Aquila
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 1000 de munti
  Munţii au exercitat o fascinaţie deosebită asupra omului din cele mai vechi timpuri. Frumuseţea şi varietatea peisagistică a munţilor pare imposibil de redat în cuvinte: conurile vulcanice care scuipă foc şi fum din Islanda, giganţii de stâncă din Himalaya ce îţi taie respiraţia cu întinse zone d..
  482,00 MDL Fără TVA: 482,00 MDL
 • 1000 de plaje de vis si locuri de scufundat paradisiace
  Acest volum deosebit vă va purta într-o expediţie fascinantă în jurul globului în căutarea plajelor virgine şi a întinderilor nesfârşite ale mării. Vă veţi bucura, de asemenea, de locurile paradisiace de scufundat din întreaga lume, din Oceanul Indian până în Caraibe. ..
  449,00 MDL Fără TVA: 449,00 MDL
 • 150 de povesti din gradina zoologica
  Micii locuitori dintr-o gradina zoologica sunt protagonistii acestor povestioare fermecatoare, ale caror bucurii, trairi, ganduri, griji din viata de zi cu zi sunt similare cu cele ale oamenilor. Puii de animale se comporta la fel ca si copiii: se joaca impreuna, dar uneori fac si pozne. Cart..
  Fara autor
  179,00 MDL Fără TVA: 179,00 MDL
 • 3 minute de poveste. Povesti cu animale
  În Orășelul Mașinuțelor viața are un ritm al ei. Zilele se scurg ca și în lumea oamenilor - ba chiar și bucuriile și tristețile le sunt asemănătoare. Mașinuțele copii se poartă exact ca și copiii din lumea oamenilor - cei mai mici merg la grădiniță, iar cei măricei la școala de mașinute. Învață d..
  79,00 MDL Fără TVA: 79,00 MDL
 • 30 de povesti despre dragoste si prietenie
  O carte cu 30 de povești despre dragoste și prietenie - care pe lângă că sunt educative prin conținutul lor, ajută și la învățarea limbii engleze. Din cuprins: Cei doi frați/The Two Brothers, Copilul bine crescut/The Well-Bred Child, Ce bine e să ai prieteni!/ It's Good to Have Friends și altele...
  Fara autor
  89,00 MDL Fără TVA: 89,00 MDL
 • 30 de povesti despre istetime si viclenie
  Un minunat volum de povesti bilingv roman-englez care ii introduce pe copii in lumea povestilor dar ii ajuta si la aprofundarea limbii engleze.     ..
  Fara autor
  89,00 MDL Fără TVA: 89,00 MDL
 • 30 povesti despre animale
  Este primul volum al unei serii de povesti bilingv român-englez, care va continua cu alte doua volume: 30 de povești despre istețime și viclenie și 30 de povești despre dragoste și prietenie. ..
  Fara autor
  89,00 MDL Fără TVA: 89,00 MDL
 • 365 de modalitati pentru intensificarea energiei spirituale
  Această carte te ajută să-ţi descoperi spiritualitatea şi să-ţi măreşti vibraţia energiei pozitive, cu ajutorul a 365 de idei simple şi rapide, uşor de realizat în fiecare zi. Vei învăţa cum să renunţi la energia negativă, iar pe cea pozitivă vei afla cum să o canalizezi către fericire şi o liniş..
  Melissa Alvarez
  163,00 MDL Fără TVA: 163,00 MDL
 • 365 de povesti
  Această carte oferă câte o poveste frumoasă pentru fiecare zi a anului. Volumul cuprinde ilustraţii frumoase ce însoţesc poveşti scurte şi distractive. O poveste citită seara, înainte de culcare, creează o atmosferă plăcută în familie, oferindu-i copilului o amintire de neuitat. Este cadoul perfe..
  Fara autor
  299,00 MDL Fără TVA: 299,00 MDL
 • 365 de povesti
  Fără poveşti, ne e sufletul mai sărac şi mintea mai goală. Fără poveştile copilăriei, lumea ne înghite prea devreme şi ameninţă tot ce e mai frumos în noi. Pentru a păstra magia copilăriei, avem câte o poveste pentru fiecare zi a anului: 365 de poveşti din întreaga lume, cu zâne frumoase, spiridu..
  Fara autor
  243,00 MDL Fără TVA: 243,00 MDL
 • 365 de povesti din codrul verde
  365 de povesti din codrul verde este cartea in care putem urmari aventurile pline de emotii ale vietuitoarelor padurii - ursuleti jucausi, iepurasi nazdravani, vulpi neastamparate, veverite zglobii - si ale prietenilor lor pe parcursul unui an intreg, aventuri si patanii care se pot intampla oric..
  169,00 MDL 222,00 MDL Fără TVA: 169,00 MDL
 • 365 intrebari si raspunsuri
  365  întrebări şi răspunsuri  vă prezintă întrebări amuzante şi interesante, care vor contribui la îmbogăţirea culturii generale a copiilor dumneavoastră. ..
  Fara autor
  292,00 MDL Fără TVA: 292,00 MDL