David Baldacci

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Clubul Camel
  Clubul, care exista undeva la periferia Washingtonului, se compune din patru membri excentrici. Condusi de un barbat misterios cunoscut sub numele de Oliver Stone, acestia studiaza teorii ale conspiratiei, evenimente curente si masinatii guvernamentale pentru a descoperi „adevarul“ ce se ascunde ..
  130,00 MDL 200,00 MDL
  Fără TVA: 130,00 MDL
 • Colectionarii
  În Washington D.C., unde puterea şi jocurile politice înseamnă totul, patru bărbaţi excentrici, cu trecuturi misterioase, formează Camel Club. Misiunea lor: să afle ce se petrece cu adevărat în spatele uşilor închise ale birourilor liderilor americani. După ce asasinarea preşedinte..
  82,55 MDL 127,00 MDL
  Fără TVA: 82,55 MDL
 • Lovitura de gratie. (seria Vega Jane vol. 1)
  David Baldacci - un maestru modern al thrillerelor şi unul dintre cei mai cunoscuţi romancieri din lume - ne seduce de această dată cu un roman de fantezie, care s-a bucurat rapid de un succes mondial. Lovitura de graţie este povestea fantezistă şi extravagantă – care te intrigă într-un mod miste..
  122,85 MDL 189,00 MDL
  Fără TVA: 122,85 MDL
 • Rece ca piatra
  Oliver Stone şi Clubul Camel se întorc în cea mai periculoasă aventură de până acum, un război pe două fronturi. Regele cazinourilor, Jerry Bagger din "Colecţionarii", o vânează pe Annabelle Conroy, frumoasa femeie care i-a furat milioane de dolari. Stone şi colegii săi, Reuben,&nb..
  105,30 MDL 162,00 MDL
  Fără TVA: 105,30 MDL
 • Taramul celor cinci cercuri. (seria Vega Jane vol. 2)
  Atrăgătoare şi plină de farmec, onestă şi ambiţioasă, Vega Jane este admirabilă din toate punctele de vedere. Povestea se bucură din abundenţă de acţiune, mister, monştri ciudaţi şi animale fantastice, relaţii şocante şi secrete de mult pierdute. ”Tărâmul celor Cinci Cercuri”, continuarea..
  122,85 MDL 189,00 MDL
  Fără TVA: 122,85 MDL
 • Ultimul supravietuitor
  Web London a fost pregatit sa patrunda in zone ostile si sa scape cu viata. Insa doar zece secunde pe o alee intunecata il costa totul: prietenii, colegii lui agenti, reputatia. Din echipa de salvare a ostaticilor din FBI, Web este singurul supravietuitor in urma unei ambuscade fatale. Pentru a a..
  63,70 MDL 98,00 MDL
  Fără TVA: 63,70 MDL
 • Un simplu geniu
  ÎNTR-O LUME A SECRETELOR, GENIUL UMAN ÎNSEAMNĂ PUTERE. ŞI UNEORI ESTE PUR ŞI SIMPLU O PUTERE MORTALĂ...  În apropiere de Washington D.C., există două instituţii clandestine: cel mai neobişnuit laborator din lume şi o tabără de antrenament secretă aparţinând CIA. Atras în ..
  121,55 MDL 187,00 MDL
  Fără TVA: 121,55 MDL
 • Ziua zero
  David Baldacci - un maestru modern al thrillerelor si unul dintre cei mai renumiti romancieri din lume - ne seduce cu un personaj nou: singuraticul erou John Puller, agent special al armatei, care investigheaza una dintre cele mai dure crime cu care se confrunta natiunea. ..
  87,10 MDL 134,00 MDL
  Fără TVA: 87,10 MDL