Tony Parsons

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Copil si barbat
  În pragul aniversării a treizeci de ani, Harry avea cu adevărat TOTUL: o soţie frumoasă, un adorabil băieţel de patru ani şi o slujbă foarte bine plătită în mass-media. Da chiar în ajun, ca urmare a unei fapte necugetate, el reuşeşte să piardă absolut tot. Dintr-o dată nu mai este&..
  67,60 MDL 104,00 MDL
  Fără TVA: 67,60 MDL
 • Lectii de viata
  La treizeci şi patru de ani, Alfie Budd se întoarce de la Hong Kong la Londra ca să locuiască împreună cu părinţii şi să-şi refacă viaţa după moartea iubitei sale soţii, Rose. Alfie însă nu crede în a doua şansă la fericire, cufundându-se în deprimare şi mulţumindu-se să-şi acce..
  67,60 MDL 104,00 MDL
  Fără TVA: 67,60 MDL
 • Sotia mea favorita
  Tânărul avocat Bill Holden şi soţia lui, Becca, se mută împreună cu fetiţa lor în vârstă de patru ani în Shanghai, un oraş aflat într-o dezvoltare economică explozivă. Este un loc al oportunităţilor şi al tentaţiilor, unde averile şi căsătoriile se fac şi se desfac într-un mod ..
  70,20 MDL 108,00 MDL
  Fără TVA: 70,20 MDL
 • Spiritul familiei
  În acest roman, Tony Parsons abordează una dintre marile dileme ale vieţii moderne - a avea sau a nu avea copii ­ prin prisma întâmplărilor trăite de trei surori. Cat, cea mai mare dintre ele, în copilărie o adevărată mamă-surogat pentru surorile mai mici, nu-şi doreşte acum decât libertatea; Jes..
  70,20 MDL 108,00 MDL
  Fără TVA: 70,20 MDL
 • Trusa criminalistica
  Cu douăzeci de ani în urmă, şapte studenţi din familii înstărite au devenit prieteni la o şcoală privată, Potter’s Field. Însă ulterior au început să moară unul câte unul în cel mai violent mod imaginabil. Detectivul Max Wolfe a fost transferat de curând la Londra, în cadrul Diviziei Omucideri a ..
  109,85 MDL 169,00 MDL
  Fără TVA: 109,85 MDL