Publica
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Dopamina
  Dopamina este substanța chimică a dorinței, care cere întotdeauna mai mult – mai multe obiecte, mai multă stimulare și mai multe surprize. În căutarea acestor lucruri, nu se lasă intimidată de sentimente, teamă sau morală. Dopamina este sursa fiecărei nevoi imperative pe care o ave..
  Daniel Z. Lieberman, Michael E. Long
  273,00 MDL Fără TVA: 273,00 MDL
 • Eu sunt Zlatan
  Ce prostie mai era şi asta? Îmi iau ce maşină vreau, măcar ca să-i enervez pe idioţi. Am sărit în Ferrariul meu, am apăsat pe acceleraţie şi am parcat chiar în faţa porţii bazei de antrenament. Bineînţeles că a ieşit mare circ. Ziarele au scris că maşina mea costa cât toate salariile lun..
  David Lagercrantz, Zlatan Imbrahimovic
  187,00 MDL Fără TVA: 187,00 MDL
 • Freddie Mercury
  Cartea pe care o tineti in maini este... - Cea mai intima poveste din cate s-au scris despre viata lui Freddie Mercury - Adevarul din spatele zvonurilor scandaloase De la nume celebre ca Elton John, Kenny Everett, Elizabeth Taylor si Rod Stewart, la armata nevazuta de iu..
  Peter Freestone
  224,00 MDL Fără TVA: 224,00 MDL
 • Incepe cu de ce
  În anul 2009, Simon Sinek a inițiat o mișcare prin care încerca să ajute oamenii să devină mai inspirați la locul muncă, aceștia inspirându-și la rândul lor colegii și clienții. De atunci, milioane de persoane au fost motivate de puterea ideilor sale, inclusiv cele peste 37 de milioane d..
  Simon Sinek
  244,00 MDL Fără TVA: 244,00 MDL
 • Invatare
  Tara Westover și familia ei au crescut pregătindu-se pentru Zilele de pe Urmă, însă, oficial, fata nu exista. Nu fusese înregistrată și nu primise certificat de naștere. Nu avea documente școlare pentru că nu pusese niciodată piciorul într-o clasă, nici acte medicale, pentru că tat..
  Tara Westover
  273,00 MDL Fără TVA: 273,00 MDL
 • Liderii mananca ultimii
  Leadershipul nu e un permis pentru a munci mai puțin; e o responsabilitate de a munci mai mult. Și aici e problema: leadershipul înseamnă muncă. Înseamnă timp și energie. Efectele lui nu sunt ușor de măsurat și nu sunt întotdeauna imediate. Leadership înseamnă a le fi dedicat oamenilor. ..
  Simon Sinek
  244,00 MDL Fără TVA: 244,00 MDL
 • Paradoxul Cimpanzeului
  Îți sabotezi singur succesul și fericirea? Te străduiești să te înțelegi? Emoțiile îți dictează uneori viața? Cimpanzeul tău interior poate fi cel mai bun prieten sau cel mai mare dușman… acesta e Paradoxul Cimpanzeului. Paradoxul Cimpanzeului este un program ..
  Steve Peters
  293,00 MDL Fără TVA: 293,00 MDL
 • Roger Federer. In cautarea perfectiunii
  Era 11 septembrie 1996. Fusesem însărcinat de Tages-Anzeiger să scriu, pentru ziua următoare, un text despre World Youth Cup, un fel de Cupa Davis pentru juniori, care tocmai avusese loc la Zürich, unde își avea redacția noastră sediul central. Eram sceptic. Să scriu o istorie despre un ..
  Rene Stauffer
  216,00 MDL Fără TVA: 216,00 MDL
 • The Four
  Desi s-a scris mult despre Cei Patru in ultimele doua decenii, nimeni nu le-a surprins puterea si succesul uluitor la fel de bine ca Scott Galloway. In loc sa creada miturile pe care le propaga aceste companii, Galloway pune intrebari fundamentale. Cum s-au infiltrat Cei Patru in vietile..
  Scott Galloway
  244,00 MDL Fără TVA: 244,00 MDL