Constantin Cheianu

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Dependenta
  „Există în romanul lui Constantin Cheianu doi Dan Mătăsaru: unul e ziaristul curajos, amenințat cu moartea de politicienii corupți care au confiscat Republica Moldova, aclamat ca un erou de popor; altul e cel fragil, care nu poate uita traumele copilăriei din Basarabia sovietică, marcată de tatăl..
  89,10 MDL 99,00 MDL
  Fără TVA: 89,10 MDL
 • Sex & Perestroika
    La tribună, sub umbra protectoare a lui Lenin dominând mulţimea, stăteau frumoşii mincinoşi ai neamului, care nu mai oboseau să ne toarne balsam pe suflet povestind chestii atât de eroice despre noi, cei adunaţi în piaţă. Aflam cu fior că în ultimiii patruzeci şi cinci de ani, cât şezuseră..
  84,00 MDL
  Fără TVA: 84,00 MDL
 • Teatru. Antologie
  „Despre Constantin Cheianu se pot spune multe: e dramaturg şi prozator, critic de teatru şi publicist, jurnalist TV şi animator al vieţii culturale. Este activ implicat în actualitatea politică şi socială: vorbeşte, comentează, ia atitudini, nu refuză nicio provocare din care ar putea extrag..
  199,00 MDL
  Fără TVA: 199,00 MDL
 • Ultima amanta a lui Cioran
  „Constantin Cheianu ne surprinde din nou. Asta face de mai mulți ani, ca scriitor, dramaturg, om de televiziune, intelectual angajat civic… De data aceasta apare într-o ipostază cu totul insolită. Demonul ludic și spectacular, de care s-a lăsat mereu locuit, l-a îndemnat să-și pună pe cap o b..
  99,00 MDL
  Fără TVA: 99,00 MDL