Corint
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 365 de intrebari si raspunsuri pentru a intelege lumea
  Cele mai ciudate întrebări... şi cele mai fascinante răspunsuri Dacă universul se extinde, ce există dincolo de el? De ce plângem când tăiem ceapă? Cum ne vin ideile? Poate fi păcălit un detector de minciuni? Pregăteşte-te să înţelegi mai bine lumea care te..
  Joan Solé
  139,00 MDL 146,00 MDL Fără TVA: 139,00 MDL
 • 50 de lucruri pe care ar trebui sa le stie fetele
  • Cum să te porţi • Cum să vorbeşti • Alte reguli care te vor ajuta în viaţă Bunele maniere reprezintă un aspect esenţial pentru evoluţia fiecărei fete către viaţa de adult. Şcoala, lecţiile de pian, o întâlnire cu prietenele, cina cu bunicii, petrecerile în pijama, aniversările....
  Kay West , John Bridges , Bryan Curtis
  139,00 MDL 147,00 MDL Fără TVA: 139,00 MDL
 • 80 de pagini de activitati amuzante. Distreaza-te impreuna cu dragonii!
  80 de pagini de activităţi amuzante. Scrie, calculează şi, mai ales, joacă-te cu prietenii tăi dragonii! Pleacă în aventură cu ei pe Insula Comorilor unde, prin intermediul jocului, vei face calcule şi exerciţii de scriere, de citire şi de comunicare. În acelaşi timp, va fi o călătorie fo..
  Valerie Videau
  97,00 MDL Fără TVA: 97,00 MDL
 • 80 de pagini de activitati amuzante. Distreaza-te impreuna cu printesele!
  Scrie, calculează şi, mai ales, joacă-te cu cu prietenele tale, prinţesele! Pleacă în aventură cu ele pentru a afla, prin intermediul jocului, cum să devii o adevărată prinţesă care merge la bal, face calcule şi exerciţii de scriere, de citire şi de comunicare. În acelaşi timp, va fi o călăto..
  Valerie Videau
  97,00 MDL Fără TVA: 97,00 MDL
 • 99 de jocuri matematice
  Testeaza-ti abilitatile de matematician! Vei gasi in aceasta carte o multime de jocuri care iti vor pune in valoare cunostintele acumulate si agerimea mintii. Raspunde provocarilor si afla cum isi imparte comoara piratul Jim sau cine castiga concursul de jocuri video. Du..
  Fara autor
  103,00 MDL Fără TVA: 103,00 MDL
 • Abandonatii
  O cronică despre vieţile unor oameni uitaţi până acum chiar şi de istorie. În 1934, a fost făcută o fotografie a unei echipe de baseball. Până aici, nimic neobişnuit. Numai că tinerii americani care zâmbeau obiectivului purtau tricouri pe care numele echipei lor era scris cu caractere....
  Tim Tzouliadis
  173,00 MDL Fără TVA: 173,00 MDL
 • ABC. Abecedarul celor foarte mici roman-englez cutie
  Ne jucam si invatam! Cu ajutorul parintilor, copiii pot explora lumea literelor si sunetelor. Carticelele contin ghicitori amuzante, cuvinte (in limba romana si corespondentul lor in limba engleza) care exemplifica literele si ilustratii atragatoare, in culori vesele. P..
  1.690.000,00 MDL Fără TVA: 1.690.000,00 MDL
 • Accelerati. Vol.1. Podul lui Tesla
  Podul lui Tesla. Cartea intai din Trilogia Accelerati Podul lui Tesla, prima carte a trilogiei Accelerati, le asigura o lectura memorabila consumatorilor inraiti de intriga, actiune, umor si intorsaturi neasteptate! Dupa ce locuinta lor este distrusa intr-un incendiu, N..
  Neal Shusterman, Eric Elfman
  156,00 MDL Fără TVA: 156,00 MDL
 • Accidentul
  Editura Corint adaugă o nouă capodoperă colecției sale Clasici ai literaturii române: Accidentul de Mihail Sebastian. Creată special pentru pasionații de ficțiune cu tradiție, colecția Corint Clasici ai literaturii române cuprinde volume într-o reeditare de excepție, îmbogățite cu prefețe car..
  Mihail Sebastian
  122,00 MDL Fără TVA: 122,00 MDL
 • Activitati la ferma
  5 cărticele cu activități și autocolante Într-o lume în care asfaltul acoperă o tot mai mare parte din suprafața Pământului, tot mai puțini copii sunt familiarizați cu viețuitoarele și cu activitățile de la fermă. Această casetă, care conține cinci cărticele cu activități și autoc..
  179,00 MDL Fără TVA: 179,00 MDL
 • Addison Cooke si comoara incasilor
  Addison Cooke are doisprezece ani, merge la şcoală în fiecare zi şi i se pare că viaţa lui este super plicticoasă. Nu e corect deloc: mătuşa şi unchiul lui, cercetători de faimă mondială, călătoresc până la capătul lumii în căutare de comori ascunse, iar Addison nu face decât să meargă la şcoală ..
  Jonathan W. Stokes
  163,00 MDL Fără TVA: 163,00 MDL
 • Addison Cooke si mormantul lui Genghis-Han
  În această nouă aventură superhaioasă, Addison Cooke și prietenii lui reușesc să scape de gangster și de capcane în cursa lor după legendara comoară pierdută a lui Genghis-han. Nimic mai potrivit pentru fanii lui Indiana Jones sau ai seriei Vânătorii de comori, de James Patterson, apărută de asem..
  Jonathan W. Stokes
  163,00 MDL Fără TVA: 163,00 MDL