URMA TA
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Bine
  Cartea „BINE” de Igor Guzun este o carte despre oameni și obiecte, despre dragoste și acasă, iar acestea împreună îți dau o stare de bine. Cartea povestește că binele există, chiar dacă uneori nu se vede. Este o carte de dăruit oamenilor dragi de sărbători: de Crăciun, de Paște și de Paștele Blaj..
  Igor Guzun
  150,00 MDL Fără TVA: 150,00 MDL
 • Iubi. Poeme
  „Iubi” este o carte de poezie a lui Igor Guzun, ce poate fi rezumată cu aceste rânduri: Să-i deschizi celuilalt sticlele și ușile Este mai palpitant decât să-i dăruiești stele de pe cer. Să-i încălzești omului drag manușile Înainte ca acesta să iasă în ger. Este o carte de dra..
  Igor Guzun
  150,00 MDL Fără TVA: 150,00 MDL
 • Muguri
  Oxana Traci-Bănăruc este o moldoveancă cu o carieră de un deceniu în diverse ONG-uri și proiecte sociale, care locuiește acum cu familia în Singapore. Cartea „Muguri. Poezie și frânturi de proză” este scrisă de Oxana Traci-Bănăruc cu un copil în brațe și cu unul alături, departe de casă, în Singa..
  Oxana Traci-Banariuc
  84,00 MDL Fără TVA: 84,00 MDL
 • Vinil
  „VINIL” de Igor Guzun este o carte cu texte scurte despre Moldova, cu farmecul şi paradoxurile ei, unde cele mai frumoase texte despre oameni sunt necrologurile” şi unde „învăţătorii visează toată viaţa Creta, și doar elevii lor ajung acolo”. „VINIL” este o carte şi despre copilărie, o v..
  Igor Guzun
  139,00 MDL Fără TVA: 139,00 MDL
 • VINIL COLLECTION
  Cartea VINIL COLLECTION, de Igor Guzun, cuprinde o colecție de texte scurte axate pe lucruri emoționante și fundamentale din viața unui om: gusturile din copilărie, lecturile - iCarte, iParte, adolescența copiilor noștri care sunt mai deștepți decât noi cu o generație de iPhone, țara pe ..
  Igor Guzun
  143,00 MDL Fără TVA: 143,00 MDL
 • VINIL COLLECTION
  Cartea VINIL COLLECTION, de Igor Guzun, cuprinde o colecție de texte scurte axate pe lucruri emoționante și fundamentale din viața unui om: gusturile din copilărie, lecturile - iCarte, iParte, adolescența copiilor noștri care sunt mai deștepți decât noi cu o generație de iPhone, țara pe care,..
  Igor Guzun
  143,00 MDL Fără TVA: 143,00 MDL