Corint
Sortare după:
Produse pe pag:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • 80 de pagini de activitati amuzante. Distreaza-te impreuna cu dragonii!
  80 de pagini de activităţi amuzante. Scrie, calculează şi, mai ales, joacă-te cu prietenii tăi dragonii! Pleacă în aventură cu ei pe Insula Comorilor unde, prin intermediul jocului, vei face calcule şi exerciţii de scriere, de citire şi de comunicare. În acelaşi timp, va fi o călătorie fo..
  Valerie Videau
  63,05 MDL 97,00 MDL Fără TVA: 63,05 MDL
 • 80 de pagini de activitati amuzante. Distreaza-te impreuna cu printesele!
  Scrie, calculează şi, mai ales, joacă-te cu cu prietenele tale, prinţesele! Pleacă în aventură cu ele pentru a afla, prin intermediul jocului, cum să devii o adevărată prinţesă care merge la bal, face calcule şi exerciţii de scriere, de citire şi de comunicare. În acelaşi timp, va fi o călăto..
  Valerie Videau
  63,05 MDL 97,00 MDL Fără TVA: 63,05 MDL
 • 99 de jocuri matematice
  Testeaza-ti abilitatile de matematician! Vei gasi in aceasta carte o multime de jocuri care iti vor pune in valoare cunostintele acumulate si agerimea mintii. Raspunde provocarilor si afla cum isi imparte comoara piratul Jim sau cine castiga concursul de jocuri video. Du..
  Fara autor
  66,95 MDL 103,00 MDL Fără TVA: 66,95 MDL
 • Abandonatii
  O cronică despre vieţile unor oameni uitaţi până acum chiar şi de istorie. În 1934, a fost făcută o fotografie a unei echipe de baseball. Până aici, nimic neobişnuit. Numai că tinerii americani care zâmbeau obiectivului purtau tricouri pe care numele echipei lor era scris cu caractere....
  Tim Tzouliadis
  112,45 MDL 173,00 MDL Fără TVA: 112,45 MDL
 • ABC. Abecedarul celor foarte mici roman-englez cutie
  Ne jucam si invatam! Cu ajutorul parintilor, copiii pot explora lumea literelor si sunetelor. Carticelele contin ghicitori amuzante, cuvinte (in limba romana si corespondentul lor in limba engleza) care exemplifica literele si ilustratii atragatoare, in culori vesele. P..
  109,85 MDL 169,00 MDL Fără TVA: 109,85 MDL
 • Accidentul
  Editura Corint adaugă o nouă capodoperă colecției sale Clasici ai literaturii române: Accidentul de Mihail Sebastian. Creată special pentru pasionații de ficțiune cu tradiție, colecția Corint Clasici ai literaturii române cuprinde volume într-o reeditare de excepție, îmbogățite cu prefețe car..
  Mihail Sebastian
  79,30 MDL 122,00 MDL Fără TVA: 79,30 MDL
 • Activitati la ferma
  5 cărticele cu activități și autocolante Într-o lume în care asfaltul acoperă o tot mai mare parte din suprafața Pământului, tot mai puțini copii sunt familiarizați cu viețuitoarele și cu activitățile de la fermă. Această casetă, care conține cinci cărticele cu activități și autoc..
  116,35 MDL 179,00 MDL Fără TVA: 116,35 MDL
 • Addison Cooke si mormantul lui Genghis-Han
  În această nouă aventură superhaioasă, Addison Cooke și prietenii lui reușesc să scape de gangster și de capcane în cursa lor după legendara comoară pierdută a lui Genghis-han. Nimic mai potrivit pentru fanii lui Indiana Jones sau ai seriei Vânătorii de comori, de James Patterson, apărută de asem..
  Jonathan W. Stokes
  105,95 MDL 163,00 MDL Fără TVA: 105,95 MDL
 • Adela
  „Adela e, poate, întâiul nostru roman de observaţie exclusiv sufletească, înaintea celor ale scriitorilor din generaţia lui Eliade, Holban, Şuluţiu sau Blecher. (…) Adela e un roman de analize psihologice microscopice. Progresia «intoxicării» sentimentale este perfectă şi insesizabilă. Nu există ..
  Garabet Ibraileanu
  31,85 MDL 49,00 MDL Fără TVA: 31,85 MDL
 • Adolescentul
  „Mi se spune că sunt psiholog: e fals, eu nu sunt decât un realist în sensul cel mai înalt al cuvântului, adică descriu toate abisurile sufletului omenesc.”  F.M. Dostoievski „E de remarcat că această voinţă de putere, în romanele lui Dostoievski, duce întotdeauna la faliment. Supraomul di..
  Feodor Dostoievski
  129,35 MDL 199,00 MDL Fără TVA: 129,35 MDL
 • Adolf Hitler. Insemnari intime si politice
  Convins că la un moment dat își va scrie memoriile, Hitler a decis – în anii de început ai celui de-al Doilea Razboi Mondial – că discuțiile sale de la Cartierul General cu apropiații și colaboratorii lui să fie consemnate. Culese de secretarii săi, revizuite de Martin Bormann, aceste texte n..
  François Delpla
  115,05 MDL 177,00 MDL Fără TVA: 115,05 MDL
 • Agnes Grey
  „Agnes Grey este „naraţiunea în proză desăvârşită a literaturii engleze. Dacă Anne Brontë ar mai fi trait încă zece ani, ea ar fi ajuns să ocupe un loc alături de Jane Austen sau poate chiar mai sus. Agnes Grey este o naraţiune simplă şi frumoasă ca o rochie de muselină, singura poveste din&..
  Charlotte Bronte
  70,85 MDL 109,00 MDL Fără TVA: 70,85 MDL