Ayn Rand

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Izvorul. Volumul 1
  Am citit Izvorul în adolescenţă, într-un moment în care eram în căutarea valorilor... Romanul avea un erou pe care îl puteam admira. El a fost un ghid de viaţă, un far într-o lume care părea că se prăbuşeşte. Odată ce am întâlnit-o pe Ayn, am auzit-o vorbind, am simţit forţa c..
  199,00 MDL
  Fără TVA: 199,00 MDL
 • Izvorul. Volumul 2
  „M-am văzut pe mine, un portret al meu ca cititoare. Copilăria mea: ore petrecute în săli de clasă neaerisite, zile acasă, absentă de la şcoală din cauza bolii, citind Nancy Drew, cărţi interzise citite pe ascuns noaptea târziu. Anii de adolescenţă, citind – încercând să citesc – cărţi ..
  199,00 MDL
  Fără TVA: 199,00 MDL
 • Revolta lui Atlas
  ..
  399,00 MDL
  Fără TVA: 399,00 MDL
 • Revolta lui Atlas. A este A. Vol.3
  „Codul vostru declară că omul raţional trebuie să se sacrifice pentru cel iraţional, omul independent pentru paraziţi, omul onest pentru cel necinstit, omul drept pentru cel nedrept, omul productiv pentru haimanalele jefuitoare, omul integru pentru ticăloşii care fac compromisuri, omul cu stimă d..
  179,00 MDL
  Fără TVA: 179,00 MDL
 • Revolta lui Atlas. Noncontradictia. Vol.1
  Americanul Nick Newcomen a condus 19.695 de kilometri, prin 30 de state americane, pentru a „scrie”, cu ajutorul GPS-ului, un text ce se poate vedea  cu programul Google Earth. Mesajul este Citiţi Ayn Rand: „Am făcut-o în primul rând pentru că sunt fan Ayn Rand. Dacă mai multă lume i-..
  144,00 MDL
  Fără TVA: 144,00 MDL
 • Revolta lui Atlas. Ori-Ori. Vol.2
  „Revolta lui Atlas este un elogiu adus vieţii şi fericirii. Justiţia este necruţătoare. Indivizii creativi, urmărirea neabătută a scopurilor şi bunul-simţ îşi găsesc aici satisfacţia şi împlinirea. Paraziţii care se îndepărtează mereu de scopuri şi de raţiune îşi află sfârşitul, aşa cum se şi cuv..
  144,00 MDL
  Fără TVA: 144,00 MDL
 • Атлант расправил плечи. Три тома в одной книге
  Айн Рэнд - американская писательница, автор четырех романов-бестселлеров и многочислен­ных статей. Создатель философской концепции, в основе которой лежит принцип свободы воли, главенство рациональности и "нравственность разумного эгоизма". Ее книги читает весь мир. В США она завоевала огромную..
  479,00 MDL
  Fără TVA: 479,00 MDL