Tom Clancy

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Cardinalul de la Kremlin
  Mihail Filitov este erou de război şi colonel în Armata Roşie, însă numele său de cod în CIA este Cardinalul. O întâlnire întâmplătoare în metroul din Moscova determină KGB să lanseze vânarea spionului aflat în eşaloanele superioare ale puterii ruseşti. SUA şi URSS negociază un tratat care ar put..
  81,25 MDL 125,00 MDL
  Fără TVA: 81,25 MDL
 • Centrul de Comanda. Dezbina si cucereste
  Seria Centrul de Comandă, creată de unul dintre cei mai cunoscuţi autori de thrillere politice, a ajuns la volumul şapte. Forţe ascunse din cadrul Departamentului de Stat urmăresc să provoace tensiuni între Iran şi fostul stat sovietic Azerbaidjan, cu scopul de a obţine puteri sporite şi profitur..
  52,65 MDL 81,00 MDL
  Fără TVA: 52,65 MDL
 • Ursul si dragonul
  Proaspăt ales preşedinte, Jack Ryan descoperă că funcţia îl pune în faţa unor provocări fără precedent: capcane interne îl aşteaptă la fiecare pas; economia asiatică se prăbuşeşte; iar acum, la Moscova, cineva a încercat să-l ucidă pe preşedintele SVR - fostul KGB. În Rusia situaţia este destul d..
  161,85 MDL 249,00 MDL
  Fără TVA: 161,85 MDL
 • Viu sau mort
  Tom Clancy, maestrul romanului de acţiune, ne propune o carte despre lumea pe care o cunoaşte atât de bine - o lume a haosului, prinsă în focul încrucişat al politicii şi puterii, aflată în pericol din pricina acţiunilor unui personaj diabolic. Însă, pe de alta parte, există b..
  265,00 MDL
  Fără TVA: 265,00 MDL