Aldous Huxley

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Calatoria unui sceptic in jurul lumii
  În călătoria sa de un an prin lume (India, Birmania, Japonia, China, America), Aldous Huxley îşi notează impresiile puternice lăsate de locurile pe care le vizitează şi de oamenii pe care îi cunoaşte. India şi Birmania sînt pentru el prilej de a vorbi despre istoria culturală a Caşmirulu..
  144,00 MDL
  Fără TVA: 144,00 MDL
 • Insula
  Ultimul roman al lui Aldous Huxley, Insula este povestea societatii palaneze ideale. Creata de mai bine de 100 de ani, prin dorinta celor doi fondatori ai sai de a reuni tot ce e mai bun in lumile cunoscute, Pala moderna este cladita pe stiinta si tehnologie facute pentru om, pe o filosofie de vi..
  133,00 MDL
  Fără TVA: 133,00 MDL
 • Maimuta si esenta
  Traducere din limba engleză şi note de Ona Frantz Au trecut mulţi ani de la al Treilea Război Mondial. Elegantul şi candidul doctor Poole debarcă, alături de o echipă de exploratori, într-o Californie fantomatică, răvăşită de suflul deflagraţiei nucleare. Aici găseşte rămăşiţele unei um..
  166,00 MDL
  Fără TVA: 166,00 MDL
 • Minunata lume noua
  Romanul Minunata lume noua a inspirat in 1998 o cunoscuta ecranizare SF, avindu-i in distributie pe Peter Gallagher, Leonard Nimoy si Tim Guinee. Minunata lume noua porneste de la ideea unei societati distopice care, pentru a-si controla cetatenii, recurge la orice subterfugiu: de la tr..
  177,00 MDL
  Fără TVA: 177,00 MDL
 • Punct contrapunct
  Punct contrapunct surprinde grava criză spirituală a societăţii londoneze de după Primul Război Mondial, o epocă frământată, ce trădează deruta şi disoluţia lumii moderne. Conştient de iremediabila transformare a realităţii sociale şi de complexitatea universului uman, romancierul renunţă la mani..
  136,00 MDL
  Fără TVA: 136,00 MDL