțaseră cu mai bine de două decenii în urmă evol..
  Ioan Slavici
  67,00 MDL Fără TVA: 67,00 MDL