George Cosbuc

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Balade si idile
  Cărţile din colecţia Laurii poeziei  constituie ediţiea de lux care conţine pagini alese din creaţia unor mari poeţi români, clasici şi contemporani. Colecţia este destinată publicului larg, care doreşte să aibă în bibliotecile personale ediţii de lux ale poeţilor consacraţi. ..
  30,00 MDL
  Fără TVA: 30,00 MDL
 • Balade si idile
  George Cosbuc (1866–1918), unul dintre marii poeti români, a fost si traducator, critic literar si publicist, membru al Academiei Române din anul 1916. La trei ani dupa debutul din 1884 în paginile revistei „Tribuna”, Cosbuc se alatura colectivului redactional al acestei reviste sibiene condu..
  49,00 MDL
  Fără TVA: 49,00 MDL
 • Fire de tort
  „Coşbuc s-a ivit în firmamentul naţional ca un bolid peste scăpărările lui Vasile Alecsandri şi flăcările lui Eminescu. Literatura română s-ar fi putut opri aici, dar destinele noastre literare au refuzat să rămâie încremenite în aceste două bariere. Între marii poeţi de felurite limbi trebuie de..
  49,00 MDL
  Fără TVA: 49,00 MDL
 • Fire de tort. George Cosbuc. Poeme alese de Ioan Pintea
  „E uimitor cum acest poet (dublat de un mare traducător) reușește să intereseze și să retrezească aproape întotdeauna, mai ales în momente de criză, de restriște și de uitare (precum cele de astăzi), vocile critice de prim-plan din critica românească astfel încât acestea să vibreze pur și simplu ..
  130,00 MDL
  Fără TVA: 130,00 MDL
 • Poezii
  A fost un poet si traducator roman din Transilvania, membru titular al Academiei Romane din anul 1916. Poezia sa apartine patrimoniului cultural national si, desi este considerat un poet care a scris poezii care se recitau la serbarile scolare sau populare, creatia sa iI recomanda drept un autor ..
  45,00 MDL
  Fără TVA: 45,00 MDL