Cartier
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Acolo unde curg rauri de lapte si miere
  „Farsa lui Lorcenkov poate să nu ne spună multe despre viaţa din Republica Moldova, dar aruncă o lumină amuzantă asupra nevrozelor naţionale, adesea uitate, ale acestei ţări.” Sam Sacks,The Wall Street Journal   „Acolo unde curg râuri de lapte și miere este mult mai mul..
  Vladimir Lorcenkov
  110,00 MDL Fără TVA: 110,00 MDL
 • Adio, lucruri
  „În timp ce la începutul secolului XX versurile creșteau din te miri ce, precum păpădia, brusturii și loboda, vorba Annei Ahmatova, la începutul mileniului III, textele lui Igor Guzun răsar semeț strecurate în tumultul unei luxuriante vegetații postmoderne, hipertehnologizate și superdigitalizate..
  Igor Guzun
  88,00 MDL Fără TVA: 88,00 MDL
 • Albinuta
  Albinuţa a fost tiparită pentru prima dată in 1979, în grafie chirilică, au urmat multe ediţii, cu un tiraj general de peste un milion de exemplare. Prima ediţie în grafie latină s-a tipărit in 1994 la Editura Didactică şi Pedagogică din Bucureşti, având un tiraj de 200 000 de exemplare. Car..
  Grigore Vieru
  148,00 MDL Fără TVA: 148,00 MDL
 • Albinute. Limba romana. Caietul elevului. cl.3
  Albinute. Limba romana. Caietul elevului. Clasa 3 ..
  Liliana Nicolaescu-Onofrei
  36,00 MDL Fără TVA: 36,00 MDL
 • Alfabetul cu povesti
  Cine nu l-a cunoscut în copilărie — uneori chiar fără să știe — pe Lică Sainciuc, de fapt, nici nu s-a născut — așa se glumește la Chișinău. Nicio literă de alfabet nu a intrat în mintea mei multor generații de copii fără ca, mai întâi, să se regăsească în culoare, în desen, în fascinanta pictură..
  Lica Sainciuc
  148,00 MDL Fără TVA: 148,00 MDL
 • Amintiri din copilarie si alte povestiri
  „Creangă e un scriitor cult, și cazul exagerat ce se face de izvoarele populare ale basmelor lui e un exemplu de erudiție searbădă. Creangă trebuie absolvit de nefericita calificare a junimiștilor («scriitor poporal») și comparat cu marii noștri autori, cu Caragiale și cu Sado..
  Ion Creanga
  69,00 MDL Fără TVA: 69,00 MDL
 • Amos Daragon, stapanul mastilor
  „Da, am rămas copil. Cred că în fiecare scriitor trebuie să trăiască un copil. Cartea nu este un pedagog sau, dacă vreți, este un pedagog „invers”. Ea nu răspunde, ea întreabă și te ajută să afli singur răspunsurile corecte. Dar, ale tale. Răspunsuri gata întotdeauna au numai politicienii și poli..
  Bryan Perro
  99,00 MDL Fără TVA: 99,00 MDL
 • Antichitatea greco-romana la Nistru de Jos si teritoriile invecinate
  Sarcina de cercetare care a stat în fața autorului acestei cărți a fost una cumulativă și de sinteză. O temă foarte cuprinzătoare, ca cea a cărții de față, care are o lungă tradiție de cercetare, reflectată într-un număr mare de studii, documente și alte materiale, se prezintă, convențional vorbi..
  Ion Turcanu
  266,00 MDL Fără TVA: 266,00 MDL
 • Aproape. Antologie de versuri
  „Poezia lui Grigore Vieru este expresia unei sensibilități ieșite din comun, aproape dureroase. Criticul literar care vrea să o analizeze simte o sfială, ca și cum ar trebui să atingă o rană. (...) Dincolo de teme – sacre sau profane –, ceea ce conferă o frumusețe tragică poeziei lui Grigore Vier..
  Grigore Vieru
  139,00 MDL Fără TVA: 139,00 MDL
 • Aromanii pretutindeni, nicaieri
  O monografie completă – și mai mult decât atât – despre o comunitate care încă nu și-a dezvăluit toate secretele. Scrisă cu tâlc, cu nerv și cu talent de un cercetător iscusit. Matei Martin Această carte ne face să pășim înainte mai limpezi pe drumul cunoașterii împrejurărilor din Balcani...
  Nicolas Trifon
  270,00 MDL Fără TVA: 270,00 MDL
 • Arta traditionala din Republica Moldova. Traditional art from Republic of Moldova
  Ediție bilingvă în limba română și engleză. Fiecare dintre noi are pasiunea călătoriilor, exprimată prin dorul de a cunoaște și a admira locuri, monumente, tradiții, obiceiuri, bucate de o încărcătură simbolică aparte. Călătoriile pot fi reale, dar și imaginare. Adeseori, acestea din urmă au ..
  Varvara Buzila
  469,00 MDL Fără TVA: 469,00 MDL
 • Avangarda in literatura romana
  „Bine concepută şi bine scrisă, cartea lui Ion Pop se citeşte – şi chiar se reciteşte – cu interes şi plăcere. Avangarda literară românească nu este aici doar un obiect de studiu, dar şi unul de investiţie afectivă, de miză spirituală. Avem în faţă o sinteză menită să dăinuie." Mircea Martin ..
  Ion Pop
  129,00 MDL Fără TVA: 129,00 MDL