Dan Brown

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Codul lui Da Vinci
  "Opera unui geniu. Dan Brown e unul dintre cei mai buni, cei mai inteligenţi scriitori." - Nelson DeMille Aflat la Paris pentru o conferinţă, profesorul american de simbolistică şi istoria artei Robert Langdon primeşte un telefon în toiul nopţii. Bătrânul custode al Luvrulu..
  139,00 MDL
  Fără TVA: 139,00 MDL
 • Codul lui Da Vinci. Editie noua
  O ediţie nouă a volumului fenomen Codul lui Da Vinci Ediţia din 2017 a “blockbusterului perfect” (The The New York Times) debutează şi cu un cuvânt - înainte al autorului care crede că această versiune a bestsellerului li se potriveşte şi tinerilor la fel de bine ca şi adulţilor. ..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Conspiratia
  Când un satelit NASA face o descoperire ciudată într-un gheţar din Arctica, agenţia îşi proclamă mult aşteptata şi absolut necesara victorie - o victorie cu profunde implicaţii politice, căci Statele Unite ale Americii sunt în plină campanie electorală. Dacă această descoperir..
  139,00 MDL
  Fără TVA: 139,00 MDL
 • Fortareata digitala
  Când supercomputerele unei agenţii americane mai puţin cunoscute marelui public, cu fonduri de miliarde de dolari, NSA, Naţional Security Agency, găsesc un cod imposibil de descifrat, frumoasa matematiciană Susan Fletcher este chemată în ajutor. Ceea ce va descoperi trimite unde de..
  139,00 MDL
  Fără TVA: 139,00 MDL
 • Inferno
  Inferno, ultimul roman al lui Dan Brown şi al patrulea din seria care îl are ca protagonist pe Robert Langdon, este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul. Dinamic şi ingenios construi..
  279,00 MDL
  Fără TVA: 279,00 MDL
 • Inferno - coperta film
  Inferno, ultimul roman al lui Dan Brown şi al patrulea din seria care îl are ca protagonist pe Robert Langdon, este o combinaţie abilă de mister, thriller, istorie şi cultură, care îl poartă pe cititor de la Florenţa la Veneţia şi apoi la Istanbul. Dinamic şi ingenios construi..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Ingeri si demoni
  O străveche societate secretă O armă mortală O ţintă neobişnuită - Cetatea Vaticanului  Robert Langdon, specialist celebru de la Harvard, este chemat de urgenţă în Elveţia pentru a examina cadavrul lui Leonardo Vetra, pe al cărui piept a fost ars cu fierul un simb..
  139,00 MDL
  Fără TVA: 139,00 MDL
 • Origini
  De unde venim? Unde ne ducem? De această dată, profesorul Robert Langdon este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao pentru a lua parte la ceremonia de dezvăluire a unei invenții care „va schimba fața științei pentru totdeauna“. Gazda este fostul student al profesorului, milionarul Edmon..
  329,00 MDL
  Fără TVA: 329,00 MDL
 • Simbolul pierdut
  Romanul este rezultatul a cinci ani de cercetare şi documentare, iar acţiunea se concentrează în 12 ore, în care eroul de la Harvard, profesorul Robert Langdon, ne conduce alert şi codificat în culisele tainice ale masoneriei. "Am fost întotdeauna fascinat de puterile ocult..
  159,00 MDL
  Fără TVA: 159,00 MDL
 • Simbolul pierdut (Paperback)
  Romanul este rezultatul a cinci ani de cercetare şi documentare, iar acţiunea se concentrează în 12 ore, în care eroul de la Harvard, profesorul Robert Langdon, ne conduce alert şi codificat în culisele tainice ale masoneriei. "Am fost întotdeauna fascinat de puterile oculte, ..
  169,00 MDL
  Fără TVA: 169,00 MDL
 • Ангелы и демоны
  Иллюминаты. Древний, таинственный орден, прославившийся в Средние вей яростной борьбой с официальной церковью. Легенда далекого прошлого? Возможно... Но - почему тогда на груди убитого при загадочных обстоятельствах ученого вырезан именно символ иллюминатов? Приглашенный из Гарварда специал..
  101,00 MDL
  Fără TVA: 101,00 MDL
 • Инферно
  Инферно - новый роман Дэна Брауна, автора супербестселлеров о захватывающих приключениях профессора Роберта Лэнгдона. Его книги Ангелы и демоны, Код да Винчи и Утраченный символ взорвали книжный рынок. …Оказавшись в самом загадочном городе Италии - Флоренции, профессор Лэнгдон, специалист по ко..
  267,00 MDL
  Fără TVA: 267,00 MDL