Pandora M
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Acolo unde canta racii
  „Un roman de o frumusețe tulburătoare." The New York Times Book Review „Delia Owens explorează felul în care izolarea afectează comportamentul uman, precum și efectul profund pe care îl poate avea respingerea asupra noastră." Vanity Fair Zvonurile despre Fata Mlaștinii ..
  Delia Owens
  164,00 MDL 184,00 MDL Fără TVA: 164,00 MDL
 • Adio, Bursuc!
  Toate animalele din pădure – Cârtiță, Broască, Vulpe și Iepure – îl iubesc pe bătrânul Bursuc, care este prietenul, confidentul și sfătuitorul lor. Când Bursuc pleacă pentru totdeauna, sunt copleșiți de tristețe. Dar apoi încep treptat să-și amintească de toate momentele frumoase pe..
  Susan Varley
  99,00 MDL Fără TVA: 99,00 MDL
 • Animalutele morocanoase
  Billy nu este ca alţi copii: e mofturos, supărăcios și mai... morocănos. Într-o bună zi, mama lui îl duce la adăpostul de animale fără stăpân. Toate animalele de-acolo sunt drăgălașe și jucăușe, dar parcă prea vesele după gustul lui Billy. Însă el descoperă acolo un loc special, ..
  Kristine A. Lombardi
  99,00 MDL Fără TVA: 99,00 MDL
 • Anul gandirii magice
  Cartea lui Joan Didion vorbeşte despre detaşare şi eliberare; de asemenea, este un omagiu adus unui mariaj extraordinar. The New Yorker Viața aşa cum o ştiai se poate sfârş..
  Joan Didion
  169,00 MDL Fără TVA: 169,00 MDL
 • Brotacul
  Bietul Brotac! Vrea să fie asemenea prietenilor săi, Purcelul, Rața, Șobolanul și Iepurele, dar toate încercările sale de a-i imita au un final nefericit. În cele din urmă, Brotacul înțelege că prietenii lui țin la el pentru ceea ce este – un brotac obișnuit. ..
  Max Velthuijs
  99,00 MDL Fără TVA: 99,00 MDL
 • Cei care pleaca si cei ce raman. Tetralogia Napolitana. Vol.3
      Al treilea volum din Tetralogia Napolitana     In al treilea roman al Tetralogiei Napolitane, Elena si Lila, cele doua fete cu care cititorii au facut cunostinta in Prietena mea geniala, au devenit femei. Lila si-a parasit sotul si confortul material, iar ac..
  Elena Ferrante
  164,00 MDL 207,00 MDL Fără TVA: 164,00 MDL
 • Cum sa prinzi o stea
  A fost odată un băiețel căruia îi plăceau foarte mult stelele… …În fiecare seară se uita la stele de la fereastra camerei și își dorea să aibă o stea numai a lui, cu care să se joace. Așa că într-o zi i-a venit o idee…   Cum să prinzi o ..
  Oliver Jeffers
  156,00 MDL Fără TVA: 156,00 MDL
 • Curajul
  Ce este curajul? Cu siguranță, un pompier trebuie să aibă mult curaj ca să salveze pe cineva blocat într-o clădire în flăcări, dar există multe alte feluri de curaj. Curaj obișnuit de care oamenii d..
  Bernard Waber
  99,00 MDL Fără TVA: 99,00 MDL
 • Domnul si Doamna Hormon
  Ted a văzut mulţi copii crescând. Pe un ton înţelept, dar deosebit de amuzant, Ted ne explică pe îndelete cum Domnul şi Doamna Hormon îşi amestecă poţiunile vrăjite care-i transformă pe copii în adulţi... desigur, cu cele mai bune rezultate! „Foarte distractivă!” The Independent &..
  Bernard Waber
  122,00 MDL Fără TVA: 122,00 MDL
 • Durerea e o faptura inaripata
  In acest debut extraordinar – o imbinare de poem in proza, fabula polifonica si eseu despre durere –, originalita..
  Max Porter
  149,00 MDL Fără TVA: 149,00 MDL
 • Elanul asta e al meu
  Wilfred avea un elan. Nu-l avea dintotdeauna. Elanul venise la el cu ceva vreme în urmă și Wilfred a știut pur și simplu că era al lui. S-a gândit să-l numească Marcel.   În majoritatea timpului, Marcel e foarte ascultător și respectă..
  Oliver Jeffers
  139,00 MDL Fără TVA: 139,00 MDL
 • Elefantul Elmer
  Elefantul Elmer e multicolor. Nu-i de mirare că toţi ceilalţi elefanţi râd de el! Dacă ar arăta ca un elefant obișnuit, poate că ceilalţi n-ar mai râde. Iar Elmer s-ar simţi mai bine, nu-i așa? Concluzia surprinzătoare a povestioarei lui David McKee e..
  David McKee
  99,00 MDL Fără TVA: 99,00 MDL