Publica
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Adevarul gol-golut
  Copiii pun adesea intrebari de genul: „Mami, de ce nu pot merge dezbracat pe strada? Ce fac cand un strain imi ofera un biscuit? Am voie sa nu-mi placa sa fiu pupat sau imbratisat? Pana cand o sa ma mai speli tu? De ce trebuie sa inchidem usa la baie? Pot sa te pup pe gura? Ce fac ..
  Ioana Chicet-Macoveiciuc
  192,00 MDL Fără TVA: 192,00 MDL
 • Cand ma fac mare
  Cea de saptea carte din seria cu Ema si Eric scrisa de Ioana Chicet Macoveiciuc (Printesa Urbana) si ilustrata de Lavinia Trifan este plina de aventuri si dialoguri spumoase despre meserii, principii de viata, ecologie si campanii umanitare. Ema se adapteaza la scoala, unde are une..
  Ioana Chicet-Macoveiciuc
  189,00 MDL Fără TVA: 189,00 MDL
 • Dopamina
  Dopamina este substanța chimică a dorinței, care cere întotdeauna mai mult – mai multe obiecte, mai multă stimulare și mai multe surprize. În căutarea acestor lucruri, nu se lasă intimidată de sentimente, teamă sau morală. Dopamina este sursa fiecărei nevoi imperative pe care o ave..
  Daniel Z. Lieberman, Michael E. Long
  273,00 MDL Fără TVA: 273,00 MDL
 • Eu sunt Zlatan
  Ce prostie mai era şi asta? Îmi iau ce maşină vreau, măcar ca să-i enervez pe idioţi. Am sărit în Ferrariul meu, am apăsat pe acceleraţie şi am parcat chiar în faţa porţii bazei de antrenament. Bineînţeles că a ieşit mare circ. Ziarele au scris că maşina mea costa cât toate salariile lun..
  David Lagercrantz, Zlatan Imbrahimovic
  187,00 MDL Fără TVA: 187,00 MDL
 • Freddie Mercury
  Cartea pe care o tineti in maini este... - Cea mai intima poveste din cate s-au scris despre viata lui Freddie Mercury - Adevarul din spatele zvonurilor scandaloase De la nume celebre ca Elton John, Kenny Everett, Elizabeth Taylor si Rod Stewart, la armata nevazuta de iu..
  Peter Freestone
  224,00 MDL Fără TVA: 224,00 MDL
 • Impreuna
  Cea mai asteptata carte a toamnei de catre copii mici si mari a plecat la tipar! Noile aventuri ale micutei Ema si ale familiei ei sunt gata sa starneasca hohote de ras celor mici si celor mari! Cartea Impreuna, solutii de joaca si iubire la probleme mici si mari, este c..
  Ioana Chicet-Macoveiciuc
  174,00 MDL Fără TVA: 174,00 MDL
 • Incepe cu de ce
  În anul 2009, Simon Sinek a inițiat o mișcare prin care încerca să ajute oamenii să devină mai inspirați la locul muncă, aceștia inspirându-și la rândul lor colegii și clienții. De atunci, milioane de persoane au fost motivate de puterea ideilor sale, inclusiv cele peste 37 de milioane d..
  Simon Sinek
  244,00 MDL Fără TVA: 244,00 MDL
 • Invatare
  Tara Westover și familia ei au crescut pregătindu-se pentru Zilele de pe Urmă, însă, oficial, fata nu exista. Nu fusese înregistrată și nu primise certificat de naștere. Nu avea documente școlare pentru că nu pusese niciodată piciorul într-o clasă, nici acte medicale, pentru că tat..
  Tara Westover
  273,00 MDL Fără TVA: 273,00 MDL
 • Liderii mananca ultimii
  Leadershipul nu e un permis pentru a munci mai puțin; e o responsabilitate de a munci mai mult. Și aici e problema: leadershipul înseamnă muncă. Înseamnă timp și energie. Efectele lui nu sunt ușor de măsurat și nu sunt întotdeauna imediate. Leadership înseamnă a le fi dedicat oamenilor. ..
  Simon Sinek
  244,00 MDL Fără TVA: 244,00 MDL
 • Mami si tati se poarta ciudat
  Într-o bună zi, acasă la Micuț încep să se întâmple lucruri ciudate. Mami și tati nu vor să se spele pe dinți, refuză să plece la serviciu, pentru că vor să stea pe covor să se joace, se ceartă între ei, fac mofturi la mâncare, nu mai pun niciun lucru la loc și peste tot e h..
  Ioana Chicet-Macoveiciuc
  182,00 MDL Fără TVA: 182,00 MDL
 • Paradoxul Cimpanzeului
  Îți sabotezi singur succesul și fericirea? Te străduiești să te înțelegi? Emoțiile îți dictează uneori viața? Cimpanzeul tău interior poate fi cel mai bun prieten sau cel mai mare dușman… acesta e Paradoxul Cimpanzeului. Paradoxul Cimpanzeului este un program ..
  Steve Peters
  293,00 MDL Fără TVA: 293,00 MDL
 • Roger Federer. In cautarea perfectiunii
  Era 11 septembrie 1996. Fusesem însărcinat de Tages-Anzeiger să scriu, pentru ziua următoare, un text despre World Youth Cup, un fel de Cupa Davis pentru juniori, care tocmai avusese loc la Zürich, unde își avea redacția noastră sediul central. Eram sceptic. Să scriu o istorie despre un ..
  Rene Stauffer
  216,00 MDL Fără TVA: 216,00 MDL