Cartier
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 157 de trepte spre iad sau Salvati-ma la Rosia Montana
  157 de trepte spre iad sau Salvați-mă la Roșia Montană este romanul de maturitate al autorului, în care acesta “privește Roșia Montană dintr-o altă perspectivă, independentă de toată lupta politică, ecologică și socială ce se dă în jurul acestui subiect. Și, cu toate acestea, simți în roman încrâ..
  Alexandru Vakulovski
  69,00 MDL Fără TVA: 69,00 MDL
 • 1979
  „1979 este o surpriză. A fost scrisă repede? Puţin probabil. Trebuie citită repede? Neapărat. Se uită repede? În niciun caz.” Hamburg pur „1979 e un roman tulburător, care se înalță ca un bloc negru de granit (…). Dur, rece, frumos, inexplicabil, ameninţător.” Der Spiegel ..
  Christian Kracht
  96,00 MDL Fără TVA: 96,00 MDL
 • Acolo unde curg rauri de lapte si miere
  „Farsa lui Lorcenkov poate să nu ne spună multe despre viaţa din Republica Moldova, dar aruncă o lumină amuzantă asupra nevrozelor naţionale, adesea uitate, ale acestei ţări.” Sam Sacks,The Wall Street Journal   „Acolo unde curg râuri de lapte și miere este mult mai mul..
  Vladimir Lorcenkov
  110,00 MDL Fără TVA: 110,00 MDL
 • Adio, lucruri
  p { margin-bottom: 0.1in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 120%; orphans: 2; widows: 2; }p.western { font-family: "Calibri",sans-serif; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: "Calibri",sans-serif; font-size: 11pt; }p.ctl { font-family: "Times New Roman",serif; font-size: 11pt; } ..
  Igor Guzun
  88,00 MDL Fără TVA: 88,00 MDL
 • Al Doilea Razboi Mondial
  Un aspect tematic major al acestui volum se referă la competiţia pentru memorie și la dimensiunea simbolică a politicilor memoriei legate de război în Europa postbelică. Tensiunea permanentă între o abordare strict istorică a evenimentelor și una bazată pe funcţionarea selectivă a memoriei exis..
  Diana Dumitru, Igor Casu, Andrei Cusco, Petru Negura
  166,00 MDL Fără TVA: 166,00 MDL
 • Albinuta
  Albinuţa a fost tiparită pentru prima dată in 1979, în grafie chirilică, au urmat multe ediţii, cu un tiraj general de peste un milion de exemplare. Prima ediţie în grafie latină s-a tipărit in 1994 la Editura Didactică şi Pedagogică din Bucureşti, având un tiraj de 200 000 de exemplare. Car..
  Grigore Vieru
  148,00 MDL Fără TVA: 148,00 MDL
 • Albinute. Limba romana. Caietul elevului. Clasa 3
  Albinute. Limba romana. Caietul elevului. Clasa 3 ..
  Liliana Nicolaescu-Onofrei
  36,00 MDL Fără TVA: 36,00 MDL
 • Alfabetul cu povesti
  Cine nu l-a cunoscut în copilărie — uneori chiar fără să știe — pe Lică Sainciuc, de fapt, nici nu s-a născut — așa se glumește la Chișinău. Nicio literă de alfabet nu a intrat în mintea mei multor generații de copii fără ca, mai întâi, să se regăsească în culoare, în desen, în fascinanta pictură..
  Lica Sainciuc
  120,00 MDL Fără TVA: 120,00 MDL
 • Amintiri de pe planeta M
  Mircea coloră marginea de sus a foii cu un creion albastru. — Ci-i asta? îl întreb. — Ceru’. — Da’ di ci-i albastru? — Albastru-i frumos. Apoi coloră marginea de jos a foii cu verde. — Da’ asta ci-i? — Iarba. — Da’ di ci-i verde? — Di ci, di ci – de-aia! Ia..
  Doru Ciocanu
  108,00 MDL Fără TVA: 108,00 MDL
 • Amintiri din copilarie si alte povestiri
  „Creangă e un scriitor cult, și cazul exagerat ce se face de izvoarele populare ale basmelor lui e un exemplu de erudiție searbădă. Creangă trebuie absolvit de nefericita calificare a junimiștilor («scriitor poporal») și comparat cu marii noștri autori, cu Caragiale și cu Sado..
  Ion Creanga
  69,00 MDL Fără TVA: 69,00 MDL
 • Amintiri din copilarie si alte povestiri
  „Creangă e un scriitor cult, și cazul exagerat ce se face de izvoarele populare ale basmelor lui e un exemplu de erudiție searbădă. Creangă trebuie absolvit de nefericita calificare a junimiștilor („scriitor poporal") și comparat cu marii noștri autori, cu Caragiale și cu Sadoveanu". Nicolae Ma..
  Ion Creanga
  48,00 MDL Fără TVA: 48,00 MDL
 • Antichitatea greco-romana la Nistru de Jos si teritoriile invecinate
  Sarcina de cercetare care a stat în fața autorului acestei cărți a fost una cumulativă și de sinteză. O temă foarte cuprinzătoare, ca cea a cărții de față, care are o lungă tradiție de cercetare, reflectată într-un număr mare de studii, documente și alte materiale, se prezintă, convențional vorbi..
  Ion Turcanu
  266,00 MDL Fără TVA: 266,00 MDL