For You
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Calea magica a intuitiei
  Ești gata să-ți urmezi propria cale magică, înțelepciunea divină, și să-ți realizezi visurile? Intuiția! Ba o ignorăm, ba ne simțim vinovați când ținem cont de ea. Adesea, prima noastră reacție la o situație este intuitivă, însă cum ne-o asumăm de fapt? Fascinanta lucrare Calea Ma..
  Florence Scovel Shinn
  113,00 MDL Fără TVA: 113,00 MDL
 • Creierul copilului tau
  Află 12 strategii-cheie pentru o dezvoltare cerebrală sănătoasă și pentru o copilărie mai calmă şi mai fericită. Bazându-se pe date recente din diverse științe, autorii explică de ce copiii au accese de furie, se bat ori stau îmbufnaţi. Apoi ne învață cum să convertim fiecare „ieşire”, c..
  Daniel J. Siegel
  116,00 MDL Fără TVA: 116,00 MDL
 • De ce rade Dumnezeu
  Puterea de a fi fericiti se afla in fiecare dintre noi, asteptand sa fie eliberata. In aceasta viziune noua si revigoranta asupra spiritualitatii, autorul de succes Deepak Chopra foloseste povestea actorului de comedie Mickey Fellows si a mentorului sau pentru a ne arata calea ca..
  Deepak Chopra
  129,00 MDL Fără TVA: 129,00 MDL
 • Fluturi (2 volume)
  Citind Fluturi, te bucuri de un univers plin de emoţii şi te regăseşti în fiecare zbucium. La finalul lecturii, te bucuri că Fluturi nu este doar o poveste, vei regăsi părţi din sufletul tău ascunse între pagini. Cartea Irinei Binder te ajută să descoperi magia fluturilor, care într-o singur..
  Irina Binder
  262,00 MDL 343,00 MDL Fără TVA: 262,00 MDL
 • Fluturi. Vol.3
  Romanul Fluturi, un fenomen fara precedent, aduce, odata cu acest ultim volum, deznodamantul povestii de iubire dintre Irina si Robert. Protagonistii se confrunta acum cu tensiuni ireconciliabile si cu sentimente devastatoare. Irina Binder isi poarta cu magie cititorii prin meandrele unor suflete..
  Irina Binder
  175,00 MDL 203,00 MDL Fără TVA: 175,00 MDL
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Insomnii
  Cartea Insomnii de Irina Binder vine să dea glas sărbătorii sufletelor noastre. Îndelung aşteptată de public – mai mult, scrisă la cererea cititorilor –, cartea Insomnii este o colecţie de cugetări despre iubire, familie, dorinţe, visuri, împliniri, dezamăgiri, regrete, despre viaţă cu bune şi cu..
  Irina Binder
  208,00 MDL 252,00 MDL Fără TVA: 208,00 MDL
 • Iubitelor mele prietene
  Nu cautam nimic in viata cu mai multa pasiune si ardoare precum tovarasia unui suflet. Nimic nu ne aduce mai multa implinire si fericire precum impartasirea, comuniunea si daruirea iubirii. Celalalt, prieten sau iubit, ne este deopotriva agonie si extaz, placere si durere, bucurie si dezamagi..
  Irina Binder, Carmen Voinea-Raducanu
  212,00 MDL 239,00 MDL Fără TVA: 212,00 MDL
 • Numerologie si destin
  Dupa succesul cartii Astrologia de la Cer la Pamant, Valeriu Panoiu, unul din cei mai cunoscuti si apreciati astrologi ai Romaniei, revine la Editura For You cu un alt veritabil manual de autocunoastere, de data aceasta prin numerologie. Convins ca genialitatea consta in sim..
  Valeriu Panoiu
  130,00 MDL Fără TVA: 130,00 MDL
 • Pana la sfarsit
  ..
  Irina Binder
  279,00 MDL 289,00 MDL Fără TVA: 279,00 MDL
 • Strainul de langa mine
  Strainul de langa mine este noua carte semnata de autoarea bestsellerelor: Fluturi si Insomnii, Irina Binder. Noul roman are ca eroine trei prietene, “de varste diferite, cu povesti diferite, demente, dar reale suta la suta”. Cartea este inspirata si de aceasta data din realitate ..
  Irina Binder
  176,00 MDL 189,00 MDL Fără TVA: 176,00 MDL