P.D. James

Vizualizare ca: Listă / Grid
Sortare după:
Produse pe pag:
 • Farul
  Insula Combe de pe coasta Cornwall-ului are o istorie insangerata, plina de acte de piraterie si de cruzime, dar in zilele noastre este o oaza de liniste si de pace pentru oameni importanti din posturi de autoritate care-si doresc o vacanta de liniste, singuratate si siguranta. Insa pacea insulei..
  57,20 MDL 88,00 MDL
  Fără TVA: 57,20 MDL
 • Moartea unui expert
  Un roman poliţist în buna tradiţie englezească, plin de autenticitate şi inteligenţă, solicitând şi stimulând cititorul, captivat de logică şi corectitudinea deducţiilor într-un larg evantai de posibilităţi. O relatare tensionată, din care nu lipseşte suspansul, cel ucis fiind chiar un ex..
  70,20 MDL 108,00 MDL
  Fără TVA: 70,20 MDL
 • O meserie nepotrivita pentru o femeie
  Mark, fiul lui Sir Ronald Callender, s-a spânzurat în condiţii misterioase. Cordelia Gray, devenită unic proprietar al Agenţiei de Detectivi Pryde, este angajată de Sir Ronald ca să afle motivele din spatele aparenţei sinucideri a lui Mark. Pe măsură ce Cordelia pune cap la ca..
  62,40 MDL 96,00 MDL
  Fără TVA: 62,40 MDL
 • Pacatul originar
  Casa Inocenţilor este copia unui palat veneţian unde îşi are sediul cea mai veche editură britanică - Peverell Press. După o serie de glume răutăcioase, nemilosul director al editurii, Gerard Etienne, este descoperit mort, cu mascota biroului, un şarpe de pluş, îndesat în gură. Cine i-ar ..
  59,15 MDL 91,00 MDL
  Fără TVA: 59,15 MDL